Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΩΘΗΚΕ! Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ!

>> Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η είδηση απο την "Ελευθεροτυπία":


Συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη ζήτησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι και ο Σπ.Βούγιας επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι τα γραφεία τους στη Θεσσαλονίκη. Η κίνηση του υφυπουργού είναι ενταγμένη και στο γενικότερο πλαίσιο του ανοίγματος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ προς τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, μετά την τοποθέτηση στη θέση του ειδικού γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Μαργαρίτας Καραβασίλη, που ήταν υποψήφια βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους.
Βούγιας, Τρεμόπουλος και άλλα στελέχη των Οικολόγων συζήτησαν για τη μετανάστευση, την εμπορία ανθρώπων και την οδική ασφάλεια των πεζών.
Ο υφυπουργός είπε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε ήδη σημαντικές πρωτοβουλίες κι έκανε ανακοινώσεις για τα ζητήματα των μεταναστών. Τόνισε, επίσης, ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα ενισχύσει τις αστυνομικές διευθύνσεις που ασχολούνται με την καταπολέμηση του trafficking και θα συμβάλει στη δημιουργία και στήριξη ξενώνων για τη φιλοξενία θυμάτων της εμπορίας ανθρώπων.
Σχετικά με την ασφάλεια των πεζών θα ενταθούν οι έλεγχοι προκειμένου να απομακρυνθούν τα μηχανάκια από τα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους. 

Ας κάνουμε λοιπόν μία πρόβλεψη: Αν και εφόσον οι "Οικολόγοι - Πράσινοι" δεν έχουν απορροφηθεί τελείως απο το ΠΑΣΟΚ μέχρι τις ερχόμενες εκλογές και καταφέρουν να ξανακατέβουν ανεξάρτητοι, ξέρετε ποιό θα είναι το κεντρικό τους σύνθημα;


"Θέλεις να ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ και ντρέπεσαι;
  Έχουμε τη λύση!!!
Οικολόγοι - Πράσινοι!!! Το καλύτερο άλλοθι!"

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP