Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

>> Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το γέλιο είναι απαραίτητο "φάρμακο". Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο blogger ο οποίος δημιούργησε τον aggregator ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ο νέος "ανεμόμυλος" που... καταδιώκει το ΚΚΕ και τούς προσκείμενους σε αυτό bloggers!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Εδώ και αρκετές μέρες, κάποιος μπλόγκερ είτε επειδή έχει υπερβολικά ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ είτε επειδή ανήκει στην μεγάλη πλειοψηφία των απλών Αριστερών οι οποίοι αναζητούν την (τορπιλιζόμενη απο το ΚΚΕ) πολυπόθητη ενότητα της Αριστεράς, έκανε κάτι το οποίο του επιτρέπει απολύτως η (μη περιφρουρημένη) δημοκρατία τού διαδικτύου

Έφτιαξε έναν aggregator, και κάτω απο τον τίτλο "Ενότητα στα blogs της Αριστεράς", περιέλαβε αρκετά απο τα "φιλοΣΥΡΙΖΑ" και "φιλοΚΚΕ" μπλόγκς!

Κάτι τέτοιο βέβαια αιφνιδίασε τούς μπλόγκερς του ΚΚΕ, αφού είναι κάτι που βρίσκεται έξω απο την Σταλινική κουλτούρα κάποιων εξ αυτών. "Δεν συμμετέχουμε σε κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε"!!!

Κανείς δεν θα εγνώριζε για αυτόν τον aggregator, αν δεν επακολουθούσαν όσα επακολούθησαν απο την πλευρά των αυτοονομαζόμενων red bloggers (μπλόγκερς του ΚΚΕ).

Αμέσως άρχισε να πλανάται το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην μπλογκόσφαιρα (πόσο δίκιο είχε ο Χουντής!). Το τί ακατάσχετη πρακτορολογία αναπτύχθηκε δεν περιγράφεται! Όρδές Συριζαίων πρακτόρων που καταδιώκουν τίς "συνεπείς ταξικές δυνάμεις", οι οποίες μάλιστα αδυνατούν να περιφρουρηθούν.

Διαβάζοντας τους κάποιος θα νομίζει οτι όλοι οι πράκτορες του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού έχουν συμμαχήσει κατά του ...ΚΚΕ (ή μήπως κατά του ...δημοκρατικού τόξου ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΝΔ).

Μιλάμε για πολύ γέλιο δηλαδή!!! Και για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ ή ΕΔΩ , με την επισήμανση οτι και στα δύο αυτά blogs, τα σχόλια αναγνωστών υφίστανται εξονυχιστικής λογοκρισίας.


Μερικές επισημάνσεις λοιπόν προς τούς φίλους red bloggers, ελπίζοντας να τούς φανούν χρήσιμες:

  • Το internet είναι ένα καπιταλιστικό δημιούργημα το οποίο "φτιάχτηκε" για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Όπως και όλα τα άλλα ¨δημιουργήματα" αυτού του τύπου, κουβαλάει μέσα του μερικές απο τις βασικές αντιθέσεις του Καπιταλιστικού συστήματος. Η σύγχρονη αριστερά έχει χρέος να ανακαλύπτει, χρησιμοποιεί, εντείνει αυτές τις αντιθέσεις προς όφελος του κινήματος. Η συντηρητική αριστερά (βλέπε ΚΚΕ), "περιφρουρεί" το κίνημα απο αυτές τις αντιθέσεις αφήνοντας τούς αστούς να αλωνίζουν.

  • Δεν είναι τυχαίο οτι οργανώσεις, κινήματα κτλ, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να διαδώσουν τις απόψεις τους (Ζαπατίστας, Παλαιστίνιοι, Φωτεινό Μονοπάτι, Σαντινίστας κτλ).

  • Όποιος όμως χρησιμοποιεί κάποιες απο τις δυνατότητες του διαδικτύου θα πρέπει να είναι έτοιμος να αποδεχθεί και κάποιους απο τούς "κανόνες" του που μπορεί να μήν του αρέσουν. Μέχρι τουλάχιστον να καταφέρει να τούς αλλάξει πείθοντας για την ορθότητα των απόψεων του.

Έτσι λοιπόν:

α) Το διαδίκτυο δεν ειναι διαδήλωση για να την μετατρέψεις σε κομματική παρέλαση (στο όνομα της ...περιφρούρησης), όταν δεν μπορείς να την ελέγξεις.

β) Το διαδίκτυο δεν είναι εργατική συνομοσπονδία. Δεν μπορείς να το διασπάσεις αν δεν εξυπηρετεί τα στενά κομματικά σου συμφέροντα (αν και θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ένα ΠΑΜΕ διαδικτύου).

γ) Το διαδίκτυο απο τη φύση του είναι αντιΣταλινικό. Δεν υπάρχει τρόπος να καταπνίξεις την αντίθετη άποψη.

18 σχόλια:

antistasi.gr 14 Ιαν 2009, 4:54:00 μ.μ.  

Πραγματικά απορώ ....γιατί το συνεχίζεις.!!
Δυστυχώς επειδή έχασα χρόνο με το θέμα αυτό,επιβεβαίωσα για άλλη μία φορά ότι το ασπόνδυλο πνεύμα της κομματικής καθοδήγησης κυριαρχεί και βαζιλεύει.
Λυπάμαι πραγματικά λυπάμαι που νέοι, (φαντάζομαι)άνθρωποι,αρνούνται να δούν την πολυπλοκότητα που υπάρχει γύρω μας συνυπάρξουν με αυτή και να την επηρεάσουν.Κρίμα.Μου έρχονται διάφορα αποφθεύγματα στο μυαλό σχετικά με την αξία της γνωριμίας σε περιόδους μοναχικότητας,αλλά φοβάμαι να χυδαιολογήσω.
ΚΡΙΜΑ!!

Λαϊκό Στρώμα 14 Ιαν 2009, 7:50:00 μ.μ.  

Κρίμα δε θα πεί τίποτα!

Να έρχομαι να σε ρωτάω "Φίλε θες να σε βάλω στο Enotiko Aristero Kolokythi Aggregator για να είμαστε όλοι οι αριστεροί αγαπουλίνικα ενωμένοι?" και μετά μόλις σου απαντήσω "ΟΧΙ" ή και χωρίς να σου απαντήσω καν, να βλέπω το Blog μου στο "πόνημά" σου μαζί με με τα Blog του κάθε πικραμένου.

"Κρίμα", λοιπόν δε θα πει τίποτα, και ίχνος τσίπας ουδέν!

Andriou 14 Ιαν 2009, 8:03:00 μ.μ.  

@ laiko stroma:

Απο σημείο αυτό, μέχρι να φτάσεις να χρεώνεις τον συγκεκριμένο aggregator στον ΣΥΡΙΖΑ και να φαντασιώνεσαι (όχι απαραίτητα εσύ προσωπικά) πράκτορες και συνομωσίες, υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Δεν νομίζεις;
Να είσαι σίγουρος οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ σοβαρότερες δουλειές να κάνει απο το να "προβοκάρει" τούς red bloggers.

Α χιωτης 14 Ιαν 2009, 8:35:00 μ.μ.  

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 14/1/2009
Διαδίκτυο, κόκκινοι μπλόγκερς και ΚΚΕ
Είναι γνωστό βέβαια ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, και στη χώρα μας τα μέσα παραγωγής ανήκουν στους ιδιώτες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μέσα που άπτονται στις Νέες Τεχνολογίες. Μια από αυτές είναι το λεγόμενο Διαδίκτυο.

Δε θα μπορούσε, είπαμε προς το παρόν, να ξεφύγει από την «πεπατημένη» της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης, είτε αυτά είναι έντυπα, είτε ηλεκτρονικά.

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι εμείς δε θα προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τα εκμεταλλευτούμε για να προβάλλουμε τις δικές μας απόψεις.

Δε θα περιμένουμε την πτώση του καπιταλισμού και μέχρι τότε να αποφεύγουμε να τα χρησιμοποιούμε - όσο φυσικά μας επιτρέπουν ή τους αφήνουμε να μας επιτρέπουν οι κάθε λογής καπιταλιστές - ιδιοκτήτες τους.

Οπου μπορούμε, άλλωστε, το Κόμμα μας, προχώρησε στη δημιουργία δικών του μέσω ώστε να μην εξαρτόμαστε από τις ορέξεις των κεφαλαιοκρατών της χώρας μας.

Το ΚΚΕ εδώ και χρόνια, θεωρεί αναντικατάστατο όπλο την εφημερίδα μας, τον «Ριζοσπάστη», καθώς και τα άλλα μέσα που διαθέτει το Κόμμα.

Τα έντυπα μέσα, ο ραδιοφωνικός σταθμός, η τηλεόραση του «902», προσπαθούν κάθε μέρα να προωθούν τις Θέσεις μας για το Σοσιαλισμό και τον Κομμουνισμό.

Βέβαια, αυτό δεν τονίζεται με κάθε ευκαιρία, τίποτα δεν είναι ικανό να αντικαταστήσει την καθημερινή συλλογική πάλη, να αφυπνιστούν συνειδήσεις, να γίνουν όσο το δυνατό περισσότεροι εργαζόμενοι κοινωνοί της νέας κοινωνίας που οραματιζόμαστε.

Ούτε τρέφουμε καμιά αυταπάτη ότι θα έχουμε το «ελεύθερο» από τον ταξικό μας αντίπαλο να κινούμαστε όπως θέλουμε! Ολοι μας, είμαστε μάρτυρες καθημερινού αποκλεισμού των Θέσεων του ΚΚΕ από τα ελεγχόμενα από τους καπιταλιστές μέσα ενημέρωσης. Αποκρύβονται έως και προβοκάρονται παρεμβάσεις, είτε του Κόμματος, είτε της ΚΝΕ, είτε του ΠΑΜΕ κλπ. Μαζικές συγκεντρώσεις, πορείες, διαδηλώσεις είναι σαν να μην υπάρχουν!

Κι ας μην ξεχνάμε, ότι πάμπολλα είναι τα παραδείγματα που έχουν εντοπιστεί «όργανα» να παρακολουθούν και να καταγράφουν αναλυτικά όλες αυτές τις δραστηριότητες. 'Η μήπως είναι κανείς μας τόσο αφελής να πιστεύει ότι και σε μία (1) μόνο διαδήλωση ή συγκέντρωση ή απλή παρακολούθηση δραστηριότητας του ΚΚΕ να μετείχε δεν είναι ήδη σε... καταγραφή!

Ούτε, φαντάζομαι, είναι κανένας μας τόσο αφελής να πιστεύει ότι η χρήση του Διαδικτύου (internet) δε δίνει τη δυνατότητα μέσα από τα «ίχνη» που αφήνουμε να είμαστε ήδη αγρίως... «φακελωμένοι»!

Είτε παλεύουμε μέσα από το συνδικαλιστικό κίνημα, είτε μέσα από άλλα μαζικά κινήματα, είτε μετέχουμε σε διαδηλώσεις και πορείες, είτε χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο, σε κάθε περίπτωση έχουμε γίνει γνωστοί και... μη εξαιρετέοι! Ετσι δε φοβόμαστε μεν, οφείλουμε να είμαστε άκρως προσεχτικοί δε!

Οσοι λοιπόν από μας, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, οφείλουν να προσέχουν πολύ, ώστε και το περιεχόμενο των άρθρων τους, αλλά και γενικότερα η φρασεολογία τους να συνάδει με τις Μαρξιστικές Λενινιστικές Αρχές.

Παλεύουμε τις θέσεις των καπιταλιστών, των οπορτουνιστών, των αστών πολιτικών με βάσει τη Θεωρία μας, την υπεροχή των επιχειρημάτων μας, το δίκιο του αγώνα μας. Δεν αφήνουμε σε «χλωρό κλαδί» τους ταξικούς μας αντιπάλους!

Φυσικά, δεν αφήνουμε τη δουλειά μέσα στο λαό. Οπως δεν την άφησαν ποτέ τους οι σύντροφοι καλλιτέχνες και δημιουργοί - πάλευαν και παλεύουν και με την πένα τους και στο καμίνι του δρόμου.

Οι συγγραφείς και οι άλλοι δημιουργοί, δουλεύουν και ατομικά, με τα κείμενά τους ή τα προϊόντα της τέχνης τους, όμως και συλλογικά βγαίνοντας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια! Ο βουλευτής, ο συνδικαλιστής, το στέλεχος, δουλεύει και ατομικά ανάλογα με τη χρέωση που έχει, μα και συλλογικά μέσα από τις αποφάσεις των Οργάνων.

Ετσι και οι μπλόγκερς - οι Κόκκινοι Μπλόγκερς - χρησιμοποιούν το εργαλείο που λέγεται διαδίκτυο ως Μετερίζι Αγώνων έχοντας πάντα στο νου και την καρδιά τη συλλογική δράση του Κόμματος. Κάποιοι μιλούν για παρέμβαση του καναπέ! Θα διαφωνήσω απόλυτα με αυτήν την εκτίμηση. Παρέμβαση του καναπέ είναι το διάβασμα του «Ριζοσπάστη», η ακρόαση του Ρ/Σ, η παρακολούθηση του «902 TV». Το διαδίκτυο είναι, όπως ήδη προαναφέρθηκε, ένα Μετερίζι Αγώνα, που αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Θα ήταν τραγικό λάθος να μην εκτιμήσουμε σωστά τη χρησιμότητά του. Ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με εκατοντάδες «αναγνώστες», ανθρώπους που με άλλον τρόπο δε θα μπορούσαμε να τους πλησιάσουμε ποτέ. Στο κάτω κάτω της γραφής, το ίδιο το Κόμμα, πολύ σωστά έχει «πιάσει» το θέμα και συγκεκριμένα στη Θέση 100 διαπιστώνει:

«Αναπόσπαστο στοιχείο της κομματικής οικοδόμησης και της ισχυροποίησης των δεσμών του Κόμματος με την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα αποτελεί η αξιοποίηση και διάδοση των κομματικών εντύπων, η αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων, του Διαδικτύου».

Τι μας λέει λοιπόν, η ΚΕ του ΚΚΕ:

1. Απαραίτητο εργαλείο το Διαδίκτυο για την κομματική οικοδόμηση.

2. Απαραίτητο εργαλείο το Διαδίκτυο για την ισχυροποίηση των δεσμών του Κόμματος με την εργατική τάξη.

3. Εξ ίσου απαραίτητο εργαλείο το Διαδίκτυο με τα κομματικά έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Τελικό συμπέρασμα:

Η δουλειά των Κόκκινων Μπλόγκερς, είναι εκ των ων ουκ άνευ και πρέπει να αναγνωριστεί, έτσι ακριβώς.

Απαραίτητη προϋπόθεση να πετύχει στον ιστορικό του ρόλο το κίνημα των Red Blogs, είναι η ολόπλευρη και συστηματική συμβολή του Κόμματος, θεσπίζοντας σχετικό κεντρικό Οργανο που θα πάρει στη σκέπη του όλο το ήδη υπάρχον δυναμικό, με σωστή καθοδήγηση, φροντίδα και κομματική, ιδεολογική και με διοχέτευση πληροφοριών, στήριξη.

Α χιωτης 14 Ιαν 2009, 8:37:00 μ.μ.  

andriou... πολυ γελιο

Andriou 14 Ιαν 2009, 9:16:00 μ.μ.  

@ Αρης χιωτης:
"Απαραίτητη προϋπόθεση να πετύχει στον ιστορικό του ρόλο το κίνημα των Red Blogs, είναι η ολόπλευρη και συστηματική συμβολή του Κόμματος, θεσπίζοντας σχετικό κεντρικό Οργανο που θα πάρει στη σκέπη του όλο το ήδη υπάρχον δυναμικό, με σωστή καθοδήγηση (σ.σ!!!), φροντίδα και κομματική, ιδεολογική και με διοχέτευση πληροφοριών, στήριξη."

Μετάφραση στην απλή ελληνική:
Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φωνές αμφισβήτησης μεταξύ των red bloggers. Το φαινόμενο αυτό πρέπει να σταματήσει!
Το Κόμμα θα πρέπει άμεσα να ελέγξει (να πάρει στη σκέπη του) αυτές τις φωνές! Θεσπίζοντας μάλιστα ειδική ομάδα παρακολούθησης (Κεντρικό όργανο). Δεν μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει!
Με το καλό ή με το άγριο (σωστη καθοδήγηση) (κομματική ιδεολογική στήριξη και φροντίδα), οι σύντροφοι θα πρέπει να πεισθούν να έλθουν πάλι στον σωστό δρόμο!!!

Andriou 14 Ιαν 2009, 9:21:00 μ.μ.  

Και κάτι ακόμη σχετικό με το αρχικό πόστ.

Πάρα πολλά ακροδεξιά και δεξιά blogs, κάνουν link σε red blogs.

Ποτέ δεν έχω διαβάσει κάποια διαμαρτυρία γιαυτό απο αυτούς που σήμερα "κόπτονται"!

Γιατί άραγε;

Λαϊκό Στρώμα 14 Ιαν 2009, 11:15:00 μ.μ.  

Γιατί Άραγε;

Δεν έβαλε κανένας Συνασπισμένος στα δεξιά της ιστοσελίδας του μπλόγκερς του ΚΚΕ.
Αντίθετα έφτιαξε εξαρχής μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ιστοσελίδα-aggregator που τιτλοφορεί "Ενότητα της Αριστεράς στα Μπλογκς" και τρίχες κατσαρές.

Έκανε δε επανειλημμένα comments στα Red Blogs γράφοντας: "ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ FEED στείλε e-mail στο μβξηξκηξ@βηξξκηξκ.κομ"

Προφανώς μετά σκέφτηκε ανέμελα: "Δε βαριέσαι, ας μην μου απαντήσει κανείς εγώ θα τους βάλω γιατί τους αγαπάω πολύ και θέλω να ενωθούμε κι ας μην θέλουν αυτοί".

Τί σόι ενέργεια είναι αυτή λοιπόν;

Οπότε, τέλος, δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή αν δεν είναι δοσμένη γραμμή του Τσίπρα ή του Χελάκη ή του Μπαγιώργου ή του Ρινάλντι ή του Νταβανέλλου αυτός που το έφτιαξε, αλλά προβοκάτσια πάντως είναι.

Andriou 15 Ιαν 2009, 9:34:00 π.μ.  

@laiko stroma:

Επαναλαμβάνω την ερώτηση γιατι φαίνεται δεν έγινε κατανοητη:

Η κομματική ταυτότητα του ιδιοκτήτη του aggregator, απο που προκύπτει;

Γιατί δηλαδή να μην είναι ένας εκ του 56% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που επιθυμεί την ενότητα στη δράση της Αριστεράς;

Λαϊκό Στρώμα 15 Ιαν 2009, 11:16:00 π.μ.  

Όχι δεν είναι εκ του "56", γιατί επικοινώνησα με ε-μαιλ.

Χαίρομαι πάντως για την αναδίπλωση των ροζ μπλογκς. Οι φανφάρες περί "ελεύθερης ανταλλαγής λινκ" στο διαδύκτιο κλπ ήταν εμφανώς άκυρες.

Andriou 15 Ιαν 2009, 12:07:00 μ.μ.  

Καμμία αναδίπλωση.

Εξακολουθώ να πιστεύω τα περί ελευθερίας στο διαδίκτιο.

Αυτός εξ άλλου είναι και ο λόγος που δεν διαμαρτυρήθηκα όταν το μπλόγκ μου εμφανίστηκε σε κοινό κατάλογο με Σταλινικά μπλόγκς (και οι σταλινικοί... έχουν ψυχή)!

Τώρα όσον αφορά την αποκάλυψη της κομματικής ταυτότητας του ιδιοκτήτη του aggregator μέσω ...e-mail, να πω...

Στείλε μου και μένα e-mail, να σου πω οτι ανήκω σε όποιο κόμμα θέλεις!!!

αστυάνακτας 15 Ιαν 2009, 8:39:00 μ.μ.  

Επιτέλους τα μέλη του ΚΚΕ που μαθαίνουν από την ηγεσία τους ότι αυτοί μόνο έχουν δίκιο....πρέπει να τους πούμε την αλήθεια.....δεν έχουν πάντα δίκιο...ας το αναγνωρίσουν να τελειώνουμε και ας αφήσουν τις συνομωσίες......Η ελευθερία στο διαδίκτυο και όχι μόνο είναι απαραίτητη και μονόδρομος....όπως και η Ενότητα της Αριστεράς...θα γίνει και θαναι ντάλα μεσημέρι.....
@laiko stoma
Κανένας συνασπισμένος;;; Κοίταξε το Μπλογκ του σ. απόστολου και πες μου.....http://apostolosskitsa.blogspot.com/ αν έβαλε ή δεν έβαλε συνδέσμους μπλογκ του ΚΚΕ

Λαϊκό Στρώμα 15 Ιαν 2009, 8:48:00 μ.μ.  

Άυτό εννοώ βρε αστυάνακτα που νομίζεις ότι σε κυνηγάνε χίμαιρες!

Ότι η ενέργεια αυτή ΔΕΝ είναι του τύπου "βάζω στα δεξιά διάφορα λινκς" πράγμα ΘΕΜΙΤΟ αλλά όντως προβοκάτσια.

υ.γ. Πάλι μεγαλειώδη κι άκυρα πομπώδη μανιφέστα περί ελευθερίας; Που νομίζεις ότι αγορεύεις; στην Πνύκα;

Ανώνυμος 16 Ιαν 2009, 11:12:00 π.μ.  

Μην τους στενοχωρείς τους κνίτες.
Ξερεις πόσοι απο αυτούς που δεν θα αποροφήσει ο επαγγελματικός μηχανισμος του ΚΚΕ ,θα τους δεις στους κυβερνητικούς μηχανισμούς του δικομματισμού

Λαϊκό Στρώμα 16 Ιαν 2009, 11:47:00 π.μ.  

Μπα, τέτοιες εργολαβίες τις έχουν πιάσει από καιρό οι Συνασποπασόκοι.

αστυάνακτας 16 Ιαν 2009, 12:41:00 μ.μ.  

@τελευταίο ανώνυμο...
Οι Κνιτες δεν έχουν ανάγκη από τέτοιους μηχανισμούς...Ξέρεις πόσους απορροφά ο κομματικός μηχανισμός και οι επιχειρήσεις του κόμματος;;;...εκτός από τον δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Κωστάκη .....που απολύθηκε....γιατί...Μήπως θα διαμαρτυρηθεί κανείς γι αυτόν;;;

antistasi.gr 16 Ιαν 2009, 1:12:00 μ.μ.  

ΒΑΛΑΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ..
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΧΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ.

ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΤΟΥΣΕΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙ ORIGINAL τσπ.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
"ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΒΡωΜΕΡΟ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ"(καλα γελατε...αμα το ακούσετε να δείτε γέλια). ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!
ΟΛΟΙ ΣΤΑ RED BLOGS!!EIMAΣTE OΛOI KKE(38.8-39.9 που λέει και το τραγούδι)

Λαϊκό Στρώμα 16 Ιαν 2009, 2:05:00 μ.μ.  

Τόσα χρόνια γειτνίαση ναριτών-συνασπισμένων, τώρα θα σε πειράξει, αλοίμονο.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP