Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ.

>> Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η προσπάθεια των ηγετικών κλιμακίων του ΣΥΝ να απονευρώσουν πολιτικά τον Αλέκο Αλαβάνο, έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα γελοιότητας!
Σ'αυτό το πλαίσιο εντάσεται και η πρόταση Τσίπρα, για υποψηφιότητα του Α.Α στο δήμο της Αθήνας. Γιατί βέβαια όλοι θυμόμαστε οτι με δεδομένη τη συγκυρία και την ανοδική τάση που εμφάνιζε ο χώρος αλλά και με επι κεφαλής τον άφθαρτο τότε Τσίπρα, η "Ανοικτή Πόλη" έφτασε το 10%, στις προηγούμενες εκλογές.
Απο τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο χώρος (αλλά και ο τότε επικεφαλής) γνώρισε την πλήρη απαξίωση. Αυτή την (δική του) απαξίωση λοιπόν επιχειρεί να φορτώσει στον Α.Α, ο πρόεδρος του ΣΥΝ! Γιατί οποιοσδήποτε και να κατέβει τώρα επικεφαλής, η "Ανοικτή Πόλη" δεν πρόκειται να συγκεντρώσει πάνω απο 2-3%.
Πολύ θα ήθελαν λοιπόν κάποιοι, αυτός ο "οποιοσδήποτε", να είναι ο Α.Α. Για να αρχίσουν απο την άλλη κιόλας ημέρα, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τις συγκρίσεις και την συνεπακόλουθη "πολιτική κατεδάφιση" του πρώην προέδρου του ΣΥΝ. Γιατί φαίνεται οτι αυτός είναι πλέον ο μόνος πολιτικός στόχος του ΣΥΝ (και όχι μόνο)!
Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα ο Α.Α δεν θα τους κάνει ούτε αυτή τη χάρη! Και σαν να μην έφτανε αυτό! Τους αφαίρεσε και το τελευταίο (απολίτικο) επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν εναντίον του. Αυτό του Βοναπαρτισμού! Γιατί αποδεχόμενος την υποψηφιότητα Βαλαβάνη για την περιφέρεια, έδειξε έμπραχτα οτι τα κριτήρια του είναι αποκλειστικά πολιτικά και όχι προσωπικά, όπως με μεγάλη επιμέλεια φρόντιζαν να διαδίδουν εδω και μήνες, τα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΝ!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP