Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ!

>> Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Σε δεύτερη γκάφα τύπου  "υποψηφιότητας Κούνεβα" πέφτει η ηγεσία του ΣΥΝ, στην προσπάθεια της να υλοποιήσει τον κεντρικό πολιτικό της στόχο που δεν είναι άλλος απο την απαξίωση του "μισητού" Αλαβάνου. Εν μέσω κρίσης και τεράστιων οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων, ο ΣΥΝ, μακρυά απο κάθε κοινωνική εξέλιξη, άλλο δεν έχει στο μυαλό του, απο το ξεκαθάρισμα των εσωκομματικών αντιπάλων. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή:
Πριν απο μερικές μέρες, δια "στόματος" της γνωστής Κεχαγιά στα Νεα, "διαρέουν" (ως δήθεν προερχόμενες απο τον Αλαβάνο) πληροφορίες περί σκέψεων του πρώην προέδρου του ΣΥΝ για καθόδο του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ακολουθεί ομοβροντία δημοσιεύσεων, δηλώσεων, απαξιωτικών χαρακτηρισμών απο όλους τούς τηλεπρωτοκλασσάτους του κόμματος (Παπαδημούλης, Στρατούλης, Βίτσας κ.τ.λ). Και όλα αυτά βασιζόμενα σε "διαρροές" και όχι σε πραγματικές δηλώσεις!
Μέχρι και την ξεχασμένη και απαξιωμένη απο τους ίδιους, γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσαν: "Να αποφασίσει η γραμματεία"!!! Λές και έχουν σεβαστεί τις υπόλοιπες αποφάσεις της (π.χ εγγραφή μελών). Και βέβαια κουβέντα για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις τους. Η προσπάθεια εμφανής. Να απαξιωθεί εκ των προτέρων τυχόν υποψηφιότητα Αλαβάνου (αν και όταν αυτή κατατεθεί)!
Στη βιάση τους όμως και με δεδομένη την πολιτική βλακεία και τον οπορτουνισμό που τούς διακρίνει, κάνουν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, το ίδιο λάθος!
Όπως και στην περίπτωση Κούνεβα (στις Ευροεκλογές), έτσι και τώρα, ανακοινώνουν υποψηφιότητα χωρίς καν να... ρωτήσουν τον υποψήφιο. Αυτή τη φορά η υποψηφιότητα αυτή ακούει στο όνομα Σοφία Σακοράφα. Ποιός άραγε αποφάσισε; Ποιός έκρινε ποιά υποψηφιότητα είναι "σωστή" και ποιά όχι; Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε λόγος!
Εν τω μεταξύ και με την μέθοδο των "διαροών", μπαίνει απο την πίσω πόρτα στο παιγνίδι και η γνωστή τηλεπερσόνα Μητρόπουλος! Σύμφωνα μάλιστα με σημερινή δημοσίευση του TVXS (στηριζόμενη και αυτή όλως τυχαίως σε "διαροές"), ο Αλαβάνος... τηλεφώνησε στον Μητρόπουλο και του ζήτησε...υποστήριξη!!!
Να όμως που υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Σύμφωνα πάντα με το TVXS, η Σακοράφα (προφανώς τρομαγμένη απο την ίντριγκα που έβλεπε γύρω της), αρνιέται την υποψηφιότητα!!!
Μιά ακόμη γκάφα απο την "φωτισμένη" ηγεσία του ΣΥΝ; ή απόρροια της απολίτικης και οπορτουνιστικής λογικής της που μοναδικό στόχο έχει τον Αλαβάνο;

1 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Αυγ 2010, 1:39:00 μ.μ.  

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=188903

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP