Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Λατομείο στην κορυφή του Πελινναίου

>> Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008



Απο τον Σύλλογο Οικολογίας Χίου πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε πλέον στον αστερισμό της ¨Μπουλντόζας¨. Χιώτης των Αθηνών, επισκέπτης του νησιού μας, ανεβαίνοντας με φίλους και μεγάλη παρέα στις 11/08/08 προς την κορυφή του Πελινναίου, τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες τις οποίες και μας έστειλε.

Στο δρόμο που ανεβαίνει από Σπαρτούντα προς την κορυφή του Πελινναίου, εκεί ψηλά στην κορυφή έκπληκτοι αντίκρισαν μπουλντόζα η οποία είχε μετατρέψει την περιοχή σε νταμάρι καταστρέφοντας το ανάγλυφό της.

Μετά από αυτή την καταγγελία παρακαλούμε το δήμαρχο Καρδαμύλων κο Μελιτζάνη καθώς και το νομάρχη κο Λαμπρινούδη όπως άμεσα παρέμβουν και σταματήσουν εδώ και τώρα την παράνομη λατόμηση και καταστροφή της περιοχής του Πελινναίου.

Επιτέλους. Τα κρούσματα παράνομης και ασύδοτης καταστροφής του νησιού μας από μπουλντόζες το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει. ( Ποτάμι Αγιασμάτων, Γιόσωνας, Μαλαγκιώτης, Κονδυλώπος κτλ ) . Παρόμοιο νταμάρι λειτουργεί και στο δρόμο από Καμπιά προς Λεπτόποδα. Εκεί μπουλντόζα έχει μετατρέψει τα πρανή του δρόμου σε νταμάρι για την εκμετάλλευση σχιστόλιθων όπως άλλος φίλος μας έχει ενημερώσει...

Η ΓΣ του συλλόγου.


2 σχόλια:

Unknown 25 Αυγ 2008, 4:43:00 μ.μ.  

Very good......

Ανώνυμος 25 Αυγ 2008, 11:06:00 μ.μ.  

Καλά οι άνθρωποι δεν παίζονται.Και από τη μύγα ξύγκι θα βγάλουν για να δούνε χρήμα.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP