Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μητρόπουλος: “Δηλώνω παρών για Περιφερειάρχης”

>> Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG "FTANEI PIA"


“ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ”


Δημ/φοι (Ν.Παπαδημητρίου, Α. Παπαδόπουλος) : Υποθετικό το ερώτημα , αν έρθουν σήμερα κιόλας από τον ΣΥΡΙΖΑ και σας ζητήσουν να είστε υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής. Θα αποδεχθείτε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Μητρόπουλος: Αν όλες, αν όλες οι συνιστώσες αυτές που δεν έχουν δηλώσει υποψηφιότητες , ή αυτές που έχουν δηλώσει δεν επιμείνουν, και βεβαίως χωρίς εξ’υπαρχής να θεωρούν εμένα επικεφαλής , αλλά να συζητήσουμε εκ νέου Πρώτον στις θέσεις, Δεύτερον στο πλαίσιο , και Τρίτον να συζητήσουμε καλόπιστα όλες τις διαθέσιμες προσωπικότητες, χωρίς να προηγείται καμία με πρώτον εμένα, τότε να συζητήσουμε και έχουμε κάποιες μέρες ακόμη .

Ακόμη δήλωσε ότι : “Σε μια ενωτική πρωτοβουλία όπως την περιγράψαμε, σωστής ερμηνείας της συγκυρίας, αναγνώρισης των αγωνιών του λαού και βέβαια να αναγνωρίζουν και κάποιοι άλλοι, ότι αυτή είναι η προτεραιότητα, βεβαίως δηλώνω ΠΑΡΩΝ . Σε αυτή, όπως την περιέγραψα. Και νομίζω ότι (….) είπα και στον κ. Τσίπρα ότι δεν με ενδιαφέρει να είμαι επικεφαλής, ενδιαφέρει να αναγνωρίσουμε όλοι τις προτεραιότητες , από τη θέση του απλού στρατιώτη, από τη θέση του δεύτερου, του δέκατου να συμβάλλουμε όλοι , να αποτραπεί, να παγώσει το μνημόνιο το καταστροφικό μνημόνιο.

Περισσότερα απ’τη συνέντευξη στο κόκκινο 105,5 συνεντευξη μητροπουλου στο κοκκικο 105,5 , 14:30 , 31.08/2010


Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ:

Απο το αμφιβόλου εγκυρότητας ZOOMNEWS

Ο Αλέκος Αλαβάνος θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

“Θα σας περιμένω ως το βράδυ της Πέμπτης και μετά θα ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου”. Αυτό είπε σήμερα στην επιτροπή Εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Αλαβάνος, μετά τη συνάντηση που είχαν. Νίκος Βούτσης, Γιάννης Μπανιάς, Δήμος Τσακνιάς κ.α. προσπάθησαν να μεταπείσουν τον πρώην αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να αναθεωρήσει την απόφασή του, καθώς είναι δεδομένο το βέτο της Κουμουνδούρου στην υποψηφιότητα Αλαβάνου. Όμως, ο Αλέκος έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του…

3 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Σεπ 2010, 9:24:00 π.μ.  

Απο το αμφιβόλου εγκυρότητας ZOOMNEWS



Tι θέλει να πει ο ποιητής;
Πάλι παραμύθια μας αραδιάζει.

Ανώνυμος 1 Σεπ 2010, 6:06:00 μ.μ.  

"Η διάσπαση του ΣΥΝ, μια εικόνα "Βαβυλωνίας" στο ΣΥΡΙΖΑ και τα καμώματα του πρώην Προέδρου του κόμματος δημιουργούν μια απωθητική εικόνα στον κόσμο", τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι "δεν περισσεύει κανείς, αλλά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τους πόνους και τις αγωνίες του κόσμου".

Απαντώντας σε ερώτηση αν είναι πιθανή η υποψηφιότητα Αλαβάνου για την περιφέρεια Αττικής, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι είναι "εντελώς αδιανόητο και πολιτικά αδύνατο για το κόμμα μου, το ΣΥΝ, να στηρίξει έμπρακτα και να συμπράξει με επιλογές ακραίου παραγοντισμού και ατομικισμού, που δεν ταιριάζουν στη δική μας αριστερά".

Υπογράμμισε ότι απαιτείται επιμονή σε μια αντι-νεοφιλελεύθερη ευρύτερη συσπείρωση, στην αναζήτηση συνθετικών λύσεων και απόλυτη αντίθεση απέναντι σε φαινόμενα ακραίου ατομικισμού και παραγοντισμού.

Στην ερώτηση αν βολιδοσκοπήθηκε να θέσει υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής, ο Δ. Παπαδημούλης είπε ότι δεν έχει ζητήσει να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, ούτε του έχει προταθεί από την ηγεσία του ΣΥΝ να είναι υποψήφιος

Ανώνυμος 1 Σεπ 2010, 8:53:00 μ.μ.  

Απίστευτο!!! Τα τέρατα του ΔΝΤ και της Ε.Ε βρυχώνται και οι παράγοντες του ΣΥΝ σπαταλούν πολύτιμες και κρίσιμες για την κοινωνία ώρες, καταστρώνοντας σχέδια για την αντιμετώπιση του ...φοβερού εχθρού Αλαβάνου!!!
Του μόνου υποψήφιου περιφερειάρχη που θα μπορούσε να τούς παρατείνει κάπως την επιβίωση!
Νόμιζα πως μόνο η βλακεία είναι ανίκητη σύντροφοι. Όπως φαίνεται η μικροπολιτική, ο καρεκλοκενταυρισμός και ο πολιτικός συντηρητισμός που έχει διαποτίσει πιά το πετσί σας, απο την εποχή του Στάλιν, είναι ακόμη περισσότερο ισχυρά!
Γειά σας λοιπόν σύντροφοι! Ας βοηθήσουμε τα κόμματα που έστω και κουτσά (π.χ ΚΚΕ) προσπαθούν να σταθούν στο πλάι του λαού αυτές τις δύσκολες ώρες. Ελπίζω, μετά απο πολλά - πολλά χρόνια, να έχετε εξουδετερώσει τον ταξικό εχθρό - Αλαβάνο και να ξαναασχοληθείτε με τα προβλήματα της κοινωνίας!
Η κοινωνία πάντως να είστε σίγουροι οτι δεν πρόκειται να ξαναασχοληθεί μαζί σας!
Φιλάκια!!!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP