Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η "ΚΟΣΜΙΚΗ" ΚΑΙ Η "ΑΛΛΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΑ...

>> Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Την ώρα που η μία "αριστερά", χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, βρίσκεται στη Βολισσό (η όπου αλλού) για να συμπαρασταθεί τούς μετανάστες. Ενωμένη και δυναμική
Χωρίς μάλιστα κομματικές ταμπέλες ή λαμπερά λάιφ στάιλ ονόματα.
Την ώρα που αυτή η ίδια Αριστερά δίνει αγώνα για την δημιουργία επιτροπών κατά του Συμφώνου Σταθερότητας και των κυβερνητικών επιλογών, βρίσκεται καθημερινά στο δρόμο προσπαθώντας να βγάλει την κοινωνία απο τον λήθαργο που την έχουν βυθίσει τα Οργουελικά ΜΜΕ...
Την ίδια στιγμή υπάρχει και η "άλλη" Αριστερά. Αυτή της ενεργοποίησης των μελών της μόνο για κοσμικές συνεστιάσεις σε ταβέρνες.
Αυτή της περιφοράς διαφόρων TV περσόνων, απο υπηρεσίας εις υπηρεσία!
Αυτή των τραπεζωμάτων των Μίχαλων, τελικά.
Σε μας μένει να διαλέξουμε...
Και πιστεύω οτι έχουμε διαλέξει οι περισσότεροι!!!

(Το σχόλιο αφορά τη Χίο. Τώρα αν διαπιστώνετε ομοιότητες και σε άλλα μέρη...Τόσο το καλύτερο για την αλήθεια)

17 σχόλια:

stelios 22 Μαρ 2010, 9:11:00 π.μ.  

Έχεις δίκιο andriou την ώρα που ο Συνασπισμός οργανώνει ομιλίες και διάφορες εκδηλώσεις για την οικονομική κρίση τη(Παρασκευή 19/03/2010). Tην ώρα που τα παιδιά της “ΛΑΘΡΑ” οργανώνουν εκδήλωση στη Βολισσό για τους μετανάστες το (Σαββατο 20/03/2010 και ώρα 18.30) την ίδια ημέρα και ώρα, μα ακριβώς την ίδια,(Σαββατο 20/03/2010 και ώρα 18.30) κάποιοι άλλοι σκεπτόμενοι το μικρομάγαζο τους οργάνωσαν συνέλευση για την εφημερίδα “δρόμος”. Την ώρα που τα μέλη του Συνασπισμού προσπαθούν να ενημερώσουν το κόσμο για τις θέσεις της αριστεράς κάποιοι άλλοι κλειδωμένοι; στη Φαίδρα οργανώνουν μέσα στο μικρόκοσμο τους, το μετά Συριζα κόμμα του Αλαβάνου, μέσα από την εφημερίδα “δρόμος” Ευτυχώς που είναι “τρεις και ο κούκος”

fili apo palia 22 Μαρ 2010, 10:59:00 π.μ.  

Καλημέρα Παντελάκι.
Σε παρακαλώ να μη ταυτίζεις την “ΛΑΘΡΑ”με την “αριστερά” της Φαίδρας. H ΛΑΘΡΑ αγωνίζεται για ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Eνώ εσείς αγωνιζόσαστε στη Φαίδρα πως θα πάρετε περισσότερους συνασπιστές στο κόμμα του Αλαβάνου.

Ανώνυμος 22 Μαρ 2010, 11:05:00 π.μ.  

Παραφράζοντας τον ποιητή.
Βλαπτετε Κ οι δυό την Συρία το ίδιο.

Γ.Τ.

Θεοδώρου Σωτήρης 22 Μαρ 2010, 1:12:00 μ.μ.  

Αν η αριστερά στη Χίο είναι η αριστερά που ήτανε στην εκδήλωση του Παπαδημούλη (γιατροί,δικηγόροι,πάρεδροι,δημοσιοσχετίστες,γραφειοκράτες,παράγοντες κ.α)τότε πρέπει να εφευρουμέ τη νέα αριστερά.Την αριστερά που αγωνίζεται στο δρόμο,την αριστερά που αμφισβητεί κ προτείνει δράση κ μέτωπο για να μην περάσουν τα μέτρα κ το Σ.Σ(αλήθεια ο Παπαδημούλης γιατί επι του πρακταίου δεν προτεινέ κάτι χειροπιαστό για το τη πρέπει να κάνουμε,υπάρχει πάλι διαστασή απόψεων από των βουλευτή μας με την απόφαση της Γραμματείας μας?)
Αν η αριστερά θέλει να συνδιάλασετέ με το σύστημα κ να τα βρίσκει με τις Ελληνικές υποτελείς κυβερνήσεις της ευρωπαικής ενωσής,διαφωνόντας ΄μόνο στη διαχείριση.
Εμείς προτάσουμε για μια άλλη αριστερά μια αριστερά αντισυστημική,συγκρουσιακή,μετωπική.Με οραμά το σοσσιαλισμό.Που θα απαιτεί τη συγκρότηση του ευρύτερου
δυνατού κοινωνικού και πολιτικού αγωνιστικού μετώπου.Μια αριστερά που δεν θα υποτάσεται δεν θα ξεπουλά...
Υστερόγραφο.Το ΛΑΘΡΑ είχε προγραματίσει η μάζωξη στη Βολισσό να γίνει τη κυριακή αλλά λογό ποδοσφαιρικού αγώνα αλλάξε ημερομηνία για Σαββατό.Η εκδήλωση του ΔΡΟΜΟΥ της εφημερίδας ολής της αριστεράς είχε κανονιστεί από τις 24 φλεβάρη.

Ανώνυμος 22 Μαρ 2010, 1:38:00 μ.μ.  

ANDRIOU.
Η ΛΑΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ.
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΛΑΘΡΟΒΙΟΣ

Andriou 22 Μαρ 2010, 2:49:00 μ.μ.  

fili apo palia@
anonymos@

Δυστυχώς φίλε μου, η προβοκάτσια έχει και μυρωδιά!
Όσο και αν προσπαθείς να την κρύψεις!
Ο μόνος μετανάστης που έχεις δεί είναι αυτός που σούχτιζε το σπίτι χωρίς ΙΚΑ! Αφου ευαισθητοποιήθηκες να τον "υπερασπίσεις", είναι και αυτό ένα βήμα. Καλώς ήλθες!
Ελπίζω να σε δούμε στην επόμενη κινητοποίηση!

Ανώνυμος 22 Μαρ 2010, 2:49:00 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Andriou 22 Μαρ 2010, 3:09:00 μ.μ.  

stelios@

Γνωστές και σεβαστές (απο κάποιους) οι απόψεις σου Στέλιο.
Και αυτές και οι άλλες. Που ταυτίζαν το ΣΥΡΙΖΑ με τη χούντα των συνταγματαρχών και ζητούσαν τη διάλυση του!!!
Εξ' άλλου δεν χρειάζεται να ασχολήσαι με εμάς τούς "τρείς και τον κούκο"!
Τώρα έχεις να ασχοληθείς με τα πλήθη που συρέουν απο παντού στήν ανανεωτική πτέρυγα!

Ανώνυμος 22 Μαρ 2010, 3:09:00 μ.μ.  

Το ΛΑΘΡΑ είναι αυτό που λένε ορισμένοι ένα κομμάτι της κοινωνικής αριστεράς .Ο Σύριζα για να προχωρήσει οφείλει, και το κάνει όταν λειτουργεί ως ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως άθροισμα πολιτικών συνιστωσών, να υπάρχει σε μια διαρκή διαδικασία συγκρότησης του αντίπαλου κοινωνικοπολιτικού δέους στον αστισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΦΕΙΛΕΙ, και μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει στο μέλλον, να εμβαπτίζεται, να είναι σε μία διαρκή διαδικασία όχι απλά πάρε δώσε με τα κινήματα ούτε μόνο ως η πολιτική σύνθεση αυτών αλλά σαν η διαρκής προσπάθεια πολιτικής-κοινωνικής συμπύκνωσης των κοινωνικών πρακτικών που αποβλέπουν σε άρση των κοινωνικών αδικιών όσο κι αν αυτό ακούγεται γενικό. Αυτό ξεκινάει από τον αυταρχισμό των μπάτσων και φτάνει στο «κάτω ο εγωισμός του κέρδους.»
Απ αυτή τη σκοπιά κάπου ο ΣΥΝ ήταν μακριά από τις διαθέσεις της συγκυρίας, Περιχαρακωμένος στο αντι-ΣΥΡΙΖΙΚΟ στίγμα του κ. Παπαδημούλη . Βεβαίως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει την εκδήλωση του ,αλλά έτσι η πλειοψηφία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΝ δείχνει και τι θέλει εν τέλει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ
ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?KΑΙ ΠΌΣΟ ΚΕΦΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ?
Δημήτρης

Θεοδώρου Σωτήρης 22 Μαρ 2010, 3:49:00 μ.μ.  

Σύντροφοι ενά τέστ
τη κοινό μπορεί να έχει η συστημικη <>του Παπαδημούλη κ της πτέρυγας.Με τον κόσμο που είναι στο κίνημα στις απεργείες,στις καταλήψεις, στο Δρόμο,στο μέτωπο, που αγωνίζετε να μην περάσουν τα μέτρα του στρατού κατοχής των Βρυξελλών?

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ
2) Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
3) ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ

stelios 22 Μαρ 2010, 4:12:00 μ.μ.  

Αρχίζουν φίλε και φαίνονται οι πραγματικές σας διαθέσεις(Αλαβανικό κόμμα) Σιγά σιγά φαίνεται η αλήθεια. Δεν τολμάτε να τη πείτε γιατί θα μείνετε τα 6 άτομα που κάνατε τη συνέλευση του “δρόμου” στη Φαίδρα Τόσοι είσαστε πραγματικά. Χωρίς τους περίεργους και τους επισκέπτες. Υπάρχουν και οι φωτογραφίες του ομιλητή σας http://stoforos.blogspot.com/2010/03/blog-post_22.html
Όταν κάνετε συνομωσίες και πραξικοπήματα (προσωρινό συντονιστικό-συριζα κόμμα) να βάζετε και το κατάλληλο έμβλημα. Για την ταμπακέρα όμως κουβέντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Andriou 22 Μαρ 2010, 4:52:00 μ.μ.  

Ξαναρωτάω βρε Στέλιο: Γιατί δεν αρκείσαι στις λαοθάλασσες και ασχολείσαι με μας τούς...6 (πληθύναμε βλέπω! Στο προηγούμενο σχόλιο είμαστε τρείς)!!!
Κρίμα δεν είναι να χάνεις τις ώρες σου μετρώντας τούς ...οπαδούς του Αλαβάνου απο φωτογραφίες στο διαδίκτυο;
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά αυτοί (εμείς), σαν γνήσιοι αριστεριστές σταλινικοί, δημοσιεύουμε κατευθυνόμενες φώτο για να σε οδηγούμε σε λάθος συμπεράσματα!

stelios 22 Μαρ 2010, 5:05:00 μ.μ.  

Θα σταματήσω βρε Παντελή όταν σταματήσεις και εσύ να βρίζεις το κόσμο του Συνασπισμού.

Ανώνυμος 23 Μαρ 2010, 7:23:00 π.μ.  

Σωτηρη σε ολους αυτούς που αναφερεσε υποτιμητικά οτι βρεθηκαν στην εκδηλωση της ΝΕ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,,σε αυτούς ηρθες και μοιρασες τον ΔΡΟΜΟ... της ΚΟΕ..

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ 23 Μαρ 2010, 2:06:00 μ.μ.  

Ανωνύμε καταρχήν δεν μύρασα στην εκδήλωση του Παπαδημούλη το Δρόμο,στην απλωταριά των πούλαγα, αλλοί μυράζανε στην εκδήλωση εγώ ηρθα να τον ακούσω αλλά δεν αντεξά παραπάνω να ακούω τη κοσμική αριστερά κ τα ποσοστά συνεπευθυνότητας που εδείνε χωρίς να δείνει μια συγκεκριμένη προτάση λύσης,εξώ εχουμέ πολεμό κ η κοινωνία θέλει αγωνιστές κ μετωπό κ οχί τραπεζώματα .Ο Δρομός που είμαι συνεργάτης του δεν είναι ούτε της ΚΟΕ ούτε του Αλαβάνου είναι εφημερίδα ολής της αριστεράς κ θα σου συνηστούσα να τη διαβαζείς γιατί κ τώρα αν κ μεγάλωσες μπορείς να ξαναδείς αλλίως τα πράγματα να παρατήσεις στη μπάντα των εγωισμό σου κ τη σεχταριστική λογική σου κ να θυμηθείς λίγο από τα νιάτα σου κ αν εχείς παιδιά σκέψου σε τη κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά σου η τα εγγόνια σου τώρα που η λαιλαπά του καπιταλισμού τα σαρώνει κ θα σαρώσει κ σένα μαζί με όλους μας.Δεν λέω πώς ολοί οι ανθρώποι που ήταν εκεί είναι δημοσιοσχετίστες γραφειοκράτες κτλ υπάρχουν κ αρκετές εξαιρέσεις,βέβαια η πλειοψηφία του κόσμου που ήταν εκεί ούτε στο κίνημα τη βλέπουμε ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ ενφανίζεται ούτε εργάτες κ νέους είδα τίποτα από όλα αυτά.Είδα αυτό που λές εσύ αριστερά με καθωςπρέπει κυρίους κ με μέσω όρο ηλικία κόντα στα 60.Βέβαια κ η πλειοψηφία της νομαρχιακής του ΣΥΝ στη Χίο εκεί κοντά είναι κ το κακό δεν είναι να είσαι κόντα στα 60 αν εχείς νέες ιδεές νέα οράματα είσαι κοντά στους νέους στο δρόμο στο κινημά.Το κακό είναι οτάν είσαι οσό είσαι κ αυτά που πρεσβεύεις τα εχεί ξεπεράσει κ η κοινωνία κ ο χρόνος γιατί ειναί γερασμένα.Σκέψου πόσο κόσμο απογοητεύσατε στη Χίο κ οχί μόνο δεν είναι αργά για αλλαγές στη ζωή ολών μας
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

Ανώνυμος 23 Μαρ 2010, 7:48:00 μ.μ.  

σωτηρη, ξεκινησες με τον Τσιπρα, και αφότου ηθρες στη Χιο σε γνωρισα ως γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΝ,μετά εφυγες,και πηγες στο ΣΥΡΙΖΑ,στον οποίο απο οτι εμαθα και εκεί σε μαυρισαν στις εκλογές του συντονιστικού και δεν βγήκες.
Τωρα σου ξυνισε ο ΣΥΡΙΖΑ,γιατί δεν σε βλέπω να εισαι και πολύ ενθερμος ,και κατάντησε(πολιτικά) να πουλάς τον δρομο, εφημερίδα της ΚΟΕ,της ΔΕΑ,του αλαβάνου...πάντως οχι ολης της αριστεράς..ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΙΌς ΞΕΡΕΙ με ποιόν θασε.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ...

Θεοδώρου Σωτήρης 24 Μαρ 2010, 4:45:00 π.μ.  

ειμουνά 15 χρόνια στο ΣΥΝαπό τα 15 μου δούλεψα ενά χρόνο στη νεολαιά του ΣΥΝτο 1999 μέχρι το 2000 αποχώρησα από το ΣΥΝ τωω Νοέμβριο του 2009 κ εντάχθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ οπώς κ πολλά αλλά πρωην μέλη του ΣΥΝ ανά την Ελλάδα.Δεν ειμουνά ποτέ γραμματέας της νεολαίας στη Χίο αυτά τα φαντάζεσε.
ΟΔΡΟΜΟΣ είναι εφημερίδα ολής της αριστεράς κ για την πολιτική μου αποψή αυτήν τη στιγμή τη καλύπτει παρά πολύ καλά η απόφαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για ΜΕΤΩΠΟ κ ανοιχτές επιτροπές.Τώρα εσένα λογικά που δεν σε καλύπτει μαλλόν εσύ δεν ξέρουμε που θα είσαι αυριό?

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP