Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

>> Τετάρτη 12 Μαΐου 2010









Στις 26 Απριλίου το μέτωπο αλληλεγγύης και Ανατροπής ανακοίνωσε κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα για τη κρίση, με ομιλητές τους Α. Αλαβάνο, Χρ. Κατσούλα, Μ. Μπόλαρη.

Στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ της 29ης Απριλίου από τον ΣΥΝ και άλλα μέλη της Γραμματείας προτάθηκε κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, με ομιλητή τον Α. Τσίπρα. Εμείς καλέσαμε να γίνει  μία μόνο συγκέντρωση οργανωμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητές τους Α. Αλαβάνο και Α. Τσίπρα και να ματαιώσουμε τη συγκέντρωση του Μετώπου. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ αρνήθηκε.

Στη γραμματεία της 4ης Μαίου παρουσία του Α. Αλαβάνου και του Α. Τσίπρα επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Προτείναμε για δεύτερη φορά κοινή συγκέντρωση με τους δύο ομιλητές και ο ΣΥΝ για δεύτερη φορά αρνήθηκε. Με βάση το κανόνα της ομοφωνίας θα μπορούσαμε να μη δεχθούμε την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το κάναμε όμως.

Μετά από αυτό έγινε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του ΣΥΝ, προχωράει σε συγκέντρωση στις 14 Μάη στη Κλαυθμώνος. Το Μέτωπο θα προχωρήσει σε συγκέντρωση στο «Σπόρτινγκ» στις 20 Μαίου. Χάνεται έτσι, παρά τις προσπάθειές μας, μία μοναδική ευκαιρία για ένα ισχυρό σήμα ενότητας, αγώνα και νέου ξεκινήματος που απαιτούν οι ιστορικές στιγμές, οι ανάγκες μίας πολιορκούμενης κοινωνίας, η υποχρέωση υπέρβασης των ανεπαρκειών του ΣΥΡΙΖΑ και η έντονη επιθυμία των μελών και φίλων μας.

Κάνουμε σήμερα, 11 Μαίου, για Τρίτη φορά ύστατη έκκληση προς τον ΣΥΝ, να προχωρήσουμε σε κοινή εκδήλωση οργανωμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Μάη στο «Σπόρτινγκ» είτε σε οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία και οποιονδήποτε άλλον χώρο, φτάνει να είναι ενωτική.

                                                                             Αθήνα 11 Μαίου 2010  

Αντώνης Νταβανέλος
Γαλάνης Νίκος
Θεωνάς Γιάννης
Σαπουνάς Γιώργος
Τσακνιάς Δήμος

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP