Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

>> Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Τελικά φοβερός προβοκάτορας ο Καραμανλής! Την ώρα που η κοινωνία φλέγεται απο θέματα όπως:

  • Το συνέδριο του ΣΥΝ (θα γίνει, δεν θα γίνει, θα είναι διαρκες, έκτακτο, υψηλο, εμπριμέ;)
  • Ποιά τάση είναι πιό αριστερή (αυτή που φαίνεται αριστερά καθώς πάμε ή καθώς ερχόμαστε;)
  • Ποιός θα είναι αρχηγός
  • Ποιός θα είναι υπαρχηγός
  • Ποιός θα είναι δεύτερος υπαρχηγός
  • Που βρήκαν τα λεφτά οι... ζάμπλουτοι Κύρκος και Φλωράκης
  • Τι άλλη μαλακία θα πεί ο Ψαριανός
και πολλά άλλα ανάλογης βαρύτητας, αυτός προκηρύσει εκλογές. Μόνο και μόνο για να μας αποπροσανατολίσει απο τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα που ανέφερα πιο πάνω!

Και τώρα σύντροφοι; "Τρεχάτε ποδαράκια μου να μήν σας χέσει ο κώλος"! Γιατί θα μας χέσει! Να είστε σίγουροι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος 3 Σεπ 2009, 6:20:00 μ.μ.  

Συνεργασία Συν-Οικολόγων άμεσα

Andriou 3 Σεπ 2009, 7:37:00 μ.μ.  

Ο ΣΥΡΙΖΑ απο την ιδρυτική του διακήρυξη ακόμη, έχει καλέσει όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς και της οικολογίας να συστρατευθούν. Αν λοιπόν θέλουν οι οικολόγοι ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.
Σε ισότιμη βάση όμως όπως όλες οι άλλες συνιστώσες. Συνεργασίες τύπου "εμείς" (οι οικολόγοι) με "εσάς" (τον ΣΥΡΙΖΑ) δεν θα πρέπει να περνούν απο το μυαλό κανενός. Αν πρόκειται να αγωνιστούμε εμείς για να γίνει ευκολότερα υπουργός ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ (θυμηθείτε με σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας)ο Τρεμόπουλος, τότε ή τον Τρεμόπουλο πρέπει να ξεχάσουμε ή αρκετούς από εμάς.
Και κάτι ακόμη. Αν κάποιοι σύντροφοι αγωνιούν να φέρουν πίσω τούς ψηφοφόρους που "έσπρωξαν" στούς οικολόγους βλέποντας τόν κίνδυνο να μείνουν τώρα εκτός βουλής, ας φρόντιζαν έγκαιρα να μην πριονίζουν το κλαδί που κάθονταν.

Ανώνυμος 3 Σεπ 2009, 9:47:00 μ.μ.  

Αν υπήρχε μία συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ ή έστω μία τάση του ΣΥΝ που να αντιλαμβανόταν τις πολιτικές και κοινωνικές προτεραιότητες με το διαυγή τρόπο που έθεσες τα πράματα μέσα σε 10 αράδες, τα πράματα θα είχαν μια ελπίδα σε αυτό το εγχείρημα...

Ανώνυμος 4 Σεπ 2009, 12:24:00 μ.μ.  

οπα. Την ΜΑΛΑΚΊΑ δεν την είπε ο Ψαριανός ο Κοροβέσης την είπε. Αν κι εγώ τους μπεδεύω καμμιά φορά ο΄ποτε κατανοητόν. Συμφωνώ με τον Άντριου. Δεν έχω καμμιά όρεξη να παλαίψω για να βγεί υπουργός ο Τρεμόπουλος. Εξάλλου ο τύπος είναι αχόρταγος σε όλα τα επίπεδα. Απο παλιά ένας γνωστός μου τον κατηγορούσε για "Τρεμοπουλάδες"! Ναί έτσι μου έλεγε. Καταλαβαίνετε τι ήθελε να πεί.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP