Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΕΜΠΑΘΕΙΑ; ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ; Ή ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!

>> Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μερικές τέτοιες δηλώσεις και θα πειστούμε οτι έχει και η Αριστερά τον δικό της ΓΑΠ! Ας μην ξεχνάμε και τις προηγούμενες εμπνευσμένες δηλώσεις περί ...τυχοδιωκτισμού του Τσέ Γκεβάρα!!!

Ας δούμε όμως τα καινούργια!

Αντιγράφω απο το aftodioikisi.gr

Ως πολιτικό «έγκλημα» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα Αλαβάνου για την περιφέρεια Αττικής, ο ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με χθεσινή του δήλωση.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «ένα προσωπικό γινάτι» του κ. Αλαβάνου κόβει ουσιαστικά τη δυναμική που έχει αναπτύξει το ψηφοδέλτιο του κ. Μητρόπουλου μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αν το 5% που καταγράφει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο κ. Αλαβάνος ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής υπήρχε ως δυναμική στην υποψηφιότητα του κ. Μητρόπουλου, ο κ. Μητρόπουλος θα ήταν με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο. Και στον δεύτερο γύρο θα έβγαινε απέναντι στον κυβερνητικό υποψήφιο και θα αμφισβητούνταν από τα αριστερά η κυβερνητική πολιτική»

σημειώνει ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει:

«για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο αντιπαραθετικό με το κόμμα που τον στήριξε, που επί 20 χρόνια τον είχε ευρωβουλευτή, που επί πέντε χρόνια τον είχε πρόεδρο, κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής ο κ. Αλαβάνος και κόβει τη δυνατότητα να αμφισβητηθούν το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά...».
Από την πλευρά του, ο κ. Αλαβάνος απέφυγε να σχολιάσει τις αναφορές του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και περιορίστηκε μόνο στη φράση ότι: «Δικός μας αντίπαλος είναι η κυβέρνηση».



 
Είναι απορίας άξιο, είναι μόνο η εμπάθεια και η πολιτική μικρότητα που οδηγούν σε τέτοιου είδους δηλώσεις;
Τη στιγμή μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα πρόθυρα της διάλυσης! Τη στιγμή που στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, ο ΣΥΝ κατεβαίνει μόνος του στις εκλογές απομακρυσμένος απο τούς συμμάχους του και απο κάποιες απο τις τάσεις του! Τη στιγμή που δυσκολεύεται ακόμη και στη κατάρτηση των ψηφοδελτίων του!
Αυτή τη στιγμή ακριβώς βρίσκει ο Τσίπρας να πυροδοτήσει την ένταση.
Το κυριώτερο όμως είναι οτι καταξιώνει τον "μισητό του αντίπαλο", στη συνείδηση όλο και περισσότερων αριστερών. Γιατί ο Αλαβάνος και την καλλιέργεια και την ευγένεια αλλά κυρίως την πολιτική ευφυΐα έχει, να απαντά με το μονότονο (αλλά και εξαντλητικό για τους υβριστές): "Δικός μας εχθρός είναι μόνο η κυβέρνηση".
Και απαντά όχι μόνο στις σημερινές δηλώσεις αλλα και σε ολόκληρο τον οχετό λάσπης (Τι Ναπολέκους ακούμε... Τι Παλαβάνους) που εξαπολύεται εδω και μήνες απο τον σκληρό ηγετικό πυρήνα της Κουμουνδούρου και τα παπαγαλάκια του.
Επειδή όμως, πρέπει να είσαι πολιτικά ηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις οτι με αυτή την τακτική το μόνο που καταφέρνεις είναι η ενίσχυση του αντίπαλου, εξακολουθώ να αναρωτιέμαι:

Είναι μόνο εμπάθεια και μικρότητα ή απλώς έχει και η Αριστερά τον δικό της ΓΑΠ; 

3 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Σεπ 2010, 3:10:00 μ.μ.  

Άδικο έχει σε αυτά που λέει ο Τσίπρας ;
Μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά (και πόσο ακόμα) ο κ.Αλαβάνος.
Τα υβριστικά που τα είδες ; Μόνος σου τα γράφεις. Δημοσίευσε ΕΝΑ κείμενο ή δήλωση στελεχών του ΣΥΝ που έχει απαξιωτικές εκφράσεις για τον κ.Αλαβάνο. Αντιθέτως τι να πρωτοθυμηθούμε ...

Ανώνυμος 30 Σεπ 2010, 7:53:00 μ.μ.  

Δε χρειάζεται να πας μακριά, δες τις τελευταίες δηλώσεις Παπαδημούλη που μιλάει ευθέως για το ήθος του Αλαβάνου. Επίσης, ποιοι είστε εσείς που "σας" έχει ταλαιπωρήσει ο Αλαβάνος και δε σας ταλαιπωρεί ο Τσίπρας με το Μητρόπουλο; Και ποιος είπε στον Τσίπρα ότι το 5% που λέει πως θα ψηφίσει Αλαβάνο θα ψήφιζε τον τηλεμαϊντανό;

Roza 1 Οκτ 2010, 7:12:00 μ.μ.  

Προσωπικά το μόνο που διακρίνω είναι έναν λυσσαλέο αγώνα για την κορυφή από όλες τις πλευρές (συμπεριλαμβανομένου του κ. Κουβέλη). Και τέτοιοι αγώνες -οι οποίοι κατά κανόνα είναι άκαιροι- το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν.
Τώρα σε όσα αφορούν στα ήθη (ίσως και παραδόσεις) όλοι από κάπου μπάζουν. Και ειδικότερα οι δυο γηραιότεροι αναφερόμενοι από συν-σχολιαστές και οικοδεσπότη. Βλέπετε το ευρωκοινοβούλιο είναι μια καλή ευκαιρία να λύσεις σοβαρά προβλήματα -τα ιδεολογικά πάντως όχι!
Απελπισία και αηδία προκαλεί η ανάγνωση των όσων έχουν διαδραματισθεί εκεί μέσα και όσων καρπώθηκαν "αριστεροί" και οι οικογένειές τους.
Ο κ. Μητρόπουλος κατά τη γνώμη μου θα αποτελέσει ένα ακόμη πρόβλημα στον ΣΥΝ. Τίποτε άλλο. Και αυτός του "άκαιρου" το δρόμο διάλεξε και προσπαθεί να μας ανατρέψει τα αυτονόητα. Μήπως παραιτήθηκε όταν έπρεπε; Μάλλον όχι. Τώρα προκύπτει μαχητής! Μην παρανοήσουμε κιόλας!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP