Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

>> Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Απο την αποψινή συνέντευξη Τσίπρα  στο MEGA:

"- Όλγα Τρέμη: Η σύλληψη των δραστών της επίθεση στον κ. Παναγόπουλο είναι η είδηση της ημέρας και από αυτό θα ξεκινήσω. Αφορά ένα θέμα που είχε συνδεθεί με το δικό σας το κόμμα, την παράταξη και είχαμε αυτήν την ταυτοποίηση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αυτά τα τρία πρόσωπα έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλ. Τσίπρας: Όπως είχαμε πει και τις ημέρες εκείνες, που μας κατηγορούσαν ευθέως, δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πρέπει να σας πω, επειδή άκουσα από τη δική σας συχνότητα και εξεπλάγην, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να επιτίθεται ευθέως απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχουν - κατά πληροφορίες του - ταυτοποιηθεί οι δράστες και είναι μέλη ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα από τη δική σας φιλόξενη συχνότητα να του ζητήσω δημοσίως να ζητήσει συγνώμη, όχι τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ - διότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον κατηγορεί αδίκως - αλλά από τους τηλεθεατές του καναλιού σας. Διότι, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε την ευθύνη να γνωρίζει πριν ομιλεί. Και έχει την ευθύνη να ενημερώνει, όταν βρίσκεται στη συχνότητά σας τουλάχιστον, ή σε οποιαδήποτε δημόσια συχνότητα, να ενημερώνει με αληθείς πληροφορίες τον ελληνικό λαό."

Μόνο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης άκουσες σ. Αλέξη, να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση; Τήν Ανανεωτική Πτέρυγα και τα λοιπά στελέχη τού κόμματος σου δεν τούς άκουσες;
Που μάλιστα ήξεραν και σε ποια συνιστώσα ανήκαν οι δράστες!!!
Αυτοί δεν θα ζητήσουν συγγνώμη;
Έχει και ο πολιτικός αμοραλισμός τα όρια του σύντροφε!

8 σχόλια:

stelios 18 Μαρ 2010, 8:36:00 π.μ.  

Γιατί να ζητήσει συγνώμη η Α.Π;
Πολιτικός αμοραλισμός είναι όταν κάποιοι από το “χώρο” επιδοκίμαζαν τα γιαουρτάκια και τους καφέδες (βλέπε κείμενα και σχόλια στη ΠΑΣΑ και στην ΟΠΕΡΑ) και σήμερα τολμούν να υποδεικνύουν σ’ αυτούς που καταδίκασαν από την αρχή τους προβοκάτορες και τους φασίστες να ζητήσουν συγνώμη.


Ανώνυμος 06 Μαρ 2010 1:22:00 μ.μ.
Τέτοιου είδους συμψηφισμοί είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι!
Ο ένας είναι το 90χρονο σύμβολο των αγώνων τού ελληνικού λαού και δέχεται επίθεση απο τα ίδια κτήνη που δολοφονούν δεκαπεντάχρονους και επιτίθενται σε ανυπεράσπιστους πολίτες!
Ο άλλος είναι ο ηγέτης μιας πουλημένης συνδικαλιστικής ηγεσίας. Δέχεται μία "επίθεση" με γιαούρτι που είναι εδω και πολλά χρόνια ήπια (και αποδεκτή πολλές φορές) μορφή διαμαρτυρίας! Και την δέχεται απο τούς ίδιους ανθρώπους των οποίων την ψήφο ξεπούλησε στούς εργοδότες και τον δικοματισμό!
Ο ένας συμμετέχει σε κινητοποίηση και δράση και ο άλλος κάνει δημόσιες σχέσεις απο του βήματος!
Ειναι τουλάχιστον ντροπή να κάθονται οι εργαζόμενοι με σταυρωμένα τα χέρια και να ακούνε τις παπαρολογίες του Παναγόπουλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ
Η βίαιη επίθεση σε βάρος του Προέδρου της ΓΣΕΕ δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία, τη δική μας αριστερά
05/03/2010
1. Τα κυβερνητικά μέτρα συνιστούν πρωτοφανή αδικία σε βάρος μισθωτών, συνταξιούχων και μεσαίων στρωμάτων, την μεγαλύτερη από την μεταπολίτευση.

2. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ, αν και κατώτερη των περιστάσεων, πήρε απόφαση για την 3ωρη στάση εργασίας και τελικά συμμετείχε στην κινητοποίηση.

3. Οι όποιες διαφωνίες με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την βίαιη επίθεση σε βάρος της ατομικής του ακεραιότητας.

Οι πράξεις αυτές, όπως και η ηγεσία του ΣΥΝ καταδίκασε, δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία, τη δική μας αριστερά και ευθέως εξυπηρετούν την κυβερνητική προπαγάνδα.

Αντιστρατεύονται τη δυνατότητα ευρείας συσπείρωση του συνδικαλιστικού κινήματος και την ανάγκη να καλύψει και να εκφράσει ένα ευρύτατο φάσμα αντίστασης στα κυβερνητικά μέτρα.

4. Καταδικάζουμε, απερίφραστα, την βίαιη αστυνομική επίθεση εις βάρος των διαδηλωτών την οποία υπέστη και ο σ. Μανώλης Γλέζος.

Γιατί πρέπει να ζητήσει συγνώμη η Α.Π;

Andriou 18 Μαρ 2010, 9:12:00 π.μ.  

Απο το πρώτο δευτερόλεπτο της επίθεσης, τα στελέχη της ανανεωτικής πτέρυγας και οι τσιπρικοί τού ΣΥΝ, δείχνουν με το δάχτυλο την ΚΟΕ!
Σε μία προσπάθεια να "αποδομήσουν" τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τον Αλαβάνο.
Διαδίδουν οτι γνωρίζουν ακόμη και τα πρόσωπα και τις κομματικές ταυτότητες των δραστών (και συ ο ίδιος το έκανες)!
Και τώρα με ρωτάς γιατί να ζητήσουν συγγνώμη; Μα για τον ίδιο άκριβώς λόγο που πρέπει να ζητήσουν ο Πάγκαλος και το Λάος. Για την ταύτιση των απόψεων αρχικά και για την απόδειξη του αμοραλισμού τους αργότερα!
Γιαυτό και για πολλά άλλα!!!

stelios 18 Μαρ 2010, 9:54:00 π.μ.  

Κάποιος που συκοφαντεί ανθρώπους και πολιτικούς χώρους χωρίς αποδείξεις και στοιχεία λέγεται συκοφάντης (βλέπε Πάγκαλο). Πιστεύοντας λοιπόν ότι εσύ δεν έχεις καμιά σχέση με συκοφαντίες περιμένω να μας προσκομίσεις αποδείξεις γι’ αυτά που γράφεις . Αν έχεις στοιχεία σε παρακαλώ να τα προσκόμισης διαφορετικά να ζητήσεις συγνώμη. Όσο για μένα πάντα έλεγα ότι οι “άγνωστοι” αυτοί είναι φασίστες και προβοκάτορες (βλέπε σχόλιο στην Όπερα). Άλλοι δήλωναν ότι γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις ρώτησε τον Α... να σου πει.

Ανώνυμος 18 Μαρ 2010, 10:52:00 π.μ.  

Να ζητήσει συγγνωμη από όλη την αριστερά για αυτήν την ανακοίνωση

όχι τώρα, τα επόμενα πέντε λεπτά αφ ότου βγήκε η ανακοίνωση έπρεπε...τώρα είναι αργά...

Να ζητήσει συγγνώμη γιατί από τα όλα γεγονότα της 5/3/2010 η πτέρυγα ΕΠΕΛΕΞΕ να βγάλει ανακοίνωση με τίτλο :
"Η βίαιη επίθεση σε βάρος του Προέδρου της ΓΣΕΕ δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία, τη δική μας αριστερά"

ΕΠΕΛΕΞΕ το 99% της ανακοίνωσής της να αναφαίρεται στον Παναγόπουλο , ουτε κουβέντα για την συγκέντρωση και πορεία, και στο τέλος ένα χωρίς ντροπή απαξιωτικό "...και ο σ. Μανώλης Γλέζος".

Για αυτό να ζητήσει συγγνώμη από όλη την αριστερα
για αυτές τις άθλιες επιλογές της...

(για τα υπόλοιπα, πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης που μετά μανίας απαιτούσαν το επόμενο διάστημα, και την συμπορευμένη στοχοποίηση εντός του ΣΥΡΙΖΑ δυνάμεων, μιας και δεν αναγράφονται στην ανανοίνωση απαλλάσονται...)

Andriou 18 Μαρ 2010, 5:04:00 μ.μ.  

Ας διαβάσουμε λοιπόν μαζί μερικά απο τα σχόλια για την επίθεση, από την σελίδα της Α.Π:

Απάντηση: 1 - σωστη ανακοινωση
05/03/2010 16:02:28
Γιωργοσ Σταθασ
οσοι βρεθηκαμε στη συγκεντρωση, γνωριζουμε οτι την ηθικη αυτουργια για την επιθεση στο προεδρο της ΓΣΕΕ εχουν μελη απο τις συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ που με τραμπουκικες αποδοκιμασιες ανοιξαν το δρομο για το ξυλοδαρμο.Οι τυποι αυτοι παριστανουν τους ’επαναστατες’ αλλα εχουν μυαλο μπατσων σαν αυτων που απωθουσαν τον Μ.Γλεζο.


Απάντηση: 5 - Επικύνδινη αριστερά!
05/03/2010 19:47:19
Μιχαήλ Μπακούνιν

Δεν με ενδιαφέρει μια αντι-συστημική, πολεμική και επικύνδινη αριστερά.

Και θλίβομαι όταν -απ’ότι φαίνεται- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επιτείθονται ή επιδοκιμάζουν φασιστικές πρακτικές, ακόμα περισσότερο θλίβομαι όμως, όταν βλέπω τον προεδρό μας να τσαμπουκαλεύεται με τη φρουρά της βουλής για να ανοίξει ένα πανό και να γίνει ο ηγέτης των ακτιβιστών/φασιστών.


Απάντηση: 8 - Αισχος
05/03/2010 22:44:46
Γιωργοσ Μαν

Θλυψη και οργη προκαλεσαν οι τραμπουκισμοι σε βαροσ του προεδρου τηςΓΣΕΕ,Τισχεση μπορει να εχει η αριστερα με τετοια φαινομενα,Ο ΣΥΡΙΖΑ να παρει θεση και να διωξει απο τις ταξεις του τους τραμπουκους. Τα ψεματα τελος η αυτοι θα φυγουν οι εμεις ολοι μαζι δεν χωραμε.


Απάντηση: 13 - Τώρα τρέχουμε
06/03/2010 16:35:18
Leo Καs

Θάπρεπε να το είχατε καταλάβει, όταν φτιάχνατε κοινή παράταξη με τους θαυμαστές του Μάο και του Στάλιν. Τώρα τρέχουμε να αποδείξουμε ότι η δεν είμαστε τραμπούκοι, αντί να παράγουμε πολιτική.


Απάντηση: 18 - ελεος
07/03/2010 01:20:39
Γιωργοσ Σταθασ

Ειναι πρωτοφανες που μερικοι σχετικοποιουν τη βια κατα του Παναγοπουλου, τη δικαιολογουν , την ’μαλακωνουν’.Μου θυμιζουν τα μισολογα του Καρατζαφερη οταν τοποθετειται για τη Χρυση αυγη.Μου ΘΥΜΙΖΟΥΝ τη γελοια ερμηνεια του Χρυσοχοιδη για την ’ατυχη’ επιθεση στο Γλεζο.Ειναι τα ιδια μισολογα.Οπως η ανακοινωση της ΚΟΕ. Ας θυμηθουμε επισης πως και παλιοτερα καποιοι σηκωσαν οπλα κατα του τοτε προεδρου της ΓΣΕΕ,Γ.Ραυτοπουλου επειδη-οπως και σημερα- τον κατηγορουσαν ως εργατοπατερα.Ας το καταλαβουμε ,ο αριστεριστικος σταλινισμος εχει σηκωσει κεφαλι.Ειναι ξανα οι ιδιοι αμετανοητοι οπαδοι των Γκουλαγκ,της πολιτιστικης επαναστασης,της εξοντωσης των διαφωνουντων για το’καλο’ του σοσιαλισμου τους.Οσοι πιστευουμε σε μια ειρηνικη,δημοκρατικη,ελευθεριακη αριστερα ας τους γυρισουμε τη πλατη.Ειναι αλλωστε οι ηττημενοι της ιστοριας....


Απάντηση: 20 - Κάποιοι είδαμε με τα μάτια μας.
07/03/2010 11:53:18
Γιαννησ Βαλλιανιδησ

Λυπάμαι, αλλά επειδή ήμουν μπροστά, είδα ότι τόσο τα "γιουχαρίσματα" όσο και οι προπηλακισμοι με κοντάρια ήταν από ανθρώπους που βρίσκονταν στο μπλογκ της ΚΟΕ. Τώρα εκ των υστέρων, όταν διαπιστώθηκε η ολέθρια πολιτικά γκάφα και ο κίνδυνος για άλλη μια φορά διασυρμού του χώρου και ανάδειξης των παρακρουσιακών διαφορών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ (αφού ο Α.Τσίπρας, προς τιμήν του, είχε καταδικάσει πάραυτα το γεγονός), η ΚΟΕ έσπευσε να βγάλει μια γελοία ανακοίνωση πως "προβοκάτορες" από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ προσπάθησαν να την ενοχοποιήσουν!

Εν πάσει περιπτώσει, κατά τη γνώμη μου δεν φταίει η ΚΟΕ, που σταθερά έχει αυτές τις απόψεις. Φταίνε όσοι -αν και προσδιορίζονται στο χώρο της σύγχρονης ευρωπαϊστικής ανανεωτικής αριστεράς του δημοκρατικού (αποκλειστικά και αναμφισβήτητα) δρόμου-, δεν κατανοούν το αδιέξοδο της συμμαχίας του ΣΥΡΙΖΑ με χώρους όπως η ΚΟΕ και επιμένουν να τον υπερασπίζονται.

ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ...
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ!
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"!

stelios 18 Μαρ 2010, 8:52:00 μ.μ.  

Αν οι αποδείξεις που σου ζητώ είναι τα σχόλια των Μιχαήλ Μπακούνιν -Γιωργοσ Σταθασ-Γιωργοσ Μαν-Leo Καs, κτλ και ότι γι’αυτά πρέπει να ζητήσει συγνώμη η Α.Π τότε φίλε κάτι δεν πάει καλά στην επεξεργασία των στοιχείων που συγκεντρώνεις…Eκτός αν κάνεις πλάκα. Πάντως εγώ ακόμα θα περιμένω τα στοιχεία που ενοχοποιούν την ΑΠ. Τελειώνοντας θα σου θέσω ένα ερώτημα: Πως γίνεται εσύ ένας αριστερός και μάλιστα αντισυστημικός να είσαι στο ίδιο κόμμα με ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ… Πρόσεξε γιατί ο αμοραλισμός είναι κολλητικός.

Andriou 18 Μαρ 2010, 9:12:00 μ.μ.  

Δεν θέλω να δώσω συνέχεια γιατί ευτυχώς μας διαβάζουν και νοήμονες άνθρωποι, που αμέσως μετά την επίθεση και άκουγαν και διάβαζαν.

Θέλω όμως να απαντήσω στο ερώτημα σου: "Πως γίνεται εσύ ένας αριστερός και μάλιστα αντισυστημικός να είσαι στο ίδιο κόμμα με ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ…"

Όσο γίνεται εσύ ένας ανανεωτικός να είσαι στο ίδιο κόμμα με "αντιευρωπαϊστές", "αριστεριστές" και "θιασώτες των γκουλαγκ".

Με μιά μεγάλη διαφορά όμως. Ότι εγώ σαν αντισυστημικός δεν έχω την υστεροβουλία να θέλω να σε χρησιμοποιώ μόνο για να μπαίνω στη βουλή και να απολαμβάνω μ΄αυτό τον τρόπο τραπεζώματα με τούς τραπεζίτες και τούς εφοπλιστές (ελπίζω να μην χρειαστεί να γυρέψω και γιαυτό συγγνώμη απο την ΑΠ!!!)

stelios 19 Μαρ 2010, 9:16:00 π.μ.  

Και αυτοί αμοραλιστές είναι;
Σε παρακαλώ να συγκρίνεις της δηλώσεις ΤΣΙΠΡΑ και την ανακοίνωση της ΚΟΕ και τότε θα καταλάβεις ότι η Α.Π είναi στο μυαλό σου Γιατί τέτοιο μίσος προς τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και την Α.Π ρε φίλε;

Δόθηκε σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνέντευξη τύπου της ΚΟΕ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του επεισοδίου με τον Γ. Παναγόπουλο στο συλλαλητήριο της 5 Μάρτη:

1. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύεται οριστικά αυτό που από την πρώτη στιγμή ήταν φανερό και που επισημάναμε από την ίδια κιόλας μέρα σε σχετική μας ανακοίνωση. Ότι δηλαδή εκτυλίχθηκε μια μεθοδευμένη προσπάθεια στοχοποίησης της ΚΟΕ ώστε να φιμωθεί κάθε φωνή που ξεφεύγει από τα όρια της συναίνεσης στην κυβερνητική πολιτική ειδικά στις συνθήκες της σημερινής πρωτοφανούς επίθεσης στους εργαζόμενους. Η προσπάθεια στοχοποίησης ξεκίνησε από τη βουλή με τις ομιλίες του γνωστού Α. Γεωργιάδη και του Χ. Παπουτσή στα πλαίσια της ιδιότυπης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ και αναπαράχθηκε με την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ που θύμισε τις πιο μαύρες σελίδες του μετεμφυλιακού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Καλούμε την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ να ζητήσει άμεσα συγγνώμη μετά την κατάρρευση της σκευωρίας. Καλούμε τα Μέσα Ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν τα περί οργανωμένης επίθεσης της ΚΟΕ, να αποκαταστήσουν έστω και τώρα την αλήθεια.


Αλ. Τσίπρας: Όπως είχαμε πει και τις ημέρες εκείνες, που μας κατηγορούσαν ευθέως, δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και πρέπει να σας πω, επειδή άκουσα από τη δική σας συχνότητα και εξεπλάγην, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να επιτίθεται ευθέως απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχουν - κατά πληροφορίες του - ταυτοποιηθεί οι δράστες και είναι μέλη ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα από τη δική σας φιλόξενη συχνότητα να του ζητήσω δημοσίως να ζητήσει συγνώμη, όχι τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ - διότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον κατηγορεί αδίκως - αλλά από τους τηλεθεατές του καναλιού σας. Διότι, ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε την ευθύνη να γνωρίζει πριν ομιλεί. Και έχει την ευθύνη να ενημερώνει, όταν βρίσκεται στη συχνότητά σας τουλάχιστον, ή σε οποιαδήποτε δημόσια συχνότητα, να ενημερώνει με αληθείς πληροφορίες τον ελληνικό λαό.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP