Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

>> Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009

Μήνυμα του υποψηφιου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Τζουλιάνο Τζουλιάνι


Σας ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση να είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Διέθεσα όλη την ζωή μου στους αγώνες της ιταλικής εργατικής τάξης μέσα από τις γραμμές του μεγαλύτερου ιταλικού συνδικάτου, της Γενικής Συνομοσπονδία Ιταλών Εργατών.

Στις 20 Ιουλίου του 2001 στην Γένοβα κατά την διάρκεια της βίαιης καταστολής της πορείας των συγκεντρωμένων κατά της συνόδου των G8 δολοφονήσανε τον γιο μου Κάρλο Τζουλιάνι. Από τότε η κύρια προσπάθειά μου είναι να θυμίζω και να καταγγέλλω εκείνα τα τραγικά γεγονότα, να ζητώ την αλήθεια και την δικαιοσύνη.


Η υπεράσπιση της δημοκρατίας και των συνταγματικών δικαιωμάτων, που καταπατώνται όλο και πιο συστηματικά τα τελευταία χρόνια, είναι αναγκαία για να βάλουμε φράγμα στους αυταρχικούς κατήφορους που βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλά μέρη της Ευρώπης και ιδιαίτερα στην Ιταλία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμάμαι και χαιρετίζω τους πρόσφατους αγώνες της ελληνικής νεολαίας που έδωσαν νέα ώθηση και ελπίδα στους αγώνες όλης της ευρωπαϊκής νεολαίας.

Ενώνω την φωνή μου με τις δικές σας προσπάθειες για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στην μάχη των ευρωεκλογών.

Τζουλιάνο Τζουλιάνι

3 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Μαΐ 2009, 8:50:00 μ.μ.  

Ε άλλη μια περίπτωση καπυλίας της ιστορίας κάποιου προσώπου για εξαγωγή πολιτικής υπεραξίας (δες και περίπτωση Κούνεβα).

Ανώνυμος 13 Μαΐ 2009, 10:06:00 μ.μ.  

Η μόνη ομοιότητα Κούνεβα - Τζουλιάνι, είναι ότι και οι δύο είναι ενεργοί συνδικαλιστές και άρα μπορούν και μόνοι τους να διαχειριστούν την πολιτική τους "υπεραξία".
Είναι τιμή για οποιοδήποτε κόμμα να τούς έχει στο ψηφοδέλτιο του, ειδικότερα αν η πολιτική τους τοποθέτηση είναι γνωστή σε όλους.
Αντιθέτως όποιος δεν κατάφερε να τούς εντάξει (η να τούς απονευρώσει), έχει κάθε λόγο να "κάνει κρεμαστάρια, οτι δεν φτάνει"
χρησιμοποιώντας φτηνή πολιτικολογία του στυλ "εκμεταλλεύεστε τα ...καημένα τα παιδιά".
Φίλε ανώνυμε, δυστυχώς για σένα και ο ίδιος ο Τζουλιάνι (όπως θα έκανε άλλωστε ο κάθε αριστερός αγωνιστής), θεωρεί τιμή του τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξαναδιάβασε λοιπόν τη δήλωση του πριν ξαναεκφράσεις την δήθεν αφ υψηλού (τρομάρα μας), μπουρδολογία σου!

Orion 31 Μαΐ 2009, 3:58:00 μ.μ.  

Carlo vive!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP