Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΤΑ ΡΕΝ.

>> Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ, έξω από το υπουργείο Εργασίας, κατά τη συνάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Οικονομία, Όλι Ρεν με τον υπουργό Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδο.

 

Περίπου 200 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση, με αφορμή την επίσκεψη του Ευρωπαίου Επιτρόπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο κ. Ρεν έμπαινε από την πίσω είσοδο του υπουργείου, επιχείρησαν να σπάσουν τη σιδεριά και να μπουν στο κτήριο. Επικράτησε ένταση και οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους διαδηλωτές, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.


Δημ. Στρατούλης: Πρωθυπουργός ο... Ρεν
 
"Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε τριπλή οικονομική κατοχή από την Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Γιατί επίσης η κυβέρνηση συμπεριφέρεται στον Όλι Ρεν ως να είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας και στους εργαζόμενους ως να είναι πειραματόζωα", δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, Δημ. Στρατούλης.
"Η κυβέρνηση Παπανδρέου υποκλίνεται στην Ε.Ε. και στις επιταγές της. Οι εργαζόμενοι όμως όχι", σημείωσε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια ευρωβουλευτής στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, Ελένη Σωτηρίου.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP