Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

"Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ.

>> Πέμπτη 27 Μαΐου 2010


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
Αγαπητοί κάτοικοι αυτού του τόπου. Μόνιμοι ή προσωρινοί. Μέρα με την μέρα η κρίση, που έχει φτάσει πλέον στις πόρτες όλων μας, βαθαίνει!
Όλοι διαβάζουμε, ακούμε και βιώνουμε, απολύσεις, μειώσεις μισθών, αδυναμία των μικρών επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα.
Η κυβέρνηση μαριονέττα των Βρυξελών και του ΔΝΤ με τη στήριξη του ακροδεξιού Λάος και την ανοχή της ΝΔ, βυθίζουν τη χώρα όλο και περισσότερο στην ύφεση.
Με ψεύτικες ρητορείες  προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα είναι μονόδρομος!
ΨΕΜΜΑΤΑ!
Τα μέτρα είναι άδικα και κυρίως αναποτελεσματικά!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ!



ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1/6 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: «ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ». ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Το έργο, εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και την οικονομική κρίση και όσα συμβαίνουν τελευταία στην Ελλάδα, έχει ως πρωταγωνιστή τον Τζον Πέρκινς, που από το 1971 έως το 1981, εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία συμβούλων Chas. T. Main ως οικονομολόγος. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν ένας Οικονομικός Εκτελεστής, στρατολογημένος από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Οπως ειχε ορκισθεί όταν στρατολογήθηκε, κράτησε το στόμα του κλειστό, ώσπου, με αφορμή τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, αποφάσισε να εκθέσει δημοσίως την αθέατη πλευρά της αμερικανικής εταιρειοκρατίας, συγγράφοντας την Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου, στην οποία βασίστηκε το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP