Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

>> Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Μάταια περίμεναν να δούν το βράδυ στις ειδήσεις, τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους, οι απολυμένοι συμβασιούχοι που διαδήλωναν κατα χιλιάδες χθές στο κέντρο της Αθήνας. Οι βλαχομπαρόκ "τιτάνες" της ενημέρωσης, με τις ακριβές πένες, τα κοστουμάκια (Σαράφης στα Τρίκαλα) και τις πράσινες γραβαντούλες, είχαν φροντίσει να θάψουν επιμελώς το θέμα. Ευτυχώς που υπάρχει και το TVXS, μια όαση στην έρημο του Πρετεντεριστάν. Δεν είναι τυχαίο που καθημερινά κερδίζει νέους ακροατές. Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότεροι πολίτες κλείνουν δια παντώς την ΠρετεντεροχουκλοΤV!


3 σχόλια:

sotos 13 Νοε 2009, 3:03:00 π.μ.  

Βρίζεις τα πασοκάναλα και σωστά αλλά για τον ΦιλοΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ τιποτα και γιατι τον λεω φιλοπασοκ; για αυτό:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1074240&lngDtrID=244

Ψηφίσανε ΛΕΥΚΟ σε έναν τέτοιο αντιλαϊκό προυπολογισμό; ε ρε παιδιά σοσιαλδημοκράτες είστε τι μας παιδεύετε. και τώρα αρχίζει ασφαλιστικό εργασιακά ... και εμμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κυβέρνηση. ΜΠΡΑΒΩ!

Μια ερώτηση προς όλους τους συνασπισμένους γιατι λέτε τόσο καιρό ότι είστε η νέα επαναστατική αριστερά του 21ου αιώνα:
Η αστική τάξη πρέπει να πάψει να υπάρχει σαν τάξη ΝΑΙ ή ΟΧΙ; να ξέρω μια και καλή...

Andriou 13 Νοε 2009, 7:26:00 μ.μ.  

Πολλά ερωτήματα μου βάζεις βρέ soto!
Ας τα δούμε λοιπόν:
α) Το ΚΚΕ καταψήφισε τον νέο προυπολογισμό της βουλής. Που σημαίνει οτι του άρεσε ο παλιός. Αυτός που είχε φτιάξει η ΝΔ!
β) Για τα κόμματα της αριστεράς η αμοιβή του βουλευτή είναι ένα επιπλέον έσοδο για το κόμμα. Το ΚΚΕ βέβαια με τις τεράστιες κομματικές επιχειρήσεις (κομμουνιστικές άραγε;), δεν έχει καμμία ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση. Αυτός είναι ο λόγος που αγκαλιά με το Λάος προτείνουν μείωση αποδοχών των βουλευτών!
γ) απο που ακριβώς προκύπτει οτι στο ασφαλιστικό και το εργασιακό ο ΣΥΡΙΖΑ εμμέσως...στηρίζει την κυβέρνηση; Απο της δηλώσεις της νέας Πυθείας (Παπαρήγα);
δ) Αν ανοίξεις λίγο τον Μάρξ θα δείς οτι η ερώτηση σου περί της ύπαρξης της αστικής τάξης είναι α-νόητη (χωρίς νόημα δηλαδή). Ας κάνω όμως και γω μία ερώτηση: Η εργατική τάξη πρέπει να πάψει να υπάρχει; Μήν βιαστείς να μου απαντήσεις πρίν διαβάσεις!
Και ε) και σπουδαιότερο. Γιατί ονομαζόμαστε επαναστατική αριστερά του 21ου αιώνα;
Γιατί την ώρα που εμείς συγκρουόμαστε στα πεζοδρόμια τον Δεκέμβρη, στο πλάι των εξεγερμένων νεολαίων, εσείς κάνατε υγιεινές παρελάσεις στο Θησείο!
Γιατί την ώρα που εμάς μας είχε επιτεθεί σύσωμη η συντήρηση, εσας σας έδινε συγχαρητήρια και ζήταγε να αναλάβατε το ...Υπουργείο Δημ. Τάξης!
Γιατί για να σας βγάλουμε στον δρόμο για το άρθρο 16, φτύσαμε αίμα!
Γιατί... γιατί...γιατί...
Τι σου λέω τώρα; Ε;

Ανώνυμος 14 Νοε 2009, 6:29:00 π.μ.  

Προτείνω στο το ΚΚΕ να αγοράσει ένα μεγάλο οικοπεδο εκει κοντά στο Περισσό για να κάνει την Επαναστατική Γυμναστική του ,και να μην ενοχλεί κανενα..

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP