Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ.

>> Τρίτη, 15 Απριλίου 2008

Σε λίγη ώρα ξεκινά στη Χίο η διαμαρτυρία των κατοίκων για την απομάκρυνση των κεραιών της Cosmote απο την περιοχή Γρού.

Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι κάτοικοι κερδίζουν τη μάχη.
Αναδημοσιεύω απο : Το Λιμάνι της Αγωνίας - Δημοτική Κίνηση Πειραιά

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ VODAFONE ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΡΑΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ.

Μετά από έναν πολύχρονο αγώνα οι γονείς της Ιωννιδείου Σχολής Πειραιά μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Διαπαραταξιακή Επιτροπής για τις Κεραίες, τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και άλλους πολίτες, κατόρθωσαν το ακατόρθωτο. Διέκοψαν τη λειτουργία του παράνομου κεραιοσυστήματος και επικοινωνιακού κέντρου της Vodafone στο κέντρο της πόλης.
Είχε προηγηθεί ένας πολυμέτωπος αγώνας, αποφάσεις δικαστηρίων, αποφάσεις της πολεοδομικής υπηρεσίας κ.α. Αλλά η εταιρεία συνέχιζε ακάθεκτη τη λειτουργία του κέντρου.
Σήμερα το πρωί μετά από συντονισμένη κινητοποίηση δεκάδες πολίτες και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης, μαζί με τα συνεργεία της Πολεοδομίας και της ΔΕΗ έκοψαν τη ρευματοδότηση και προκάλεσαν την πλήρη διακοπή λειτουργίας του κέντρου και των κεραιών.
Το Λιμάνι της Αγωνίας χαιρετίζει την μεγάλη επιτυχία των πολιτών του Πειραιά που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη τη χώρα: Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ανίκητες.
Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει όσους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Πειραιά και στη ΔΕΗ Πειραιά συνέβαλλαν με τον τρόπο τους σε αυτή τη σημαντική νίκη.
Συνεχίζουμε, στον Πειραιά, στην Αθήνα, παντού. Για να τελειώνουμε με τις ακτινοβολίες θανάτου των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP