Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗΝ CITY - PRESS - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

>> Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010



Και οι ...υπόλοιποι: Αλαβανος: 8,7%    Μπουμπούκος: 6,8%   Παφίλης: 5,7%   Μητρόπουλος: 5,5%   Ψαριανός: 3%

6 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Οκτ 2010, 5:21:00 μ.μ.  

Πολύ κάλος ο σ.Μητρόπουλος θα πάει για δεύτερο γυρο με πιτα και τζατζίκι.
μαντης κεροσκοπος γυρολόγος

Ανώνυμος 22 Οκτ 2010, 6:22:00 μ.μ.  

ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ κάποιος στα αποφάγια δεν είναι ωραίο θέαµα. Με αυτό µοιάζει όµως η επιλογή του Αλέξη Μητρόπουλου ως υποψήφιου του ΣΥΝ για την Περιφέρεια Αττικής.

ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ µε δικηγορική πελατεία τους συµβασιούχους, ο Μητρόπουλος τα είχε σχεδόν όλα. Του έλειπε η πολιτική καριέρα. Την αναζητούσε στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ εδώ και µια πενταετία, χωρίς όµως επιτυχία. Οι παπανδρεϊκοί τον πήραν χαµπάρι – όπως πολύ πριν από αυτούς η ΓΣΕΕ. Αρα παρά τις συνεχείς προαναγγελίες, ο Αλέξης δεν βρήκε ποτέ τη θέση που θεωρούσε ότι του άξιζε στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών.

Παροµοίως και στην αυτοδιοίκηση.

ΗΤΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ το είδος του ανδρός που θα όρθωνε το ανάστηµά του κόντρα στο Μνηµόνιο; Μάλλον όχι. Οπως όµως και µε τους συµβασιούχους, αντελήφθη αµέσως την ευκαιρία. Το αντι-Μνηµόνιο ήταν µια εγγυηµένη πολιτική πελατεία που δεν θα έπρεπε να πάει χαµένη. Είναι η γνωστή λαϊκίστικη παρτίδα που έχει παιχτεί πολλές φορές στο περιθώριο του ΠΑΣΟΚ από εποχής ΔΗΚΚΙ και Δηµήτρη Τσοβόλα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η µισή ιστορία. Η άλλη µισή είναι η ταχεία παρακµή του ΣΥΝ τον τελευταίο χρόνο. Μετά το φιάσκο Τσακνή και τους ολονύκτιους καβγάδες µε τον ΣΥΡΙΖΑ, η οµάδα Τσίπρα έκανε στο πρόσωπο του Μητρόπουλου µια οπορτουνίστικη επιλογή. Χάθηκε κάποιος αριστερός πολιτικός να πάει κόντρα στο Μνηµόνιο ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής; Παίρνοντας τον Μητρόπουλο προσέλαβαν τηλε-δικηγόρο πρωινάδικου.

ΩΣΤΟΣΟ, η γνησιότητα εκδικείται από µόνη της. Το αντι-Μνηµόνιο ως υπεργολαβία επισκιάστηκε από την υποψηφιότητα του Γιάννη Δηµαρά. Αρέσει - δεν αρέσει, ο Δηµαράς είναι αυτός που είναι. Συµφωνείς - διαφωνείς, ο Δηµαράς δεν ψήφισε το Μνηµόνιο στη Βουλή στις 6 Μαΐου και ετέθη εκτός ΠΑΣΟΚ. Με άλλα λόγια, ανέλαβε συνέπειες για τις πράξεις του. Η κάθοδός του στην Αττική άφησε στα κρύα του λουτρού τον Αλέξη και τους όψιµους υποστηρικτές του στην Κουµουνδούρου. Για την ακρίβεια, µε το ζόρι τον κράτησαν να µην πάει αντι-περιφερειάρχης του Δηµαρά. Τελικά, προτίµησε να κατέβει µόνος – ώστε να του φύγει και το απωθηµένο – όµως παραµένει µονοψήφιος, χωρίς να προσφέρει στον ΣΥΝ το κατιτίς παραπάνω.

Ανώνυμος 22 Οκτ 2010, 7:13:00 μ.μ.  

Σγούρας Κικιλίμιας Δημοράς Μητρόπουλας Διακάς κ Ψάριας= ΣΥΣΤΗΜΑ εκκενωση στην κουμουνδουρου

Ανώνυμος 23 Οκτ 2010, 10:31:00 π.μ.  

Αλεξη σωσε μας.κανε το σωστο.
έβγα στο μπαλκόνι και πήδα στο κενο
εμπρηστης κ' πυροσβέστης κόντρα στον αυνανισμό.

Ανώνυμος 23 Οκτ 2010, 4:56:00 μ.μ.  

συμφωνα με εγκιρες πληρορίες από την Αττική Μητροπουλη και το μικρο μας κοσκινοπρασινο δυκτιο στο λιβαδι του Λαπατσή οι τραμπουκοι που γιαουτοσανε τον ακατανομαστο ειναι μελι τησ συνιστοσασ του τΣΥΡΙΖΑ ΚΟρΕα και μπατσανακηδες αυτων που ξέσκισαν τον Παναγόπυλο για να οδηγησουν τον φον δημητρακη στο δευτερο γύρο τησ περιφερειας της Βορειας Καλονης και με αποπατο σκοπό την καταληψη της εδρασ του τεος βουλευτη μπουΒΟΥΝΑΤΣΟΥ.
Κοκκινος μοναχός στην Αγιάσσο

Ανώνυμος 23 Οκτ 2010, 7:45:00 μ.μ.  

Αποτελέσματα εκλογών στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου και Πόλου .
ΛΑΣη /με τους Πολίτες Κοντρα στο Λαγό 9-4.Ανταρσία στο Φραπέ / Πολιτες κόντρα στο Χυλό από 1,2 ως 4% έκαστος και το μαγαζάκι ναν' καλά .ΕΟΣ/ΕΟΛ ακυρώνεται γιατί το έστησαν διαιτητής αντιπεριφεριάρχης και πρόεδρος. Την ομάδα που θα ακολουθήσει την Ανταρσία στο Μυαλό στα Τσικό του Αϊ Στράτη θα την μάθουμε μετά το ντέρμπυ των Ουραγών Κόντρας Φιλέτου και Οικολολόγων Χοιρινοφάγων στο Στάδιο της Αριστερής Χορτολογίας και Πρασινολαγνίας.Αντίο σας και ραντεβού στη κόλαση Μάντεις Κακών

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP