Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΙΟΥ!

>> Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

        

Μέχρι τη Βουλή έφτασαν τα καμώματα του βλαχομπαρόκ πασοκοδήμαρχου Χίου, Πολύδωρα Λαμπρινούδη! Φαίνεται οτι ο (ανύπαρκτος) τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων του δήμου, αφήνει αρκετό χρόνο στον δήμαρχο οχι μόνο να ασχολείται με το γνωστό του χόμπι (τυχερά παιγνίδια του ΟΠΑΠ) αλλα και να προβαίνει σε άλλες προσφιλείς του (όπως αποδεικνύεται) ασχολίες, όπως είναι οι διώξεις συνδικαλιστών! Και μάλιστα καθ υπόδειξη των στελεχών του κόμματος του, που χρόνια τώρα λυμαίνονται την τοπική αυτοδιοίκηση! Όλων των βαθμίδων!

Ο Λαμπρινούδης, με μία πρωτοφανούς χυδαιότητας ανακοίνωση, που βρίθει ασυνταξιών, ανακριβειών και προσωπικής εμπάθειας, επιτίθεται στον σύλλογο των εργαζομένων των ΟΤΑ, επειδή τόλμησε να του αντισταθεί στην προσπάθεια παραχώρησης, αρμοδιοτήτων του Δήμου σε ιδιώτες! Παράλληλα μετακινεί απο τα καθήκοντα του τον πρόεδρο του συλλόγου ο οποίος, όλως τυχαίως είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!!! Η μετακίνηση είχε προαναγγελθεί δημοσίως, εν είδη τσαμπουκά, απο την επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ στον δήμο!

Ο γνωστός "αστέρας" της αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ λοιπόν, εκμεταλλεύεται την παντελή απουσία αντιπολίτευσης στο δήμο προωθώντας απ' την "πίσω πόρτα", δεκάδες υποθέσεις ημετέρων! Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, η ώρα για να σπάσει αυτό το Πασοκικό απόστημα, που χρόνια τώρα λαθροβιώνει στούς χώρους της τοπ. αυτοδιοίκησης της Χίου, όλο και πλησιάζει! Ήδη, απο την Κοινοβ. Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθεί ερώτηση στη βουλή σχετικα με τα έργα και τις ημέρες του Δήμαρχου!
Υ.Γ Πληροφορίες που αναφέρουν οτι αν φτάσει σε βάθος η έρευνα για τα επιδόματα τυφλότητας, θα γελάσει κάθε πικραμένος, ακόμη δεν έχου επαληθευτεί!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP