Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ποιός να είναι ο γιαλός; Και ποιός το άρμενο;

>> Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες απο τότε που ο γραμματέας της ΚΝΕ Πρωτούλης, σαν άλλος ιεροεξεταστής, εισέβαλε σε γυμνάσιο της Πετρούπολης (συνοδευόμενος απο διμοιρία των ΚΝΑΤ), προκειμένου να... επαναφέρει ¨εις την τάξιν", καθηγήτρια η οποία ετόλμησε να διδάξει την Ιστορία κατά τρόπον που δεν εγκρίνει το ...ΚΚΕ!!!
Ποιο ήταν το... έγκλημα της καθηγήτριας;
α) Είναι στέλεχος του Συνασπισμού και
β) Είπε στα παιδιά ότι η εκκλησία, το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ ασκούν λογοκρισία.

Η καθηγήτρια θα μπορούσε να παραπέμψει τα παιδιά σε ολίγων λεπτών ακρόαση των ιδιόκτητων ΜΜΕ του ΚΚΕ ή σε ανάγνωση ολίγων αράδων του Ριζοσπάστη, προκειμένου να στηρίξει τις απόψεις της.
Με αυτή του την εισβολή ο Πρωτούλης, φρόντισε να την απαλλάξει από αυτό τον κόπο. Ασφαλέστερη απόδειξη των απόψεων της καθηγήτριας, από την εισβολή τού γραμματέα και των ΚΝΑΤ, δεν θα μπορούσε να υπάρξει!!!

Δεν πέρασαν πολλές μέρες και ο Πρωτούλης με άρθρο του στον Ριζοσπάστη, επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Στην ουσία εκτίθεται για δεύτερη φορά επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέρω παραπάνω.

Το άρθρο του Πρωτούλη μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Το περίεργο της υπόθεσης (και ο λόγος που με έκανε να γράψω το παρών) είναι άλλος.
Ο γραμ. της ΚΝΕ, προκειμένου να στηρίξει τις απόψεις του, χρησιμοποιεί, στο τέλος του άρθρου του, στίχους του γνωστού Γερμανού ποιητή Βολφ Μπίρμαν.

Τούς ίδιους ακριβώς στίχους που είχε χρησιμοποιήσει και ο γράφων σε παλαιότερο άρθρο του σχετικά με τις μαθητικές κινητοποιήσεις.

Διαβάστε λοιπόν τότε τι μου είχε απαντήσει συμπατριώτης και φίλος Red blogger και στέλεχος του τοπικού ΚΚΕ


Ας αποφασίσουν λοιπόν οι σύντροφοι:

α) Είναι ο Μπίρμαν ο "Σολζενίτσιν" της Αν. Γερμανίας αλλά "άμα λάχει" χρησιμοποιούμε τους στίχους του για να ...κατατροπώσουμε τους οπορτουνιστές;

β) Όπου θέ ο τσουκαλάς κολλά τάυτιά του τσουκαλιού;

γ) Είναι η διγλωσσία το κύριο χαρακτηριστικό του οπορτουνισμού και άρα είναι οπορτουνιστές;

ε) Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν;

και στ) Ο Πρωτούλης είναι ο γιαλός ή το άρμενο;


Υ.Γ Με την ουσία του άρθρου του Πρωτούλη, θα ασχοληθώ σε επόμενο άρθρο γιατί αποτελεί επιτομή της συντηρητικής κατηφόρας που έχει πάρει το ΚΚΕ.
Περιέχει απο ηθικοπλαστικού Κανέλιου ύφους ρήσεις ( ο "καλός" Κνίτης, πρώτος στα μαθήματα πρώτος στον αγώνα), έως ασφαλίτικης σύλληψης καρφώματα με δήθεν τάχαμου υπαινιγμούς για το ήθος της καθηγήτριας.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP