Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΤΟ Π.Α.Μ.Ε ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ.

>> Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

"Το γαρ πολυ του...ΣΥΡΙΖΑ γεννά παραφροσύνη" (δημώδες)

Μετά τα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον καταπέλτη του πλοίου "Νήσος Χίος", με πρωταγωνιστές μέλη τού ΠΑΜΕ, και τα οποία περιγράφονται εδώ, η γνωστή εταιρία λαϊκών αγώνων και αγωνιστικών διεκδικήσεων ΠΑΜΕ Α.Ε, συνεχίζει τον...συνεπή ενωτικό της ρόλο.

Ζητά την... διάλυση της "Επιτροπής Αγώνα για την Ακτοπλοία" (αφου αρχικά προσπάθησε ανεπιτυχως να την ελέγξει), προκειμένου να δώσει τον αγώνα μόνη της (ως γνωστόν έχει την ...αποκλειστική αντιπροσωπεία κάθε είδους αγώνα). Σημειώνουμε ότι στην Επιτροπή συμμετέχουν όλοι οι μαζικοί φορείς της Χίου.

Αντιγράφουμε απο το Αιγιακό Πρακτορείο Ειδήσεων: "ΣΟΒΑΡΗ κρίση στους κόλπους της Επιτροπής Αγώνα για την Ακτοπλοΐα έφεραν τα γεγονότα που σημάδεψαν την κινητοποίηση της 16ης Απριλίου στον καταπέλτη του «Νήσος Χίος».
Χθες, σε έκτακτη σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο των εκπροσώπων φορέων που συναποτελούν την Επιτροπή μετά από μια ώρα συνεδρίασης αποφασίστηκε να βγει μια ανακοίνωση με «ήπια αναφορά στα γεγονότα» και στη συνέχεια να κληθεί ξεχωριστά κάθε φορέας να την υπογράψει ή όχι.
Απόφαση πάντως που δε δείχνει να αποδέχεται το ΠΑΜΕ, εκπρόσωποι του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες έθεσαν ευθέως θέμα διάλυσης της Επιτροπής αλλά και της περαιτέρω συμμετοχής τους σε αυτήν
."

2 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Απρ 2008, 10:48:00 π.μ.  

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ;

Andriou 23 Απρ 2008, 3:26:00 μ.μ.  

Δυστυχώς καμμία!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP