Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΡΑΓΕ...

>> Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010


Πόσο υπερήφανοι να αισθάνονται άραγε, ο Φώτης Κουβέλης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης ή ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιαννάκης, όταν βλέπουν δίπλα στις δηλώσεις και τα άρθρα τους, το σύμβολο της Χούντας!
Πόσο υπερήφανοι να αισθάνονται που η "ανανεωτική κουλτούρα" του οπαδού τους φτάνει μέχρι του σημείου να στήνει προβοκάτσιες στο blog του,  με όπλο το σύμβολο για την ανατροπή του οποίου πάλεψαν γενιές αγωνιστών όπως οι προαναφερόμενοι! (Κάντε κλικ στην εικόνα)
Πράγματι τέτοιο  ΣΥΡΙΖΑ δεν ονειρευόμαστε! Αυτόν τον χαρίζουμε στην ...Ανανέωση (!!!)  Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ έχει ήθος, αξιοπρέπεια, μνήμη και κυρίως ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!

6 σχόλια:

Α χιωτης 17 Ιαν 2010, 4:42:00 μ.μ.  

Ευχαριστώ Παντελή για τη τιμή που μου κάνεις στη ανάρτηση σου.
Έχεις δίκιο πριν από λίγο έμαθα, ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις, έχουν γίνει κουρέλια που είδαν το πουλί δίπλα στις δηλώσεις και τα άρθρα τους.
Αλλά επέτρεψε μου να έχω μια απορία. «Ποιος σε κουνά και κουνιέσαι» εκτός
και αν «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.»
Πάντως σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
ΣΤΕΛΙΟΣ

Andriou 17 Ιαν 2010, 6:55:00 μ.μ.  

Εγω πάλι Στέλιο νομίζω, παρα τις σοβαρές πολιτικές διαφωνίες που έχω μαζί τους, οτι οι προαναφερθέντες δεν είναι τόσο χοντρόπετσοι!
Νομίζω οτι το δημοκρατικό τους "ένστικτο" δεν τους έχει εγκαταλείψει σε τέτοιο σημείο που να μην τούς ενοχλεί η θέα του χουντικού συμβόλου που χρησιμοποίησες, δίπλα στα ονόματα τους!
Να κάνω λάθος; Μπορεί. Απόψεις είναι αυτές.
Πάντως εμένα αυτή ακριβώς είναι η "μύγα που με μυγιάζει". Η προσβολή που αισθάνομαι όταν ανοίγοντας τον υπολογιστή μου αντικρύζω το πουλί της χούντας αναρτημένο σε συντροφικό μπλόγκ και μάλιστα με σαφέστατο προβοκατόρικο υπαινιγμό εναντίον ενός αριστερού χώρου!
Λυπάμαι πολύ που δεν το καταλαβαίνεις ή που θέλεις να νομίζω οτι δεν το καταλαβαίνεις!

Α χιωτης 17 Ιαν 2010, 8:27:00 μ.μ.  

Δεν κάνω κανένα υπαινιγμό το λέω όσο μπορώ πιο ξεκάθαρα ότι είναι πραξικόπημα 11 άτομα να προσπαθουν να καπελώσουν το συριζα
Είναι προσβολή προς το κόσμο της αριστερας, όταν 11 άτομα με πραξικοπηματικό τρόπο οικειοποιούνται σύμβολα , σχήματα και ιδέες που δεν τους ανήκουν. Είναι προσβολή για μένα να δώσω την αίτηση μου σε ανθρώπους που δεν τους είδα ποτέ στο συριζα, ανθρώπους που δεν ξέρω αν ψηφίσανε ακόμα και συριζα.
Τελειώνοντας και δεν θα επανέλθω, θέλω να σου πω ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ο χρόνος δείχνει ποιος έχει δίκιο.

Ανώνυμος 17 Ιαν 2010, 8:58:00 μ.μ.  

O Aειμνηστος Μ.Παπαγιαννακης προφανως δεν''αισθανετε'',εκτος κι'αν εμφορεισαι απο μεταφυσικες δοξασιες.Σε παρακαλω,ας αφησουμε ησυχη την μνημη του.mike

Andriou 17 Ιαν 2010, 9:06:00 μ.μ.  

@ mike
"O Aειμνηστος Μ.Παπαγιαννακης προφανως δεν''αισθανετε''

Ευτυχώς φίλε μου!

Andriou 17 Ιαν 2010, 9:42:00 μ.μ.  

@ Α. ΧΙΩΤΗΣ

Επιμένεις στα φανταστικά σενάρια περί "πραξικοπημάτων", "συνωμοσιών" κ.τ.λ.
Δεν πειράζει! Παλιά γνωστή μέθοδος αλλά δεν πιάνει πάντα!

Για την ιστορία:
α) Ο αριθμός 11 που χρησιμοποιείς δεν αντιστοιχεί πουθενα. Στη συνέλευση συμμετείχαν 25 άτομα (αρκετά περισσότερα απο τα "ενεργά" μέλη του ΣΥΝ). Μεταξυ αυτών αρκετά μέλη του ΣΥΝ και μέλος της ΝΕ ο οποίος μετέφερε πρόταση της ΝΕ! Πήρε και αυτός μέρος στο πραξικόπημα; Το τελικό κείμενο το υπέγραψαν 17 σύντροφοι! Κάποιοι δεν θέλησαν να υπογράψουν.

β) Αν έχεις πρόβλημα που να παραδώσεις την αίτηση (επειδή δεν γνωρίζεις τους συντρόφους) μπορούμε να το λύσουμε. Δώστη σε μένα που ξέρεις οτι σίγουρα ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως είναι πολύ καλό που δεν έχεις ξαναδεί κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται οτι αρχίζει να συσπειρώνεται και καινούργιος κόσμος (το ζητούμενο για την σύγχρονη αριστερά).

γ) Ειλικρινά Στέλιο. Πολύ όψιμο δεν νομίζεις οτι είναι το ενδιαφέρον σου για τον ΣΥΡΙΖΑ και για το πού θα δώσεις την αίτηση μέλους; Μέχρι χθές ζήταγες την άμεση διάλυση του!

Και δ) Εν πάσει περιπτώση φέρσου ψύχραιμα! Μεταξύ των 11, των 15 των 17, ή και γω δεν ξέρω πόσων, βρίσκονται και άνθρωποι που συνδέεσαι μαζί τους με χρόνων φιλία! Δεν νομίζω οτι άκουσες απο κανέναν απο αυτούς, χαρακτηρισμούς ανάλογους με αυτούς που χρησιμοποιείς!
Αριστεριστές, Πραξικοπηματίες (και μάλιστα...χουντικοί)κ.τ.λ κ.τ.λ.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP