Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο...ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΣ "ΕΥΟΔΟΣ".

>> Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Προγραμματισμένες εργασίες στην οδό Γ. Βερίτη από 5/5

Από τον Οργανισμό «Ε.Υ.Ο.Δ.Ο.Σ.» ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 05/05/2008 από τις 9:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η επισκευή με ασφαλτοτάπητα στις τομές που διάνοιξε ο Οργανισμός μας για την αποκατάσταση των χρόνιων καθιζήσεων στην οδό Γ. Βερίτη.
Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υποβάλαμε τους οδηγούς και τους κατοίκους της περιοχής αλλά η μέχρι σήμερα καθυστέρηση οφείλεται στην έλλειψη ασφαλτομίγματος κλειστού τύπου το οποίο παράγεται μόνο τις καλοκαιρινές ημέρες.
Αμέσως μετά την αποκατάσταση θα γίνει πλύσιμο όλων των καταστημάτων και των οικιών της περιοχής από το συνεργείο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Ε.Υ.Ο.Δ.Ο.Σ.».
Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την διέλευση από την οδό Βερίτη προκειμένου να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Για το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.
«Ο.Ε.Υ.Ο.Δ.Ο.Σ.»

ΜΙΣΕΤΖΗΣ Ν.ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτά λέει το δελτίο τύπου του ΕΥΟΔΟΥ που μας ήλθε. Πολύ καλή η σκέψη του υπεύθυνου να ενημερώσει το κοινό. Είναι από τις λίγες φορές που γίνεται κάτι τέτοιο. Πολύ καλή επίσης και η σκέψη να «πλυθούν» τα καταστήματα και τα σπίτια της περιοχής.

Μα για σταθείτε! Βεβαίως και πρέπει να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν στους κατοίκους της περιοχής (σκόνισμα). Όμως από ότι λέει η λογική, τις ζημιές τις πληρώνει αυτός που τις προκαλεί!!!

Κάποιος φταίει που ανοίχθηκαν, καταμεσής ενός δρόμου, λάκκοι, χωρίς να ελεγχθει η δυνατότητα αν μπορούν να ξανακλείσουν. Κάποιος φταίει για την ταλαιπωρία των οδηγών και των περιοίκων.

Και αυτός ο «κάποιος» πρέπει να έχει όνομα και επώνυμο. Δεν μπορεί να είναι ένα Νομικό Πρόσωπο (όπως ο ΕΥΟΔΟΣ).

Μέσω ενός Ν.Π, πληρώνουμε όλοι την ανοησία ενός. Αυτού που βιάστηκε να ανοίξει τους λάκκους χωρίς, εκ των προτέρων, να έχει εξασφαλίσει το κλεισιμό τους.

Σύσταση του μπλόγκ λοιπόν: Εκτός του να εκδίδει δελτία τύπου, ο υπεύθυνος του ΕΥΟΔΟΥ (κ. Μισετζής), να βρεί τον υπεύθυνο για την ανοησία και να τον βάλει να αποκαταστήσει τη ζημιά με δικά του έξοδα και όχι με έξοδα των δημοτών.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP