Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ!

>> Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ηχηρό χαστούκι σε όσους τον ήθελαν εργαλείο εξυπηρέτησης των μικροκομματικών τους συμφερόντων, έδωσε χθές με την τοποθέτηση του στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος!
Δείχνοντας έτσι το ήθος του πραγματικού αγωνιστή της Αριστεράς!
Σέ αντίθεση με τις λογιών - λογιών TV περσόνες (τύπου Μητρόπουλου), τις κολοτούμπες των οποίων προσπαθούν να μας παρουσιάσει ως πολιτικές προτάσεις, η 'φωτισμένη" ηγεσία του ΣΥΝ!

Το κομμάτι που ακολουθεί είναι αναδημοσίευση απο το μπλόγκ της ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗΣ:



Mανώλης Γλέζος;΄΄Η υποφιότητα Αλαβάνου συμφέρει γενικότερα το κίνημα''





Στον Ελευθερο Τύπο δημοσιεύεται σήμερα συνέντευξη του Μανώλη Γλέζου ο οποιος ξεκάθαρα εκφράζει την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα Αλαβάνου για την περιφέρεια Αττικής και αποκλείει το ενδεχόμενο να ειναι ο ιδιος υποψήφιος, οπως του ειχε προταθεί απο τον Αλέξη Τσίπρα.

“Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα Αλαβάνου συμφέρει γενικότερα το κίνημα”, τονίζει ο Μανόλης Γλέζος .



Χθες,στην συνεδρίαση της Γραμματείας του Σύριζα ,η οποια για άλλη μια φορά δεν κατέληξε πουθενά και θα συνεδριάσει πάλι τη Δευτέρα

συμφωνα με τα ΝΕΑ,''ο επικεφαλής της ΑΚΟΑ κ. Γιάννης Μπανιάς επανέλαβε την πρότασή του να μην υποστηριχθεί ούτε η υποψηφιότητα του κ. Αλαβάνου, ούτε του κ. Μητρόπουλου και να υπάρξει άλλη λύση.

Οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Αλαβάνου επανέλαβαν την υποστήριξη της υποψηφιότητας στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ επανέφερε την πρόταση για την υποψηφιότητα του εργατολόγου κ. Α. Μητρόπουλου.

Ο Συνασπισμός έχει δηλώσει ότι θα υποστηρίξει μια άλλη υποψηφιότητα υπό την προϋπόθεση ότι σηματοδοτεί άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και θα λειτουργεί ενωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μανώλης Γλέζος που πήρε μέρος στην συνεδρίαση ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα.''

Αυτη ειναι η μισή αλήθεια,μάλλον το μισό ρεπορτάζ αφού,συμφωνα με πληροφορίες



το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς,ζήτησε στη συνεδρίαση να υποστηριχθεί η υποψηφίότητα Αλαβάνου

τονίζοντας πως '' εμείς πρώτοι (οι Ενεργοί Πολίτες) προβάλαμε να είναι ο Αλέκος Αλαβάνος επικεφαλής γιατί θεωρούμε ότι αποτελεί στοιχείο ενότητας και όχι διχασμού του ΣΥΡΙΖΑ''

Συμωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μανώλης Γλέζος απέδωσε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι κάνοντας ενα ...πολιτικό λογοπαίγνιο με ουσία

για ΄΄δακτυλίδια΄΄που κακώς δόθηκαν και κακώς παρελήφθησαν.

''. Έγινε ένα κακό. Δόθηκε ένα δαχτυλίδι. Αυτός που το έδωσε έκανε ένα κακό. Αλλά και αυτός που το δέχτηκε έκανε ένα κακό. Λοιπόν το δαχτυλίδι πρέπει να επιστραφεί. Πρέπει τώρα αυτός που πήρε το δαχτυλίδι για να απεγκλωβιστεί να πει: Σε ορίζω εσένα επικεφαλής του συνδυασμού για να φύγει από πάνω μου το βάρος. Το λέω καθαρά. Πρέπει να φύγει από πάνω μου αυτή η ιστορία που μας βαρύνει όλους. Το δαχτυλίδι με ποιο δικαίωμα το δίνεις. Δεν έπρεπε να το δώσει ο Αλαβάνος αλλά και εσύ που το δέχτηκες με ποιο το δέχτηκες. Λοιπόν το δαχτυλίδι να το επιστρέψεις.'' Με σοφία,ξεκάθαρη πολιτική σκέψη ο Μανώλης Γλέζος εδωσε μαθήματα ηθους σε οσους τις τελευταίες ιδιαίτερα μέρες ΄΄ξεσάλωσαν''στις διαστρεβλωτικές διαρροές ,στις α-πολίτικες εμμονές.

Μαθήματα αναγκαία οσο ποτέ στις διαλυτικές,υποκριτικές και καταστροφικές τακτικές που οδήγησαν στο μη περαιτέρω την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Θα αντέξει την αλήθεια ο ΄΄χώρος΄΄και θα προχωρήσει με μια υποψηφιότητα που κοιτάει μπροστά και δεν αναλώνεται με μικροπολιτικές και τερτίπια που δεν αρμόζουν σε αριστερούς?

Ο Γλέζος ανοιξε το δρόμο,το μηνυμα ελήφθη και ο εχων ωτα ακούειν ακουέτω.....

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP