Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

>> Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010



Με δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της Ανανεωτικής Πτέρυγας δηλώνει πως θα παρευρεθεί στο αυριανό συλλαλητήριο που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, κατά του Συμφώνου Σταθερότητας (και κατ' επέκταση κατά της συμφωνίας που το προβλέπει!).
Έτσι παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γνωστών "κύκλων", προκειμένου να αποτύχει η πρώτη κινητοποίηση κατά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή. Λέτε να έχουμε "απρόβλεπτες" εξελίξεις; Θα δούμε...

 


3 σχόλια:

ΣΠ 19 Ιαν 2010, 9:41:00 μ.μ.  

Αγαπητέ, την εποχή που ο Δ.Π. ήταν υπεύθυνος της Π.Γ. για την Κοινωνική και Οικονομική Πολιτική του ΣΥΝ, οι ανακοινώσεις εναντίον του Συμφώνου Σταθερότητας (και των Προγραμμάτων σε εφαρμογή του) ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Ουδέν συνεπέστερον λοιπόν, του να παραβρεθεί στην αυριανή εκδήλωση εναντίον του σημερινού Προγράμματος Σταθερότητας.
Όσο δε για την "συμφωνία που το προβλέπει", δηλ. την Συνθήκη του Μάαστριχτ (άρθρο 104 μπλα μπλα μπλα) ο Κουβέλης, που ήταν [από] τότε βουλευτής την έχει καταψηφίσει.

Andriou 19 Ιαν 2010, 10:00:00 μ.μ.  

Σαφώς και είναι συνεπής η στάση του Δ.Π. Κυρίως γιατί ακολουθεί την πολιτική που επιλέγει ο πολιτικός σχηματισμός που τον εξέλεξε βουλευτή!

Όσο για το ανέκδοτο (πράγματι πολύ επιτυχημένο) του τι... καταψήφισε ο Κουβέλης, διάβασε μόνος σου τα λόγια του:

Ερώτηση
- Προ ημερών διάβασα μια συνέντευξη στελέχους του κόμματός σας να κάνει αυτοκριτική, λέγοντας ότι κακώς ψηφίσαμε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Θέλω να ρωτήσω, εσείς συνηγορείτε σ΄ αυτή την άποψη;...

Απάντηση

Τη δεδομένη στιγμή που ο ΣΥΝ επέλεξε να τοποθετηθεί για το Μάαστριχτ, νομίζω ότι, στη βάση της συλλογικής απόφασης που πήρε, διότι μέσα από συλλογική απόφαση πήραμε τη σχετική απόφαση, έπραξε καλά. Έτσι απεφάσισε η πλειοψηφία και αυτό κάναμε.

Ολόκληρη η συνέντευξη απο το σαιτ του ΣΥΝ εδώ: http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=8355

ΣΠ 19 Ιαν 2010, 10:55:00 μ.μ.  

Όλο αυτό το διάστημα οι Κουβέλης και Δραγασάκης (αυτός ηγείτο μαζί με τον Αλαβάνο και τον Λαφαζάνη του "όχι") παρόλη την αρνητική ψήφο τους στην ΚΠΕ και το "Παρών" τους στη Βουλή, δεν κρύφτηκαν πίσω από την προσωπική τους στάση για να αποποιηθούν την συλλογική ευθύνη της δημοκρατικά παρμένης απόφασης.

Συμφωνώ ότι η στάση Κουβέλη το τελευταίο διάστημα δεν αντιστοιχίζεται με το "κοινό αίσθημα" του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας είχαμε λοιπόν τις διαδικασίες να κάναμε αυτό το "κοινό αίσθημα" δημοκρατικά παρμένες αποφάσεις, ώστε να νομιμοποιούμασταν να εγκαλούμε ο ένας τον άλλον για παραβιάσεις....

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP