Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!!!

>> Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Διαβάστε ανακοίνωση της Τ.Ε Ροδόπης τού ΛάΟΣ. Του κόμματος το οποίο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Ψαριανός (ναι, ο γνωστός χυδαιολόγος), δεν θεωρεί... ακροδεξιό! Εδω που τα λέμε, χεστήκαμε για το τι θεωρεί ακροδεξιό ο κάθε κλανιόμαγκας! Και δεν θα είχαμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, αν δεν είναι πλέον εμφανέστατο οτι η δεξιά φράξια που εκκολάπτεται μέσα στη ΔΗΜΑΡ, είναι πολύ ισχυρότερη απο την (έστω γιαλατζί αλλά σαφώς πιο κεντρώα) σοσιαλδημοκρατική! Και για του λόγου το αληθές διαβάστε αυτό: http://aristeristrouthokamilos.blogspot.com/2011/11/blog-post_14.html

Αλλά ας επανέλθουμε. Ιδού και η ανακοίνωση των φίλων του Ψαριανού:

«17 Νοεμβρίου 1973. Στον χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών οι φοιτητές ξεκινούν την εξέγερση που έμελε να αποτελέσει την αρχή για την ανατροπή της δικτατορίας των συνταγματαρχών με αποτέλεσμα το θάνατο πολλών φοιτητών από τις δυνάμεις καταστολής της χούντας.

Αυτό είναι το κεντρικό νόημα όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμη ηλικία στις σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα φρόντισε γι’ αυτό θεσπίζοντας την γιορτή και μάλιστα τιμώντας την τουλάχιστον ισάξια με τις δύο άλλες εθνικές μας γιορτές. Η πραγματικότητα βεβαίως είναι διαφορετική:

ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμία Χούντα. Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος και εγκαθιδρύθηκε ως δικτάτορας ο Ιωαννίδης, ο οποίος παραιτήθηκε τον Ιούλιο με τα γεγονότα της Κύπρου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ: “Νεκροί του Πολυτεχνείου”.
Τιμούμε κάθε χρόνο γενικά και αόριστα τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου χωρίς ονόματα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν. Τόσο η έρευνα του εισαγγελέα Τσεβά, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 και κατέληξε ότι δεν υπήρξε νεκρός εντός του Πολυτεχνείου – όσο και η επίσημη αναφορά του σοσιαλιστή αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Σαμπάνη το 1981 τον οποίο είχε αποτάξει η Χούντα και είχε κάθε λόγο να ψευδολογήσει εις βάρος της Χούντας – αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανείς νεκρός στον χώρο του Πολυτεχνείου και αναφέρει 12 νεκρούς για το τριήμερο των ταραχών σε όλη την Αθήνα και χωρίς να σχετίζονται με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Η προπαγάνδα όμως της Αριστεράς με την σύμφωνη γνώμη του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν αυτήν την ψεύτικη γιορτή για να αναδειχθούν πολιτικά στελέχη ως γενιά του Πολυτεχνείου και να φέρουν την χώρα εδώ που την έφεραν. Στην απόλυτη καταστροφή».

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP