Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

“Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ….ες”, γιατ’ειμαστε ΣΥΡΙΖΑ!

>> Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Αναδημοσίευση απο το ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ  www.syrizaorizondia.gr               

Του Δημήτρη Ζαγορίτη

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ”

(Μ.ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Π.Γ. ΤΟΥ ΣΥΝ
«Οι 22 «παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ» απέκτησαν βήμα για να κάνουν δηλώσεις χάρη στην απήχηση των αριστερών, ανανεωτικών ιδεών και τη δημοφιλία του Φώτη Κουβέλη καθώς και άλλων στελεχών του ΣΥΝ. Με μεγάλη έκπληξη είδα την εμπλοκή του έμπειρου Μανώλη Γλέζου σ’ αυτή τη θλιβερή ιστορία.
Η επίθεσή τους μας υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας παρακμιακός χώρος αριστερισμού και συγκρούσεων.
Το αίτημα να σιωπήσουν οι ιδέες της σύγχρονης ανανεωτικής αριστεράς βαθαίνει τον αυτοκαταστροφικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απεμπλοκή του ΣΥΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκαία τομή σήμερα για να αποκατασταθούν ανοιχτά, μπροστά στο λαό, οι αρχές, οι αξίες και η δημοκρατική λειτουργία που αρμόζει στην ανανεωτική αριστερά.»
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/01/2010

Σ.Σ. Μάλιστα!
Τ'ακούσαμε κι αυτό, ότι δηλαδή ο χώρος που αγωνιζόμαστε και παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις είναι παρακμιακός, χώρος αριστερισμού και συγκρούσεων.
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας (αρ.1) από τους τόσους ευπρεπείς συντρόφους του ανανεωτές όχι να τον ανακαλέσει στη τάξη, ούτε να τον στείλει στο.. καλό, αλλά απλά να του πει “πως μιλάς έτσι ρε Μιχάλη για το ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του“. “Δεν ντρέπεσαι λιγάκι“; “Ούτε έχεις λίγη τσίπα επάνω σου“, “Δεν ξέρεις διαδρομή και αγώνες τους“;
Αλλά που να ειπωθούν τέτοια πράγματα; Στα δείπνα με τα λαμόγια και τους Παπατζήδες; Από ποιούς; Απ’όσους η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο διακαής τους πόθος; Και που ψήφιζαν πρόσφατα οικολόγους και ΠΑΣΟΚ και όχι ΣΥΡΙΖΑ;
Όταν όμως ΟΛΟ το σύστημα και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι έχουν στοχοποιήσει το ΣΥΡΙΖΑ, που χαλάει την πολιτική και ταξική τους συναίνεση, μήπως δείχνει αφέλεια όποιος ζητά τέτοια πράγματα;
Ας μην κάνουν όμως όνειρα χειμερινής νυκτός οι συστημικοί “κεντροαριστεροί“. Όσο υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται το ΣΥΡΙΖΑ και αν ακόμη (πράγμα απίθανο) τον διαλύσουν, πάλι σαν "φοίνικας" θα αναγεννηθεί άλλος, για να προχωρήσει και να τους (ξανα)κόψει τον ύπνο .
Κι’αν πειράζει το χάσιμο πολύτιμου χρόνου, κι'αν κάποιοι δεν αξιωθούνε να ζήσουμε τη συνέχεια, τι να κάνουμε; Η ζωή συνεχίζεται με τους Λεωνίδες και τους ‘Εφιάλτες” της και μόνο οι Σαμπατακάκηδες μένουν στα γκρίζα περιθώρια της.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Ιαν 2010, 7:07:00 μ.μ.  

Δεν περιμένουμε βέβαια ομόφωνες καταδίκες ΣΩΡΕΊΑς τέτοιων σχολιασμών, από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Απλά απορούμε...

Λ.Π.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP