Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Προϊόντα με μεταλλαγμένα συστατικά στα Coffeeway

>> Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Προϊόντα με μεταλλαγμένα συστατικα εισήγαγε και πωλεί στην Ελλάδα η εταιρία Coffeeway. Για τον λόγο αυτό η Greenpeace έκανε διαμαρτυρία μπροστά σε κατάστημα της Αθήνας.

Τα προϊόντα είναι κάποια στιγμιαία ροφήματα μερικά εκ των οποίων φοτογραφίζονται παρα κάτω:










5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV 18 Μαρ 2008, 12:07:00 μ.μ.  

Η GreenPeace δεν εχει βρε κανενα μεταλαγμενο προϊον στα Starbucks????
Αχ αυτες οι οργανωσεις....

Ανώνυμος 18 Μαρ 2008, 12:49:00 μ.μ.  

ΣΥΜΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...
WWW.STAINWORDS.BLOGSPOT.COM

Andriou 18 Μαρ 2008, 3:40:00 μ.μ.  

Ακόμη και στην υποθετική περίπτωση την οποία υπονοεί ο Πρέζας, δηλαδη ότι η Greenpeace καλύπτει κάποιες εταιρίες, αυτό τι σημαίνει; Ότι κακώς καταγγέλει τις υπόλοιπες; Αυτό μπορεί να τό υποστηρίξει κάποιος εκπρόσωπος εταιρίας ο οποίος κοιτάει μόνο τα κέρδη του. Για μάς που κοιτάμε την υγεία μας ακόμη και αυτή η ελειπής καταγγελία έχει τη σημασία της.
Επειδή όμως πολλές φορές η διάθεση μας για υγιή αμφισβήτηση μπορεί να οδηγήσει σε λαϊκισμό, πρέπει να γνωρίζουμε τα εξής: απο ότι γνωρίζω στήν Ελλάδα (αλλα και σε ολόκληρη την Ε.Ε) είναι ακόμη σχετικά εύκολο να εντοπιστούν μεταλλαγμένα προϊόντα. Αυτό γιατί συνήθως είναι παράγωγα 4 φυτών (καλαμπόκι, σόγια, ελαιοκράμβη και βαμβάκι(;)). Έτσι λοιπόν αν κάποιος καταναλωτής βρεί στα Starbuks ή οπουδήποτε αλλού παράγωγα αυτών των προϊόντων, μπορεί να ζητήσει απο την οργάνωση να κάνει έλεγχο. Άν δεί αδιαφορία ή δεν πάρει απάντηση τότε μπορεί (βάσιμα πλέον) να υποθέσει πολλά.

Ανώνυμος 18 Μαρ 2008, 10:51:00 μ.μ.  

Με το τίτλο που έβαλες μπορεί να δημιουργηθεί παρανόηση.
Μεταλλαγμένα προϊόντα υπάρχουν παντού. Δεν μπορεί λοιπόν να ενοχοποιείται συνολικά το κατάστημα και όχι τα συγκεκριμένα προϊόντα.
For example που λένε και στο χωριό μου. Σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ του τόπου κυκλοφορούν και μεταλλαγμένα προϊόντα.
Δεν λέμε όμως στου Βερόπουλου , στου Λεβίδη στο key food στο Χαρά στου Βιδάλη στου Μαρινόπουλου προσοχή προϊόντα με μεταλλαγμένα συστατικά. αλλά αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν μεταλλαγμένα.
Συγγνώμη για το δασκαλίστικο του ύφους , αλλά κινδυνεύει να την πληρώση ένας συμπαθής για μένα μικροεπιχειρηματίας ο οποίος αμφιβάλλω και αν γνωρίζει ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα που αναφέρεις περιέχουν μεταλλαγμένα.

Andriou 18 Μαρ 2008, 11:40:00 μ.μ.  

Ανώνυμε
Καμμία παρανόηση. . Η οργάνωση κατα το παρελθόν έχει καταγγείλει πολλες φορές τούς εισαγωγείς των μεταλλαγμένων, οι οποίοι προμυθεύουν όλα σούπερ μάρκετ, δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε ονομαστικά διότι ουσιαστικά κανείς δεν αρνήται να βάλει στα ράφια του τα προϊόντα. Αναφέρουμε μόνο το όνομα του προϊόντος. Η συγκεκριμένη εταιρία όμως (coffeeway)έχει την εισαγωγή και την αποκλειστική διάθεση των συγκεκριμένων προϊόντων (σύμφωνα με την Greenpeace). Δεν πρέπει κατά τη γνώμη σου να δημοσιευθεί το όνομα της εταιρίας; Στόχος δεν είναι ούτε η εταιρία ούτε το προϊόν. Στόχος είναι η προστασία της υγείας μας. Όσο πιο συγκεκριμένες είναι οι πληροφορίες τόσο το καλύτερο. Ο συγκεκριμένος επιχειρήματίας (και καλός φίλος) τον οποίο αναφέρεις και προφανώς γνωρίζεις οτι είναι ευαίσθητος σε θέματα περιβάλοντος σαφώς θα κάνει την επιλογή του. Εδω είμαστε λοιπόν. Αν επιλέξει να μην φέρει τα συγκεκριμένα προϊόντα που εισάγει η εταιρία του, στο νησί μας, τότε πρώτοι εμείς θα το δημοσιεύσουμε.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP