Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ! ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ;

>> Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010




Θαύμα! ΘΑΎΜΑ!!! Μόλις 11 μέρες απο τον ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ.  Ο Καμίνης παραιτήθηκε απο Συνήγορος του Πολίτη, αποδεχόμενος την πρόταση Κουβέλη να γινουν παρέα Συνήγοροι του ΠΑΣΟΚ!

Read more...

ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΛΕΛΑ, ΗΡΩ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ...

>> Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Διάβαζα τα καμώματα της Κουβελοπαρέας του ΔΗ."ΑΡΙ"ού, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στην Αθήνα στήριξη τού εκλεκτού τού ΠΑΣΟΚ!!!
Στη Χίο στήριξη του εκλεκτού της ΝΔ και των οικονομικών συμφερόντων (και παράλληλα "άδειασμα" του σημαντικότερου αυτοδιοικητικού τους παράγοντα)
Και έπεται και η υπόλοιπη Ελλάδα. Στό ίδιο μοτίβο! Όπου φυσά ο άνεμος του δικομματισμού! Μην έχετε καμμία αμφιβολία! Το μόνο "πολιτικό" κριτήριο είναι ο φόβος απώλειας των (κλεμένων απο τον ΣΥΡΙΖΑ) εδρών, των ΛεβεντοΨαριανών)!

Πως λοιπόν να μήν μας έρθει στο μυαλό το υπέροχο "Αμαρτωλό", της Γαλάτειας Καζαντζάκη!
Λες και γράφτηκε για αυτό τον συγκεκριμένο λόγο!


Στη Σμύρνη Λέλα, Ηρω στη Σαλλονίκη
στο Βόλο Κατινίτσα έναν καιρό...

Τώρα στα Βούρλα με φωνάζουν Νίκη...
Ο τόπος μου ποιός ήταν; Ποιοί οι δικοί μου;
Αν ξέρω, ανάθεμά με!
Σπίτι, πατρίδα μου έχω τα μπορντέλα...
'Ως κι οι αθώοι χρόνοι οι παιδικοί μου
θολές σβησμένες ζωγραφιές
κι είναι αδειανό σεντούκι η θύμησή μου!


Το σήμερα χειρότερο απ’ το χτες
και τ’ αύριο απ’ το σήμερα θε νάναι...
Φιλιά από στόματα άγνωστα, βρισιές
κι οι πολισμάνοι να με τραβολογάνε...
Γλέντια, καβγάδες ώς να φέξει,
αρρώστιες, αμφιθέατρο του Συγγρού
κι ενέσεις 606.
Πνιγμένου καραβιού σάπιο σανίδι
όλη η ζωή μου του χαμού...
Μ’ από την κόλασή μου στο φωνάζω:
εικόνα σου είμαι, Κοινωνία, και σου μοιάζω.

Read more...

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

>> Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!

Read more...

ΨΟΦΗΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Α!

>> Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Χρειάστηκε να περάσουν 35 χρόνια για να υλοποιηθεί το σύνθημα των φοιτητών του Πολυτεχνείου, "Φόλα στο σκύλο της ΕΣΑ".
Όπως μας πληροφορεί η σχετική είδηση του TVXS:

Σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 87 ετών, απεβίωσε ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ένας από τους πρωτεργάτες της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967.
Ο Ιωαννίδης είχε μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας με αναπνευστικά προβλήματα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ενώ είχε αρνηθεί να υποβάλει αίτηση χάριτος.
Κατά τη διάρκεια της Χούντας, διετέλεσε διοικητής της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας (ΕΣΑ). Τον Νοέμβριο του 1973, και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ηγήθηκε νέου πραξικοπήματος με το οποίο ανέτρεψε το Γεώργιο Παπαδόπουλο.
Το δικτατορικό καθεστώς του Ιωαννίδη, το οποίο αποδείχτηκε σκληρότερο και από το προηγούμενο, ευθύνεται για το πραξικόπημα στην Κύπρο, το οποίο ανέτρεψε τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο και οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου, το καλοκαίρι του 1974.

Το αιμοσταγές δίποδο είχε ξεκινήσει την "καριέρα" του, ως βασανιστής στήν Μακρόνησο. Το "πηγαίο" του ταλέντο, έστειλε στον θάνατο, στα νοσοκομεία, στις φυλακές και στα τρελλάδικα, δεκάδες αγωνιστές.
Δυστυχώς ψόφησε, αρκετά μετά απο πολλά θύματα του, πλήρης ημερών αλλά μη έχοντας στο πλευρό του κανένα (ούτε κάν τούς επιζόντες παλιούς "συντρόφους" του)!
Οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν γιαυτόν ήταν η 80χρονη αδελφή του και ο (γνωστός κλινικάρχης της περιοχής της Αμερικ. Πρεσβείας) γαμπρός του!

Σημειολογικά πάντως αξίζει να αναφέρουμε οτι το (ψοφοδεές πλέον) γερόντιο, πέθανε την μέρα της επίσκεψης στη χώρα μας, του άλλου αιμοβόρου κτήνους! Του Νετανιάχου!
Φαντάζομαι οτι αν ο Ισραηλινός δολοφόνος μάθει την "τραγική απώλεια" θα απευθύνει τα συλλυπητήρια του.
Πράγμα το οποίο δεν πρόκειται φυσικά να κάνει για τον (ένα ακόμη) Παλαιστίνιο που δολοφονούσαν οι στρατιώτες του, στα σύνορα της Γάζας, την ίδια ακριβώς στιγμή που χαριεντίζονταν με το Γιωργάκη της Μαργαρίτας...Και της Μέρκελ...Και του ΔΝΤ!
Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο θα μου πείτε!
Επικίνδυνο καθήκι, συμφέροντα γεμάτο θα σας απαντήσω!

Καληνύχτα!

Read more...

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΛΑΣ;

>> Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μιά πολύ καλή προσέγγιση για την "πρόταση Σάλας", που στην ουσία είναι πρόταση εξαγοράς της ΑΤΕ και του Ταχ. Ταμιευτηρίου με ...δικά τους λεφτά!!!

Αναδημοσίευση απο το Aformi's blog





Με τυμπανοκρουσίες έγινε δεκτή από τα ΜΜΕ η προ ημερών πρόταση του Μιχάλη Σάλλα και της τράπεζας Πειραιώς για την ταυτόχρονη εξαγορά του 77% της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (Α.Τ.Ε.) και του 33% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Τ.Τ.). Των ποσοστών δηλαδή που κατέχει το δημόσιο και στις δύο τράπεζες, έναντι του ποσού των 701 εκατομμυρίων ευρώ.
«Επιτέλους αρχίζει η ανάκαμψη», «Η τράπεζα Πειραιώς αλλάζει το κλίμα…», πανηγύριζαν οι δημοσιογράφοι με εξαίρεση τον «Σκάι» και την Καθημερινή (θα δούμε παρακάτω πως εξηγείται η στάση τους).
Γιατί άραγε αυτή η πρεμούρα από τους εκπροσώπους της αστικής τάξης στα μέσα ενημέρωσης;
Ας κάνουμε μια προσπάθεια να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Συνέχεια...............

Read more...

ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ!

>> Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Σε δεύτερη γκάφα τύπου  "υποψηφιότητας Κούνεβα" πέφτει η ηγεσία του ΣΥΝ, στην προσπάθεια της να υλοποιήσει τον κεντρικό πολιτικό της στόχο που δεν είναι άλλος απο την απαξίωση του "μισητού" Αλαβάνου. Εν μέσω κρίσης και τεράστιων οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων, ο ΣΥΝ, μακρυά απο κάθε κοινωνική εξέλιξη, άλλο δεν έχει στο μυαλό του, απο το ξεκαθάρισμα των εσωκομματικών αντιπάλων. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή:
Πριν απο μερικές μέρες, δια "στόματος" της γνωστής Κεχαγιά στα Νεα, "διαρέουν" (ως δήθεν προερχόμενες απο τον Αλαβάνο) πληροφορίες περί σκέψεων του πρώην προέδρου του ΣΥΝ για καθόδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ακολουθεί ομοβροντία δημοσιεύσεων, δηλώσεων, απαξιωτικών χαρακτηρισμών απο όλους τούς τηλεπρωτοκλασσάτους του κόμματος (Παπαδημούλης, Στρατούλης, Βίτσας κ.τ.λ). Και όλα αυτά βασιζόμενα σε "διαρροές" και όχι σε πραγματικές δηλώσεις!
Μέχρι και την ξεχασμένη και απαξιωμένη απο τους ίδιους, γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσαν: "Να αποφασίσει η γραμματεία"!!! Λές και έχουν σεβαστεί τις υπόλοιπες αποφάσεις της (π.χ εγγραφή μελών). Και βέβαια κουβέντα για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις τους. Η προσπάθεια εμφανής. Να απαξιωθεί εκ των προτέρων τυχόν υποψηφιότητα Αλαβάνου (αν και όταν αυτή κατατεθεί)!
Στη βιάση τους όμως και με δεδομένη την πολιτική βλακεία και τον οπορτουνισμό που τούς διακρίνει, κάνουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, το ίδιο λάθος!
Όπως και στην περίπτωση Κούνεβα (στις Ευροεκλογές), έτσι και τώρα, ανακοινώνουν υποψηφιότητα χωρίς καν να... ρωτήσουν τον υποψήφιο. Αυτή τη φορά η υποψηφιότητα αυτή ακούει στο όνομα Σοφία Σακοράφα. Ποιός άραγε αποφάσισε; Ποιός έκρινε ποιά υποψηφιότητα είναι "σωστή" και ποιά όχι; Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε λόγος!
Εν τω μεταξύ και με την μέθοδο των "διαροών", μπαίνει απο την πίσω πόρτα στο παιγνίδι και η γνωστή τηλεπερσόνα Μητρόπουλος! Σύμφωνα μάλιστα με σημερινή δημοσίευση του TVXS (στηριζόμενη και αυτή όλως τυχαίως σε "διαροές"), ο Αλαβάνος... τηλεφώνησε στον Μητρόπουλο και του ζήτησε...υποστήριξη!!!
Να όμως που υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Σύμφωνα πάντα με το TVXS, η Σακοράφα (προφανώς τρομαγμένη απο την ίντριγκα που έβλεπε γύρω της), αρνιέται την υποψηφιότητα!!!
Μιά ακόμη γκάφα απο την "φωτισμένη" ηγεσία του ΣΥΝ; ή απόρροια της απολίτικης και οπορτουνιστικής λογικής της που μοναδικό στόχο έχει τον Αλαβάνο;

Read more...

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP