Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΟΙ ...ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

>> Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Δεν είναι το ανέκδοτο της ημέρας.

Είναι σχόλιο γνωστού red blogger:

"Φίλε μου, οι δικές μου οι αναλύσεις “πατάνε” σε πραγματικά γεγονότα. Π.χ. με το τι λέει ο κόσμος στα καφενεία και στους δρόμους.

Π.χ. έχοντας υπόψη ότι υπάρχουν μεγάλες κατηγορίες συνανθρώπων μας που ψηφίζουν και δεν μπαίνουν ποτέ σε καμία μέτρηση ας πούμε στρατιωτικούς, υπηρετούντες στις πρεσβείες μας σε όλο τον κόσμο, παπάδες κλπ. κλπ. Αυτοί όλοι που σου αναφέρω είναι πάνω από μισό εκαταμμύριο.

Αν δε, σκεφτείς ότι την πρωτιά την κρίνουν καμιά πενηνταριά χιλιάδες, αντιλαμβάνεσαι “τί παίζεται”.

Βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο προς τα που γέρνει (μην ξεχνάς επίσης ότι ο ξένος παράγοντας (?) “δείχνει” τις προτιμήσεις του !!! ), βγάζω το συμπέρασμα ότι ξανά τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει η ΝΔ.

Υπάρχει δε , περίπτωση να έχομε εκλογές τον Απρίλη, οπότε θα μετρήσει και η απόφαση του αρχηγού του κόμματος (επιλογές υποψηφίων κλπ. )."

.......Τι να πεί κανείς για τον καϋμό της αλληνής!!!

2 σχόλια:

αστυάνακτας 26 Ιαν 2009, 8:12:00 μ.μ.  

ποιας αλληνής;;... της Κανέλλη;;
Επειδή μιλάμε για εκκλησία δηλαδή...Σκέψου σκηνή....Οι παπάδες στη γραμμή να το ρίχνουν δαγκωτό στο ΚΚΕ...αυτό κι αν δεν είναι σκηνή.....
ώωπα της ο Φ (φίλος μας)ξέρει λέει παπάδες στρατιωτικούς,υπηρετούντες στις πρεσβείες και ξέρει ότι αυτοί ψηφίζουν ΝΔ γι αυτό η ΝΔ θα βγει....μαρξιστικο-λενινιστική ανάλυση ε;;

Andriou 26 Ιαν 2009, 8:50:00 μ.μ.  

Προκειμένου να ξορκίσουν το κακό ( να φύγει η σύμμαχος ΝΔ απο την εξουσία), όχι παπάδες και πρέσβεις αλλά και Ινδούς γκουρού θα επιστρατεύσουν.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP