Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΕΡΙ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΑΣ!

>> Σάββατο 25 Μαΐου 2019

                             Αφού απέτυχε, παρά την αγωνιώδη προσπάθεια πολλών ημερών, ο συνδυασμός Χίος Μπροστά - Καραβασίλης, να πείσει την κοινωνία της Χίου οτι ουδεμία σχέση με την ξενόφοβη και ρατσιστική Παγχιακή επιτροπή Αγώνα (και Επιτροπή ανωνύμων αποκαλούμενη)... Αφού δεν κατάφερε με την γνωστή φασιστική μέθοδο την προβιάς προβάτου σε σώμα λύκου να κοροϊδέψει τούς καλοπροέραιτους συμπατριώτες μας, οι οποίοι επέμεναν να πιστεύουν στα μάτια τους βλέποντας τα κορυφαία στελέχη της ξενοφοβικής Επιτροπής να φιγουράρουν σε περίοπτες θέσεις του ψηφοδελτίου Καραβασίλη, τις τελευταίες μέρες του εκλογικού αγώνα αλλάζουν ρότα! Χρησιμοποιώντας αρθρογραφία 2 ή 3 χρόνων απο ξεχασμένους και ανενεργούς πολιτικά πρώην δημάρχους ή αφελείς "ρεπόρτερ" (και μάλιστα γνωστής φυλλάδας - όνειδος για τον επαρχιακό τύπο) που στα ρατσιστικά συλλαλητήρια της επιτροπής έβλεπαν μόνο "οικογενειάρχες με τα παιδιά τους", προσπαθούν να πείσουν οτι η πολιτική μήτρα του συνδυασμού Καραβασίλη, η ξενόφοβη Παγχιακή, δεν ήταν τίποτε περισσότερο απο μία "αυθόρμητη" κίνηση πολιτών! Αναγνωρίζοντας ουσιαστικά το αυτονόητο! Αυτό το οποίο αρνιόταν μετά βδελυγμίας εδω και μέρες! Ότι δηλαδή στην ουσία πρόκειται για το ρατσιστικό συνονθύλευμα με άλλο όνομα!
                             Τούς διαφεύγει όμως οτι όσο καλοπροαίρετη και να είναι η χιακή κοινωνία δεν μπορεί να ξεχάσει οτι:
                       α) Μετά απο κάθε ρατσιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωνε η Παγχιακή, επακολουθούσαν σοβαρά επεισόδια με επιθέσεις κατά των προσφύγων, κατά κοινωνικών χώρων που βοηθούσαν τους πρόσφυγες κ.τ.λ που άλλωστε οδήγησαν στην καταδίκη πρωτεργατών των συλλαλητηρίων με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο!
                        β) Οτι κατα την διάρκεια των συλλαλητηρίων εδάρη ανηλεώς δημοσιογράφος ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείου με αποτέλεσμα να εκτεθεί το νησί διεθνώς. Και όχι μόνο! Ακόμη και μέσα στο Δημαρχείο σημειώθηκαν σωματικές και λεκτικές επιθέσεις κατα των δημοτικών συμβούλων και μελών της Χιακής Συμπολιτείας!
                       γ) Οτι το διαδίκτυο βρίθει απο ρατσιστικά σχόλια μελών του συνδυασμού Καραβασίλη.
                        δ) και κυριότερο: Η Παγχιακή και η τωρινή της μετεξέλιξη (συνδυασμός Χίος Μπροστά - Καραβασίλης), ουδέποτε ασχολήθηκε με άλλο θέμα που να αφορά τη Χίο πέραν του προσφυγικού και μάλιστα στην πιο ακραία ξενόφοβη εκδοχή του! Αυτό ακριβώς εξηγεί την προχειρότητα του "προγράμματος" Καραβασίλη που επι της ουσίας αποτελεί κακότεχνη συρραφή των προγραμμάτων όλων των άλλων συνδυασμών!
    Σαυτές τις δημοτικές εκλογές η κοινωνία της Χίου πρέπει να γυρίσει την πλάτη στον φασισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία! Να στηρίξει τηνΧιακή Συμπολιτεία που όλα αυτά τα χρόνια σήκωσε το κύριο βάρος των επιθέσεων των ρατσιστών! Γιατί το ξαναλέω: Η Χιώτικη κοινωνία μπορεί να είναι καλοπροέραιτη, μνήμη χρυσόψαρου όμως δεν έχει!   

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP