Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΙ!!!

>> Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

"Είστε οι νέοι Γρηγορόπουλοι" φώναζαν οι ουραγκοτάγκοι των ΜΑΤ στούς νεολαίους που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο τα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να συμπαρασταθούν στούς  42 συνομήλικους τους, συλληφθέντες!
Λίγο πρίν ξεσπάσουν με την αγριότητα και την δειλία του οπλισμένου θρασιμιού, εναντίον τους, τραυματίζοντας αρκετούς απο αυτούς (μεταξύ τους και τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΝ, Νάσο Ηλιόπουλο)!
Την ίδια στιγμή σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας, τη Χίο, τα πράγματα είχαν διαφορετική εξέλιξη! Ενω η πορεία των μαθητών είχε φτάσει μπροστά στο αστυνομικό τμήμα και οι νεαροί "έλουζαν" με τα γνωστά επίθετα τα "όργανα", κάποιο απ' αυτά (μάλλον το ηλιθιότερο, αν υπάρχει τέτοια διάκριση), βγήκε στον 1ο όροφο του κτηρίου και εκτόξευσε μια μεγαλοπρεπή ροχάλα προς τους διαδηλωτές!
Το τί επακολούθησε, εύκολα μπορεί να το αντιληφθεί ο καθείς. Εν ριπή οφθαλμού, τα αυγά και τα λαχανικά απο τα ράφια του παρακείμενου "Βερόπουλου", μεταφέρθηκαν στην πρόσοψη τού αστυνομικού τμήματος. 
Πρόταση του μπλόγκ είναι να υιοθετήσει η ΕΛΑΣ αυτόν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και για τα υπόλοιπα "μαγαζιά" της, ανα την Ελλάδα. Εν ανάγκη να βοηθήσουμε και εμείς οι νομοταγείς πολίτες!!!


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Μετώπου Ανατροπής και Αλληλεγγύης για τα γεγονότα της Αθήνας:



ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε να εξελίσσεται μια νέα
 κλιμάκωση του αυταρχισμού της αστυνομίας, όχι σαν 
«μεμονωμένο γεγονός» αλλά σαν επίσημα σχεδιασμένη 
και συντονισμένη κυβερνητική επιλογή. Ξεκίνησε με την πρωτοφανή απαγόρευση της κυκλοφορίας στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Αθηναίων και την ακόμη πιο αυξημένη παρουσία των δυνάμεων της αστυνομίες σε όλο το λεκανοπέδιο στα πλαίσια μιας προσπάθειας επιβολής ψυχολογικής τρομοκρατίας ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου, χθες 6 Δεκέμβρη. Συνεχίστηκε με την σφοδρή και απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων κατά των διαδηλωτών στις χθεσινές διαδηλώσεις και την σωρεία συλλήψεων. Κλιμακώνεται σήμερα με την επίθεση στους συμπαραστάτες των συλληφθέντων στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Χαρακτηριστικό γεγονός ο τραυματισμός του γραμματέα της νεολαίας ΣΥΝ, Νάσου Ηλιόπουλου. Ούτε η γνωστοποίηση της ιδιότητάς του δεν ήταν αρκετή για να καμφθεί το μένος των αστυνομικών.
Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου υλοποιεί έναν πολιτικό σχεδιασμό σε συνεργασία με την Τρόικα στην καρδιά του οποίου βρίσκεται η περιστολή της δημοκρατίας. Τα επεισόδια της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας δεν είναι παραβλέψεις, αστοχίες ή ακόμη και παράπλευρες συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής. Είναι στρατηγικό στοιχείο άρρηκτα δεμένο με τις οικονομικές επιλογές. Η πάλη ενάντια στην φτώχεια και την απαξίωση της ζωής – ιδιαίτερα της νεολαίας, είναι πάλη για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, πάλη για να φύγει αυτή η κυβέρνηση μαζί με την Τρόικα και το Μνημόνιο.


3 σχόλια:

Ανώνυμος 9 Δεκ 2010, 12:10:00 π.μ.  

Απόσπασμα δηλώσεων Τσίπρα:

«και καλούμε άμεσα τον εισαγγελέα να παρέμβει ώστε οι ανεξέλεγκτοι δράστες που επιτέθηκαν με γκλοπ, κλωτσιές, γροθιές και με τις ασπίδες τους στο γραμματέα της Νεολαίας του Συνασπισμού, γνωρίζοντας ποιος είναι, να τιμωρηθούν»

Κακώς. Πρέπει να επιτίθενται μόνο σε ανώνυμους. Και κύρια σε αυτούς που δεν καλύπτονται από θεσμικά κόμματα και χώρους.

(και στραβός είν` ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε)



ΥΓ> Προσέχτε και το συγχωροχάρτι «ανεξέλεγκτοι».

Ανώνυμος 9 Δεκ 2010, 10:35:00 π.μ.  

Βέβαια ο Τσίπρας με το ανεξέλεγκτοι εννοεί ότι πλέον υπάρχει και αυτονόμηση σε σχέση με την κεντρική μπατσαρίαπροϊσταμένους και απόλυτη έλλειψη κάθε διάθεσης ελέγχου.επίσης ο ηλιόπουλος δεν τους δήλωσε την ιδιότητά του για να έχει ασυλία από το ξύλο αλλά για να γνωρίζουν ότι θα εκτεθούν όσοι μπάτσοι χτυπήσουν όποιονδήποτε.Προσπάθησε δηλαδή να εμποδίσει να πέσει ξύλο γενικώς.Σε αυτό αναφέρθηκε ο Τσίπρας αλλά άμα είσαι κακόπιστος σου φταίει πάντα ο Τσίπρας και ο ΣΥΝ.

Ανώνυμος 10 Δεκ 2010, 6:16:00 μ.μ.  

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΦΥΓΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Θα μας τρελλάνει τελικά ο Αλέξης!.
«Οσο πιο γρήγορα ανατραπεί η κυβέρνησή σας τόσο πιο γρήγορα θα μπει ενας φραγμός για αυτήν την κατρακύλα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Nα γίνει διερεύνηση μέρους του χρέους που, όπως είπε, είναι παράνομο και προέρχεται από δανειακές συμβάσεις που συνήψαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το σκάνδαλο του C4I και τις δαπάνες για πολεμικούς εξοπλισμούς που ποτέ δεν εγκρίθηκαν από τη Βουλή».

«Εχετε δώσει αντιπαροχή τη χώρα στις τράπεζες και συνεχίζετε να εξαπατάτε τον ελληνικό λαό»

κτλ.κτλ

ΟΧΙ!

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ METΩΠΟΥ Α-Α

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP