Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ...ΑΝΤΙΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

>> Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Πολύ φαίνεται ότι θύμωσαν οι ...συνεπείς αντιοπορτουνιστικές δυνάμεις του τόπου, με το ξεσκέπασμα της σύμπραξης δεξιών, ακροδεξιών και ΚΚΕδων, που έγινε από το μπλόγκ μας (ο κόσμος τόχει τούμπανο...), προκειμένου να παρευρεθεί σε εκδήλωση στο νησί μας η επίσης ...συνεπής κομουνίστρια βουλευτής κ. Κανέλλη (τέως ΟΝΝΕΔιτισσα, φερέφωνο της Λιάνη - Παπανδρέου κ.τ.λ, και νυν θεούσα... κομουνίστρια).

Έτσι λοιπόν, προκειμένου να "πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα", θυμήθηκαν τις δημοτικές εκλογές στην Ομηρούπολη, όπου συγγενικό πρόσωπο μέλους του ΣΥΝ (το οποίο καμία σχέση δεν έχει με τον ΣΥΝ) ¨κατέβηκε" στις εκλογές με το δεξιό ψηφοδέλτιο.

Με τη γνωστή, από την εποχή τού Στάλιν, μέθοδο της συγγενικής ευθύνης. Σε συνδυασμό βέβαια με τούς φακέλλους που η αστυνομία μεν κατάργησε το ΚΚΕ όμως εξακολουθεί να διατηρεί για τούς συμπολίτες μας (πως αλλιώς γνωρίζει τι ψηφίζει "ο πυρήνας του ΣΥΝ" την πρώτη Κυριακή και τι την δεύτερη;), προσπαθεί να φορτώσει στις δυνάμεις της Αριστεράς, την εκλογή δεξιού δημάρχου στην Ομηρούπολη!

Και "ξεχνούν" βέβαια οι "αντιοπορτουνιστικές" δυνάμεις του τόπου, κάτι που γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά στην Ομηρούπολη.

Ότι δηλαδή ο μόνος λόγος για τον οποίο εξελέγη ο συγκεκριμένος δήμαρχος, είναι η πεισματική άρνηση των "συνεπών", να συνεργαστούν με την υπόλοιπη Αριστερά. Στο βωμό των μικροοικονομικοπολιτικών συμφερόντων της ηγετικής κλίκας του Περισσού, παρέδωσαν το δήμο στη δεξιά. Τώρα ζητούν και τα ρέστα!!!

Φίλοι αντιοπορτουνιστές! Η ετερογλωσσία, η συκοφαντία και η επιλεκτική μνήμη είναι εκ των κυριοτέρων χαρακτηριστικών του οπορτουνισμού. Έτσι τουλάχιστον διατείνεται ο Λένιν. Σκεφθείτε το καλά.

Και μετά αφήστε τους άλλους να κρίνουν ποιος είναι οπορτουνιστής και ποιος όχι!

Εκτός αν και σεις διαφωνείτε με τον Λενιν όπως η βουλευτής του κόμματος σας, η αγία Κανέλλη, η οποία εναγωνίως (κατά την επίσκεψη της στο νησί μας) προσπαθούσε να μας πείσει οτι, ότι πιό συντηρητικό έχουν παράξει οι κοινωνίες των ανθρώπων, η θρησκεία δηλαδή, πρέπει να είναι μεταξύ των ιδανικών του ...συνεπούς κομμουνιστή.

Αυτά για να αντιληφθείτε οτι για την ταύτιση με την ακραία κοινωνική συντήρηση που σας αποδίδει πλέον η κοινωνία, δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP