Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΡΟΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

>> Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

                 Σε αναβρασμό τα επιτελεία των δύο επικρατησάντων συνδιασμών στον δήμο της Χίου, ενόψει της Κυριακάτικης επαναληπτικής διαδικασίας! Στόχος, όπως άλλωστε είναι φυσικό, οι ψηφοφόροι των παρατάξεων που έμειναν έξω απο την πρώτη Κυριακή.
                  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του blog μας, μετα απο τις συμβουλές ειδικών επικοινωνιολόγων και οι δύο επικεφαλής έχουν καταλήξει στό ίδιο συμπέρασμα! Μετά απο την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν άνθρωποι απο τον κόσμο του θεάματος (βλέπε Γεωργούλης πρώτος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), αποφάσισαν να επιχειρήσουν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους με κίνητρο το θέαμα! Έτσι και οι δύο πυρετωδώς ετοιμάζουν επινίκιες τελετές το σχεδίασμό των οποίων έχουν φροντίσει να διαρρεύσουν μέσω του blog μας στην κοινωνία της Χίου, ελπίζοντας οτι οι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν με γνώμονα την επινίκια τελετή που τους αρέσει περισσότερο! Και εδω που τα λέμε μπορεί να έχουν και δίκιο. Κάποιοι έχουν ψηφίσει στο παρελθόν με ακόμη χειρότερα κριτήρια!
                  Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν τα αποκλειστικά στοιχεία που κατόρθωσαν να αλιεύσουν μετα απο πολύ κόπο οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του blog, ξεκινώντας απο τον συνδυασμό Κώστα Τριαντάφυλλου!
                  Την επινίκιο τελετή έχει ηδη αναλάβει  γνωστός Χιώτης καλλιτέχνης, στέλεχος του συνδυασμού, με πολυετή πείρα στην διοργάνωση εκδηλώσεων, την οποία έχει αποκομίσει απο την - επι σειρά ετων - διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων των Θυμιανών! Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η τελετή θα έχει ένα μινιμαλιστικό artistic χαρακτήρα ο οποίος να συνάδει με την φυσιογνωμία της παράταξης. Η πλατεία θα διακοσμηθεί με τόμους μνημονίων (έχουν ήδη παραγγελθεί από τις Βρυξέλλες) και θα επακολουθήσει αναπαράσταση της ψηφοφορίας της Βουλής στην οποία ο κ. Τριαντάφυλλος με αναπεπταμένο το χέρι θα φωνάζει "Ναί σε όλα"! Κατα την διάρκεια της αναπαράστασης οι ψηφοφόροι θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν σέλφις με τον αγαπημένο πολιτικό τους, στην σημαντικότερη στιγμή (έστω και σε αναπαράσταση) της καριέρας του! 
                 Θα επακολουθήσει μικρή παράσταση με απόσπασμα απο την τραγωδία του Αισχύλου "Πέρσες" σαν προσφορά απο τον συνδυασμό Στάθη (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος έχει σπεύσει ήδη να στηρίξει τον κ. Τριαντάφυλλο! Το τμήμα του έργου το οποίο αποφάσισαν να παρουσιάσουν (άγνωστο για ποιόν λόγο) οι δύο σκηνοθέτες του συνδυασμού Στάθη (οι οποίοι θα επιμεληθούν της παράστασης) είναι ο ολοφυρμός του χορού των Περσών κατα την στιγμή της ανακοίνωσης απο τον αγγελιαφόρο, της ήττας του Περσικού στόλου στην Σαλαμίνα!
                Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η συμμετοχή ή όχι του συνδυασμού Βουρνού στην τελετή. Αν τελικά πάρει μέρος, οι αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν οτι θα παρουσιαστεί μονόπρακτο με τίτλο: "Μαντζουράνα στο κατώφλι Μισετζής στα κεραμίδια". Η βραδιά θα κλείσει με μπουφέ! Όχι πλούσιο πάντως μιας και όλα τα χρήματα έχουν μετατραπεί σε ιλουστρασιόν φυλλάδια και βρίσκονται ήδη στον σκουπιδότοπο!
                  Από την άλλη πλευρά ο συνδυασμός Κάρματζη έχει επιλέξει τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή να επιμεληθεί του εορτασμού του! Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει επιλέξει κάτι πιό brutal, πιό Ρωμαϊκό για τον κ. Κάρματζη. Η πλατεία θα στρωθεί με χώμα προκειμένου να φέρνει περισσότερο προς Ρωμαϊκή αρένα. Στο κέντρο της πλατείας θα στηθεί στύλος pole dancing όπου η καλλιτέχνης Αναστασία Γιουσέφ, γνωστή απο παλαιότερη συνεργασία της με τον κ. Κάρματζη στον Αγά της Ελάτας, θα ξεδιπλώσει τα καλλιτεχνικά της προσόντα! Στον χώρο θα περιφέρονται νεάνιδες με αρχαιοελληνικές χλαμύδες (σε έκδοση μίνι) και πράσινο μπερέ των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες θα μοιράζουν στούς παρευρισκόμενους μέσα απο ειδικά κάνιστρα, ομοιώματα νεκρών Τούρκων! Τα ομοιώματα και τα κάνιστρα, έχουν ήδη παραγγελθεί στην Κίνα και αναμένονται! Με αγωνία αναμένεται η συμβολή της παράταξης Καραβασίλη στον εορτασμό. Είναι ήδη έτοιμο το μονόπρακτο "Ο βυθός" γραμμένο απο γνωστούς ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων που βρίσκονται στον συγκεκριμένο συνδυασμό! Πραγματεύεται δε το προσφυγικό! 

               
                   Πρόταση για μία προσφορά από χιώτη δημοσιογράφο, ενος μικρού ενσταντανέ όπου ο δημοσιογράφος θα κραυγάζει: "Δεν θα πάρει έδρα η Χιακή Συμπολιτεία", απορρίφθηκε αφενός επειδή κρίθηκε οτι το εμμονικό κτύπημα του ποδιού στο έδαφος θα σήκωνε πολύ σκόνη, αφετέρου δε η προετοιμασία του σκετς θα ήταν ελλιπής λόγω της πολύωρης ενασχόλησης του δημιουργού με την διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας!
                   Επίσης απορρίφθηκε πρόταση για σόου πυροτεχνημάτων επειδη κάτι ανάλογο κατά την προεκλογική περίοδο θύμισε στους ψηφοφόρους την παροιμία: Ο άδειος ντενεκές κάνει τη φασαρία!
                    Τέλος και εδώ η βραδιά θα τελειώσει με φτωχικό μπουφέ για τους λόγους που έχουμε προαναφέρει!

Αγαπητέ αναποφάσιστε ψηφοφόρε, φίλε του blog, στο χέρι σου είναι να παρακολουθήσεις όποιο απ' τα δύο σόου σου αρέσει περισσότερο. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και σου προσκομίσαμε ένα σοβαρό (σοβαρότερο πάντως απο το: Ψηφίζω τον τάδε επειδή ήρθε στο μνημόσυνο της θείας Ελπινίκης) κριτήριο για την επιλογή σου! Καλό βόλι!  

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP