Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Κόντρα Κακλαμάνη - Τσίπρα για τα δημοτικά Πανεπιστήμια.

>> Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Αναδημοσίευση απο το Αυτοδιοίκηση.gr:


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Πρώτο Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο η "Αυτοδιοίκηση.gr"
Τσίπρας προς Κακλαμάνη: "Λειτουργείς ως Υπουργός"!
Κακλαμάνης προς Τσίπρα: " Λειτουργείς ως Αρχηγός"!


Πρώτο Θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, εγινε το θέμα του "Αυτοδιοίκηση.gr" για τα Δημοτικά Πανεπιστήμια. Το ζήτημα ετέθη προ ημερησίας διατάξεως από τον Κώστα Σκανδαλίδη.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του "Αυτοδιοίκηση.gr", λέγοντας: " Εγώ εξέφρασα μια προσωπική άποψη για το πανεπιστημίο, όμως όπως διαπιστώνω από την Αυτοδιοίκηση.gr, ακόμη και ο προκάτοχος μου στην ΚΕΔΚΕ κ. Κουκουλόπουλος, τονίζει ότι δεν υπάρχει Συνταγματικό ασυμβίβαστο για τη λειτουργία Πανεπιστημίων από τους δήμους".

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την οργή του Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ για ταυτιση απόψεων.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένας εκρηκτικός διάλογος:

Α.Τσίπρας: Δεν ψήφισαν Δήμαρχο οι Αθηναίοι για να ασχολείται με την κεντρική πολιτική σκηνή. Τόσα χρόνια υπουργός στην κεντρική πολιτική σκηνή μπορεί να θεωρείτε δευτερεύοντα θέματα την καθαριότητα και το πράσινο και για αυτό ασχολείστε με τα πανεπιστήμια.

Ν. Κακλαμάνης: Προφανώς λόγω του ότι περιοδεύετε στην επαρχία λόγω των πολλών υποχρεώσεων σας δεν έχετε παρακολουθήσει τι έχει γίνει στην Αθήνα τόσο καιρό.

Α. Τσίπρας: Λειτουργείτε στο θέμα αυτό ως υπουργός της κυβέρνησης.

Ν. Κακλαμάνης: Δεν ξέρω αν λειτουργώ σαν υπουργός της κυβέρνησης, εσείς όμως σίγουρα λειτουργείτε ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι σαν δημοτικός σύμβουλος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος 26 Μαΐ 2008, 9:43:00 μ.μ.  

Συγχαρητήρια στην aftodioikisi.gr. Κάνει καταπληκτική δουλεια

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP