Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ! ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ... ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ!!!

>> Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Χίου του ΚΚΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Δικαιώθηκαν ο γραμματέας της Ν.Ε. Γιώργης Αμπαζής και ο ναυτεργάτης μέλος του κόμματος Γιάννης Μιχαλιάδης από το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγαν, έπειτα από τη συκοφαντική δυσφήμιση που επεχείρησε εναντίον τους ο δημοσιογράφος Γιώργης Παγούδης, αναφέροντας για τον μεν πρώτο ότι συνελάγη με την εξουσία για να γίνει διευθυντής για το δε δεύτερο ότι είναι γνωστός τραμπούκος.
Κατά την ακροαματική διαδικασία έγινε πασίδηλο ότι τα όσα έγραψε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ανυπόστατα και ψευδή γι’ αυτό και υποχρεώθηκε με γραπτή δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Αλήθεια» στις 7-9-2009 να τα ανακαλέσει, γεγονός που οδήγησε και στην άρση της μήνυσης εκ μέρους των στελεχών του κόμματος, αφού ο στόχος μας ήταν η δικαίωση και όχι η εξόντωση.
Το ΚΚΕ δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν επιθυμεί να σέρνει στα δικαστήρια κανένα δημοσιογράφο ή να ποινικοποιήσει το δημοσιογραφικό λειτούργημα για όσους το σέβονται και το υπηρετούν.
Διατρανώνει όμως προς όλους, ότι από τη στιγμή που τέτοια κρούσματα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στον τοπικό Τύπο - θυμίζουμε την προβοκάτσια από την εφημερίδα «Πολίτης» σε βάρος του Μάρκου Σκούφαλου - η ανοχή του κόμματος θα είναι μηδενική σε αυτά τα φαινόμενα και η χρήση των πολιτικών μέσων μόνο, αποτελεί παρελθόν.


Δεν θα μπω καθόλου στην ουσία της υπόθεσης εφόσον "κατά την ακροαματική διαδικασία" του δικαστηρίου του αστικού κράτους, το ΚΚΕ... δικαιώθηκε!!!

Ούτως ή άλλως εκτός από τα αστικά δικαστήρια, υπάρχει και μία ολόκληρη κοινωνία ή οποία σκέπτεται, ψιθυρίζει ή κραυγάζει, πράγματα τα οποία ενώ είναι πέρα για πέρα αληθινά, δύσκολα θα αποδειχθούν στα δικαστήρια του αστικού κράτους. Ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με ύποπτες συναλλαγές με την εξουσία!

Γιαυτό ακριβώς υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που σέβονται το λειτούργημα τους. Για να αναμεταδίδουν την "αναπόδεικτη" φωνή της κοινωνίας και να ξεμπροστιάζουν όσους την εμπαίζουν!

Κάποτε η καταδίκη από αστικό δικαστήριο αποτελούσε τιμή για έναν αριστερό! Το σημερινό νεοσταλινικό ΚΚΕ, αντίθετα πανηγυρίζει τη δικαίωση του! Όπως πανηγύριζε και τα συγχαρητήρια των ταγών της εξουσίας τον περασμένο Δεκέμβρη. Όταν σπίλωνε και λοιδορούσε τη νεολαιίστικη εξέγερση! Όλοι θυμόμαστε τα πρωτοσέλιδα των αστικών εφημερίδων που ζήταγαν απ' το ΚΚΕ να αναλάβει το ...Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως!!! Τι ξεπεσμός...

4 σχόλια:

Νεοσταλινικό π@ι@κι (οπαδος της ενοτητας της Αριστεράς) 18 Σεπ 2009, 5:09:00 μ.μ.  

Τελικά και η Χιος έχει τον Κοροβέση της.
Ακόμα και στα αστικά δικαστήρια, υποπροϋποθέσεις, κατα την ακροαματική διαδικασία αποδεικνύονται οι προβοκάτσιες ή οι αλήθειες. Ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν κατάφερε να αποδείξει τίποτα. Έχει όμως οπαδούς στο ΣΥΡΙΖΑ να αναπαράγουν τις λάσπες... για να μαζέψουν κανένα ψηφαλάκι στους δύσκολους καιρούς. Γι αυτό είστε και θα παραμείνετε οπορτουνιστές. Γι αυτό είστε και θα παραμείνετε αντικομμουνιστές. Αν ποτέ υπήρξε "σταλινισμός" αυτός φωτογραφίζεται στα δικά σας πρόσωπα.
Και επειδή είσαι "ο εκφραστής της κοινωνίας": μπορείς να αποδείξεις αυτές τις προβοκάτσιες ή τα ακουσες στους καφενέδες του Κοροβέση; Και ένα τελευταίο: χιλιάδες "παλαιοσταλινικοί" οδηγήθηκαν στα εκτελεστικά αποσπάσματα για την αλήθεια. Χιλιάδες "νεοσταλινικοί" χάνουν σήμερα την δουλειά τους για την αλήθεια. Κι ομως για μια κωλοκαταδίκη από τα αστικά δικαστήρια "η αλήθεια σου" συνοδεύτηκε με δήλωση μετανοίας.
Αυτά βέβαια για σας του ΚοροβέσοΒοτσηδες είναι ψηλά γράμματα...

Andriou 18 Σεπ 2009, 7:13:00 μ.μ.  

Αυτά φίλε μου, θυμίσου να τα πείς στον σύντροφο σου συνδικαλιστή, όταν το ίδιο ακριβώς αστικό δικαστήριο,(που "υπο προϋποθέσεις, κατα την ακροαματική διαδικασία μπορεί να αποδείξει τις προβοκάτσιες ή τις αλήθειες"), θα τον καταδικάσει γιατί η απεργία του θα κριθεί "παράνομη και καταχρηστική".
Τότε είμαι βέβαιος οτι το λαμπρό αστικό δικαστήριο, που δικαίωσε τούς "άξιους συντρόφους" θα ξαναγίνει κακό. Για σένα βέβαια!
Για μένα όμως και τότε και τώρα το δικαστήριο παραμένει το ίδιο. Ένα δικαστήριο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αστών και κρίνει σύμφωνα με αυτά.
Ποιά λοιπόν απο τις δύο απόψεις περί δικαστηρίου μπορεί να θεωρηθεί οπορτουνισμός;
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί και σταλινισμός υπήρξε και υπάρχει και άμεσα συνδεδεμένος με τον οπορτουνισμό ήταν και είναι;
Μόνο όποιος είναι μέσα δεν μπορεί να τον δεί!

Νεοσταλινικό π@ι@κι (κάργα υπέρμαχος της Αριστεράς) 19 Σεπ 2009, 3:54:00 μ.μ.  

Συνήθης οπορτουνιστική εξίσωση: "'Οργανο το μπουζούκι, όργανο και ο χωροφύλακας, άρα ο χωροφύλακας είναι μπουζούκι".
Και πιο Γκεμπελικά: "Αν δεν μας συμφέρει η πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο γι' αυτήν..."
Καληνύχτα σας!

Andriou 19 Σεπ 2009, 4:15:00 μ.μ.  

Αφού αρχίσαμε τις παροιμίες, ας συνεισφέρω και γώ με μία Σταλινικής έμπνευσης (που είναι και ο ορισμός του οπορτουνισμού) :
"Αλήθεια, είναι ότι συμφέρει το κόμμα"
Είναι άραγε;
Ας μην το ψάξουμε. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Πλουμπίδη!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP