Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

>> Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ;

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΜΑ ΑΥΤΙΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).

2 σχόλια:

mpalia 14 Μαΐ 2009, 8:30:00 μ.μ.  

Σου το έχω ξαναπεί αυτή η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά. Ο κόσμος της αριστεράς δεν θα αντέξει να σας βλέπει να τρώτε τις σάρκες σας και θα σας γυρίσει την πλάτη.

Andriou 15 Μαΐ 2009, 12:10:00 π.μ.  

Αγαπητη mpalia, όταν επι 4 δεκαετίες δέχεσαι μια φοβερή επίθεση λάσπης, απο ένα κόμμα το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως "κομμουνιστικό" και την ίδια στιγμή διαβάλλει και σπιλώνει όσους λαϊκούς αγώνες δεν μπορεί να ελέγχξει (π.χ Πολυτεχνείο, εξέγερση Δεκέβρη).
Όταν βλέπεις οτι μοναδικός στόχος του είναι η υπόλοιπη Αριστερά και προκειμένου να τον πετύχει δεν διστάζει να συνεργαστεί με την δεξιά και την ακροδεξιά, ε τότε νομίζω οτι πρέπει να αμυνθείς. "Επαναστατική" άδεια, εγω τουλάχιστον, δεν δίνω σε κανένα, να μπορεί να με βρίζει με βαρύτατες υβρεις (οπορτουνιστή, άνθρωπο του κεφαλαίου (!!!) κτλ), μόνο και μόνο επειδή η άποψη μου για τον σοσιαλισμό είναι διαφορετική απο τη δική του. Φαντάζεσαι τι περιμένει τούς υπόλοιπους αριστερούς αν (ο μη γέννητω) έπερνε το ΚΚΕ την εξουσία; Οτι και επι εποχής του πολιτικού τους μέντορα. Του Στάλιν.
Όσον αφορά τώρα τον κόσμο της αριστεράς που αναφέρεις, νομίζω ότι έχει μάθει πολύ καλά να μην συγχέει το θύμα με τον θύτη!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP