Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μεγαλώνει η παλιοπαρέα!

>> Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

Συνεργασίες ζητά ο Κουβέλης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας την πρόταση του Γιάννη Μπουτάρη για συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ότι συμφωνεί. Ο ίδιος είπε ότι τέτοιου είδους συνεργασίες μπορούν να γίνουν και σε άλλες πόλεις, «στη βάση συγκεκριμένων προϋποθέσεων προγραμματικού χαρακτήρα».  




Λέτε να προστεθεί και ο Φώτης στην ...παλιοπαρέα; Γιατί όχι. Στο τέλος και ο Μάνος με τον Κοντογιαννόπουλο αριστεροί θα μας φαίνονται!
Α! και να μην το ξεχάσω: Τις τελευταίες μέρες, 54 εργαζόμενοι έχουν απολυθεί απο τις επιχειρήσεις του υποψήφιου της Μεγάλης Ανανεωτικής Αριστεράς, Μπουτάρη. Αυτά βέβαια για τον κ. Κουβέλη είναι λεπτομέρειες μάλλον. Μπρός στο μέλλον της Ανανεωτικής Αριστεράς... 
Με το καλό και ο Μάνος κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος σύντροφοι!!!
Και για την Αθήνα φαντάζομαι Πάγκαλο και τα μυαλά στα κάγκελα!


5 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Ιαν 2010, 11:40:00 μ.μ.  

Γιατι τοση χυδαιοτητα συντρφε? ΠΡΕΒΕΖΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΚΛΠ πως πηρατε τους δημους ??? mike

Andriou 7 Ιαν 2010, 12:02:00 π.μ.  

"Πηρατε";;;
Λαθος πόρτα σύντροφε!

πρεβεζανος 7 Ιαν 2010, 6:58:00 μ.μ.  

Ωραία παραδείγματα Mixali.έχεις άλλα που να αποδεικνύουν το καιροσκοπισμό κάποιων παραγόντων του ΣΥΝ;

Νομίζω μάλιστα ότι σε κάποια από τα παραδείγματα που αναφέρεις όπως η ΠΡΕΒΕΖΑ έγιναν "εκπληκτικές" συμφωνίες."Εσύ το Δήμαρχο...εγώ το Νομάρχη", κι ο ΣΥΝ (γιατί οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν) δεν "κατέβασε" υποψήφιο νομάρχη για να βγει ο ΠΑΣΟΚος.Βέβαια με ευθύνη του νεο-παράγοντα και υποστηρικτή του Κουβέλη κ. Μ. Κλάπα του δημάρχου όλα αυτά.
Σημειωτέον ότιο ΣΥΝ ουσιαστικά δεν υπήρχε έως το 2007.Όσο για ΣΥΡΙΖΑ ήταν από το 2004-2007 εξαφανισμένος αν και υπήρχαν μέλη από άλλες συνιστώσες.
Ουσιαστικό ρολο για την επαναδημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας, έπαιξε η εφημερίδα ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΕΒΕΖΑΣ http://forumprevezas.wordpress.com/

Νομαρχιακούς συμβούλους ο ΣΥΝ εξέλεξε 1 και δημοτικούς 2 και ο δήμαρχος 3...μιλάμε για μεγάαααλη επιτυχία....να μη τον χάσουμε αυτό το δήμαρχο...
Επιπλέον όπως μαθαίνω επειδή υπήρχαν κάποιοι διαφωνούντες με την απόφαση και μέσα στο ΣΥΝ (σήμερα έχουν πολλαπλασιαστεί) για τη κοινή κάθοδο στη συνέλευση της οργάνωσης του ΣΥΝ παρευρέθηκε και ο υποψήφιος νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στέλεχος βεβαίως βεβαίως ο οποίος παρότρυνε την εκεί οργάνωση να υποστηρίξει τη κοινή κάθοδο.

ΥΓ: επειδή παρακολουθώ το ιστολόγιό σου Andriou ήθελα να σου πω ότι δυστυχώς και ο Α.Αλαβάνος παρείχε τότε στήριξη στο κοινό υποψήφιο ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ κ. Κλάπα.

Τώρα τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για το κ. Κλ'άπα αφού έχουν πολλαπλασιαστεί οι διαφωνούντες και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καλή παρουσία.

Καλή χρονιά!

Andriou 7 Ιαν 2010, 7:14:00 μ.μ.  

Αγαπητέ σύντροφε Πρεβεζάνο, δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση απολογητής του Αλαβάνου (εδώ που τα λέμε μακάρι να ήταν το μοναδικό του λάθος αυτό). Μην ξεχνάς όμως οτι εκείνη την εποχή, δέσμιος των μηχανισμών (Πτέρυγα και βαθύ Ρεύμα), προσπαθούσε να επιβάλει τον Τσίπρα απέναντι στον Παπαγιαννάκη. Αναγκάστηκε να κάνει πολλούς τακτικισμούς και υποχωρήσεις.
Θεωρώ πάντως οτι αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά χρήσιμος για το προχώρημα του ΣΥΡΙΖΑ. Η τοποθέτηση του στην 3η Π.Σ, ήταν ότι πιο αριστερό έχει ακουστεί απο προσωπικότητα που να έχει εμβέλεια μεγαλύτερη, τόσο απο την κάθε μία συνιστώσα ξεχωριστά όσο και απο το σύνολο τους!

αστυάνακτας 8 Ιαν 2010, 9:44:00 μ.μ.  

Καλησπέρα σ.
δες χυδαιότητα στο http://aristeristrouthokamilos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP