Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΨΟΦΗΣΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Α!

>> Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Χρειάστηκε να περάσουν 35 χρόνια για να υλοποιηθεί το σύνθημα των φοιτητών του Πολυτεχνείου, "Φόλα στο σκύλο της ΕΣΑ".
Όπως μας πληροφορεί η σχετική είδηση του TVXS:

Σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 87 ετών, απεβίωσε ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ένας από τους πρωτεργάτες της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967.
Ο Ιωαννίδης είχε μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας με αναπνευστικά προβλήματα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ενώ είχε αρνηθεί να υποβάλει αίτηση χάριτος.
Κατά τη διάρκεια της Χούντας, διετέλεσε διοικητής της Ελληνικής Στρατιωτικής Αστυνομίας (ΕΣΑ). Τον Νοέμβριο του 1973, και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ηγήθηκε νέου πραξικοπήματος με το οποίο ανέτρεψε το Γεώργιο Παπαδόπουλο.
Το δικτατορικό καθεστώς του Ιωαννίδη, το οποίο αποδείχτηκε σκληρότερο και από το προηγούμενο, ευθύνεται για το πραξικόπημα στην Κύπρο, το οποίο ανέτρεψε τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο και οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου, το καλοκαίρι του 1974.

Το αιμοσταγές δίποδο είχε ξεκινήσει την "καριέρα" του, ως βασανιστής στήν Μακρόνησο. Το "πηγαίο" του ταλέντο, έστειλε στον θάνατο, στα νοσοκομεία, στις φυλακές και στα τρελλάδικα, δεκάδες αγωνιστές.
Δυστυχώς ψόφησε, αρκετά μετά απο πολλά θύματα του, πλήρης ημερών αλλά μη έχοντας στο πλευρό του κανένα (ούτε κάν τούς επιζόντες παλιούς "συντρόφους" του)!
Οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν γιαυτόν ήταν η 80χρονη αδελφή του και ο (γνωστός κλινικάρχης της περιοχής της Αμερικ. Πρεσβείας) γαμπρός του!

Σημειολογικά πάντως αξίζει να αναφέρουμε οτι το (ψοφοδεές πλέον) γερόντιο, πέθανε την μέρα της επίσκεψης στη χώρα μας, του άλλου αιμοβόρου κτήνους! Του Νετανιάχου!
Φαντάζομαι οτι αν ο Ισραηλινός δολοφόνος μάθει την "τραγική απώλεια" θα απευθύνει τα συλλυπητήρια του.
Πράγμα το οποίο δεν πρόκειται φυσικά να κάνει για τον (ένα ακόμη) Παλαιστίνιο που δολοφονούσαν οι στρατιώτες του, στα σύνορα της Γάζας, την ίδια ακριβώς στιγμή που χαριεντίζονταν με το Γιωργάκη της Μαργαρίτας...Και της Μέρκελ...Και του ΔΝΤ!
Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο θα μου πείτε!
Επικίνδυνο καθήκι, συμφέροντα γεμάτο θα σας απαντήσω!

Καληνύχτα!

1 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Αυγ 2010, 4:38:00 μ.μ.  

to la8os tou karamanli htan pou den tous ektelese olous mazi giati twra den 8a ypirxan antidrastika an8ropakia pou krybonte piso apo toys KARATZAFYER

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP