Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ.

>> Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ!




Ζεστό το απόγευμα του Ιούλη, ζέση και στις καρδιές των αριστερών που συνέρρευσαν στη Φαίδρα. Και ήταν πολλοί, από όλες τις ηλικίες. Ανάμεσα τους ο μπάρμπα Μιχάλης της Αντίστασης με τα άσπρα μαλλιά, ο Διονύσης, ο Παντελής, η Ευτυχία και τ’ άλλα παιδιά από τη γενιά του Δεκέμβρη, όλοι εκεί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.
Να μιλήσουν, να κοιταχτούν στα μάτια. Να εξωτερικεύσουν τα εσώψυχά τους, να βγάλουν τις πίκρες, τα παράπονα τους. Όλα εκείνα που τους κάνουν θυμωμένους. Όχι για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό που δεν ταίριαζε στις προσδοκίες των αριστερών πολιτών και έφερε τις δεξιές ξενοφοβικές δυνάμεις στο προσκήνιο της πολιτικής.

Δεν τσαλακώνουν τα δύσκολα τους αριστερούς. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Δύσκολο το διάβα που επέλεξαν είναι το μόνο που τους οδηγεί στην Ιθάκη τους, τον άλλο κόσμο τον εφικτό, με τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη.

Η περηφάνια, που κάποιοι βάλθηκαν να τους αμφισβητήσουν, τους θύμωσε. Οργή για ανάξιες ηγεσίες, αναντίστοιχες των καιρών και της συγκυρίας, που επέτρεψαν να τρωθεί το κύρος, η αισθητική, η ποιοτική υπεροχή της Αριστεράς έναντι των άλλων. Η αμφισβήτηση της πεποίθησης του κόσμου ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι. Ότι δεν σφάζονται στην αριστερά για καρέκλες και οφίτσια. Η επαπειλούμενη τιμή της Αριστεράς όργισε τους αριστερούς. Όλα τα άλλα τους πείσμωσαν.

Βρέθηκαν οι αριστεροί στη Φαίδρα όχι για να αποτίσουν φόρο τιμής στον κλυδωνιζόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αρμόζει σε αυτούς η μεμψιμοιρία.

Να συνεχίσουν τον αγώνα αποφάσισαν. Να ανανεώσουν την ελπίδα στο όραμα .Με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ενωτικό τους εγχείρημα. Το πολιτικό υποκείμενο για την ευόδωση των στόχων τους.
Για αυτό μαζεύτηκαν…


Αλέκος Γαϊτάνος
Επικεφαλής Ε.Α.Κ

1 σχόλια:

Ανώνυμος 16 Ιουλ 2009, 1:38:00 μ.μ.  

Συλλογή Υπογραφών για Έκτακτο Συνέδριο του Συνασπισμού



Το καταστατικό του Συνασπισμού στο κεφ. 8, προβλέπει:

III. Έκτακτο Συνέδριο
α. Ανάμεσα στα τακτικά Συνέδρια του Κόμματος μπορεί να συγκληθεί έκτακτο Συνέδριο με όλες τις αρμοδιότητες του τακτικού.
β. Τη σύγκληση εκτάκτου Συνεδρίου μπορεί να ζητήσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή ή Πολιτικές Κινήσεις που αντιπροσωπεύουν το 1/4 των μελών του. Ακόμη όταν το ζητήσει το 15% των μελών του.
γ. Η σύγκληση του εκτάκτου Συνεδρίου πραγματοποιείται το πολύ μέσα σε 3 μήνες από τη στιγμή που διατυπώνεται το σχετικό αίτημα.




κλικ επάνω στην εικόνα και εκτύπωση
έτοιμη, έτοιμος για συλλογή υπογραφών
καλή επιτυχία!

Διαδώστε το!

Όσοι, όσες συμφωνούν ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει επιτέλους και αυθεντικά η βάση, τα μέλη και οι φίλοι του Συνασπισμού που αγωνιούν αλλά και είναι ενωμένοι/ες, χωρίς τις παθογένειες που μαστίζουν την ηγεσία ας βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια.
Ας πάρουμε τις εξελίξεις στα χέρια μας

Σε αυτό το ιστολόγιο θα ανακοινώνονται ως σχόλια δικά σας και κάθε τόσο θα αθροίζονται, οι υπογραφές που προοδευτικά θα συγκεντρώνονται γραπτά στο παραπάνω υπόδειγμα ή όποια αναπαραγωγή του.
Επίσης θα ανακοινώνονται επώνυμες δηλώσεις υποστήριξης από μέλη, φίλους ή Πολιτικές Κινήσεις του Συνασπισμού.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP