Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, MARFIN ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!

>> Τετάρτη 5 Μαΐου 2010



Την ώρα που ολόκληρη η χώρα θρηνεί τα τρία αθώα θύματα της εργοδοτικής ασυδοσίας!
Την ωρα που οι πάντες γνωρίζουν οτι φυσικοί αυτουργοί δεν είναι μόνον αυτοί που έριξαν τις μολότωφ αλλά και αυτοί που είχαν αφήσει μία τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς στοιχειώδη πυροπροστασία και εξόδους κινδύνου!
Αυτοί που είχαν υποχρεώσει τούς άτυχους υπάλληλους να κρατούν ανοικτή την τράπεζα στην καρδιά των διαδηλώσεων, κωφεύοντας στις εκλείψεις τους για κλείσιμο του καταστήματος.
Αυτοί τώρα έρχονται να κάνουν πολιτικές εκτιμήσεις, να λοιδορούν το πολιτικό σύστημα έχοντας την βεβαιότητα οτι τα τσιράκια τους (αστοί πολιτικοί) δεν πρόκειται να τούς πειράξουν!

Θαυμάστε απόσπασμα απο την προκλητική ανακοίνωση της τράπεζας αυτού που φιλοδοξεί να γίνει ο έλληνας Μπερλουσκόνι (ή ο νέος Κοσκωτας).

«Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά. Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που επολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς» προστίθεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει, λέγοντας ότι «Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ».



Λές και η τράπεζα δεν έχει ευθύνει για τούς άδικους θανάτους!
Λες και η τράπεζα δεν έχει ευθύνη για τόν αργό θάνατο δεκάδων χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών!

Όμως φαίνεται οτι ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να μην τρώει το κουτόχορτο που του σερβίρουν. Ακούστε με ποιό τρόπο οι πολίτες κράζουν το αρχιλαμόγιο την ώρα που πάει να επισκεφτεί την τράπεζα που πριν λίγη ώρα κάηκαν οι υπάλληλοι του.
Θαυμάστε το ειρωνικό χαμογελάκι του! Λες και απλώς είχε χάσει ο Παναθηναϊκός κάποιο φιλικό!!!



  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP