Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ανοικτή επιστολή σε βουλευτή που κοιμήθηκε στην αντιπολίτευση και ξύπνησε στην κυβέρνηση!

>> Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011


  Πρίν απο μερικές ημέρες, έλαβα απο κάποιο απ' τα βουλευτικά γραφεία τού βουλευτή κ. Μουσουρούλη, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα. Το μήνυμα αναφέρονταν σε κάποιες δραστηριότητες του βουλευτή καθώς και την διάθεση να με ενημερώνει για τις μελλοντικές του δραστηριότητες. Απάντησα αμέσως οτι δεν επιθυμώ καμία ενημέρωση απο βουλευτή μίας παράταξης η οποία είναι συνυπεύθυνη για το δράμα που περνάει αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία! Συνυπεύθυνη γιατί είναι η μία απο τις δύο που κυβέρνησε τη χώρα τα τελευταία χρόνια! Συνυπεύθυνη γιατί ακόμη και τώρα υποστηρίζει με νύχια και με δόντια τις ληστρικές δανειακές συμβάσεις που επιβάλει η γνωστή συμμορία ΔΝΤ – Τρόϊκα – ΕΕ, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας στην εξαθλίωση! Φαίνεται οτι η απάντηση μου καταχωρήθηκε εκεί ακριβώς που έχουν καταχωρηθεί και οι ανάγκες του Ελληνικού Λαού. Έτσι λοιπόν, λίγες μέρες αργότερα, μου ήρθε και δεύτερη ενημερωτική ηλεκτρονική επιστολή, απο το ίδιο γραφείο, με ένα video απο κάποια ομιλία του βουλευτή στήν βουλή.
Επειδή φαντάζομαι οτι και μία δεύτερη απευθείας απάντηση θα έχει την τύχη της πρώτης, θεώρησα καλύτερο να απευθυνθώ δημοσίως στον αποστολέα των “ενημερώσεων”, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των συμπατριωτών μου:
Αγαπητέ κύριε βουλευτά, παρά το γεγονός οτι έχω αρνηθεί την ενημέρωση για τις δραστηριότητες σας, χθές πάλι κάποιος απο τους υπαλλήλους (που σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ο ελληνικός λαός) κάποιου γραφείου (που σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ο ελληνικός λαός), χρησιμοποιώντας την σύνδεση στο internet (που σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ο ελληνικός λαός), μου απέστειλε καινούργιο “ενημερωτικό” μήνυμα. Θα μπορούσα να καλέσω μία απο τις (7 ή 8 νομίζω) τηλεφωνικές συνδέσεις (που σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ο ελληνικός λαός) και να αναφέρω και ρητά το αίτημα μου για “μή ενημέρωση”, όμως προτίμησα να το κάνω δημοσίως, αφενός για να μήν “παραπέσει” πάλι και αφετέρου επειδή γνωρίζω οτι αρκετοί συμπατριώτες μου συμμερίζονται το πρόβλημα . Το ενημερωτικό μήνυμα περιείχε video με τίτλο “Ομιλία Κωστή Μουσουρούλη στη Βουλη -Ψήφο Εμπιστοσύνης‏”. Δέν θα σταθώ καθόλου στην ουσία της ομιλίας αφού αποτελεί κουραστική επανάληψη εκατοντάδων κοινότυπων παρεμβάσεων (ο λαός τούς αποκαλεί “δεκάρικους”) που ακούμε καθημερινά επι πολλά χρόνια. Ούτε στο αντιαισθητικό και γελοίο του θεάματος της απεύθυνσης (και μάλιστα δια αυστηρού κουνήματος δακτύλου) σε (κατα πάσα πιθανότητα) άδεια έδρανα! Θα σταθώ μόνο στη σημειολογία αυτής της κίνησης. Γιατί στην πραγματικότητα το δάκτυλο το κουνάτε στα μούτρα μας κύριε Μουσουρούλη! Στα μούτρα του Ελληνικού Λαού! Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι δείχνετε να μην έχετε καταλάβει τίποτε απο το δράμα του ελληνικού λαού και απο το ποιός ευθύνεται γιαυτό. Ούτε καν μετά απο την “θερμή” υποδοχή που σας επιφύλαξε η κοινωνία της Χίου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβριου! Αν δεν κάνω λάθος σας κατέβασε απο την εξέδρα των “επισήμων” με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατέβασε τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Δεν αναρωτιέστε γιατί;
Κύριε Μουσουρούλη, φαίνεστε νέος άνθρωπος με όνειρα και διάθεση προσφοράς στον τόπο. Δυστυχώς όμως για σας διαλέξατε λάθος χρόνο και λάθος τρόπο. Το πολιτικό σύστημα που οικοδόμησε η παράταξη σας και το ΠΑΣΟΚ, καταρρέει κάτω απο την λαϊκή πίεση. Όσο γρηγορότερα καταρρεύσει τόσο γρηγορότερα θα αναπνεύσει και πάλι η ελληνική κοινωνία. Στην προσπάθεια σας να αποφύγετε αυτή την κατάρρευση έχετε (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) εξαπολύσει μια ανεύ προηγουμένου επίθεση στο εισόδημα, τις εργασιακές κατακτήσεις, το βιοτικό επίπεδο, τις κοινωνικές παροχές, τη ζωή του Ελληνικού λαού γενικά! Το ΠΑΣΟΚ φέρνει τούς στη βουλή τους νόμους που του επιβάλουν οι συμφωνίες (μνημόνιο) με τις διεθνείς και ντόπιες συμμορίες που συναλλάσσεται. Εσείς ψηφίζετε τούς σημαντικότερους απο αυτούς (πάνω απ' τούς μισούς), αρνούμενοι δήθεν με περίσσια κουτοπονηριά το μνημόνιο! Και αυτά μέχρι προχθές. Γιατί ο αρχηγός σας έριξε πλέον και το τελευταίο φύλο συκής. Από προχθές η παράταξη σας κύριε είναι και τυπικά υπέρ του Μνημονίου (του μνημονίου 2 που θα αντικαταστήσει το 1)! Συμμετέχετε σε κοινή κυβέρνηση με τούς υπόλοιπους εκτελεστές της κοινωνίας! Υπογράφετε τη θανατική καταδίκη του λαού και αυτός, μεγαλειώδης και μεγαλόψυχος, το μόνο που σας ζητά είναι να φύγετε “μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή”! Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Και για σας κτυπάει η καμπάνα και για τα υπόλοιπα μικρόψυχα δεκανίκια του σάπιου πολιτικού συστήματος!
Αυτοί είναι οι λόγοι λοιπόν, για τους οποίους δεν επιθυμώ πλέον καμία “ενημέρωση” απο το γραφείο σας κύριε Μουσουρούλη! Κυρίως όμως δεν επιθυμώ κανενός είδους “σωτηρία” απο την παράταξη σας, απο το ΠΑΣΟΚ ή (κυρίως) και απο τους δύο μαζί. Τη σωτηρία του ο λαός θα την πετύχει μόνος του! Με τούς αγώνες του, όπως κάνει εδω και αρκετούς αιώνες! Στο δρόμο, στη δουλειά, στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο. Μια σωτηρία που θα ξεκινά με τις ιαχές χαράς την ώρα που τα ελικόπτερα θα απομακρύνονται! Γιατί θα απομακρύνονται. Να είστε σίγουρος! Το ακριβές πλήρωμα δεν γνωρίζουμε ακόμη!


  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP