Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΔΗΛΩΣΗ Α. ΑΛΑΒΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!

>> Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Αλέκου Αλαβάνου σχετικά με την συμμετοχή του πρωθυπουργού στον Μαραθώνιο


Έχουμε συνηθίσει ν' ακούμε τον πρωθυπουργό να δηλώνει ξανά και ξανά ότι είναι γυιός του Α. Παπανδρέου και εγγονός του Γ. Παπανδρέου. Σήμερα αποφάσισε να διεκδικήσει ότι είναι και δισέγγονος του... Σπύρου Λούη. Ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καταλάβει τίποτε από το νόημα και το μήνυμα του Μαραθωνίου. Το μήνυμα της πάλης και της αντίστασης του μικρού απέναντι στον μεγάλο εισβολέα. Το μήνυμα της δύναμης της ελευθερίας απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής. Οι πολιτικές επιλογές του πρωθυπουργού βρίσκονται στον αντίποδα αυτών των μηνυμάτων, τα δε επικοινωνιακά τρυκ του κινούνται μεταξύ θράσους και γελοιότητας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος 1 Νοε 2010, 7:17:00 μ.μ.  

Πολύ καλη η δήλωση του Αλαβάνου.Σε κάτι τέτοια δεν πιάνεται ο άνθρωπος.Αλλού είναι όμως το βασικό πρόβλημα του Σύριζα. Ο τακτικισμός και ο τυχοδιωκτισμός του που έχουν καταστεί κάτι σαν δεύτερη φύση του.Γιατί πρώτη εξακολουθεί ο εν γένει ρεφορμισμός του.
Για παράδειγμα χτες το διαπιστώσαμε στο καφέ κήπος της Χίου από τον πρώην Γραμματέα του Συνασπισμού Δ.Λαβατσή ο οποίος αν και υποψήφιος στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού στη Λέσβο επιχείρησε μάταια να
αλιεύσει πολιτικά εξ΄ αριστερών του θηράματα με περισσή πολιτική ανοησία στη σύσκεψη της τοπικής Ανταρσίας Χίου.
Βεβαίως εαν καθαυτή η ενέργεια του Δ.Λαβατσή και η οποία αγγίζει σαφως τα όρια της πολιτικής απρέπειας και φαιδρότητας ήταν σε γνώση του ψηφοδελτίου της περιφέρειας του Συνασπισμού που ανήκει αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά θα είχε ενδιαφέρον να το μαθαίναμε.
Αντάρτες της Χίου.

Ανώνυμος 1 Νοε 2010, 10:25:00 μ.μ.  

Φίλτατοι Αντάρτες της Χίου, ενώ σας διακρίνει η πολιτική οξυδέρκεια, εκτός του πολιτικά γελοίου της άνωθεν ιστορίας απορούμε γιατί δεν εντοπίσατε το πολιτικώς ακαταλόγιστον των ενεργειών που προηγουμένως καταγγήλατε! κοκκινοπράσινο τσιμπούρι.

Ανώνυμος 1 Νοε 2010, 10:47:00 μ.μ.  

κοκκινοπράσινο τσιμπούρι σε αυτό ακριβώς που εντόπισες αναφερθήκαμε.Τυχαίο;Δε νομίζω!!!!!
Αντάρτες της Χίου.

Blasis Dimitriadis 3 Νοε 2010, 6:51:00 μ.μ.  

Κανένας ΑΝΤΑΡΤΗΣ, πόσο μάλλον οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ της Χίου δεν γράφει τα παραπάνω. Επιβεβαιωμένο! Κόψτε τις προβοκάτσιες.. Όποιος έχει κάτι να πεί ας το πεί επώνυμα και να μην κρύβεται πίσω από δήθεν ΑΝΤΑΡΣΙες.

Βλάσης

Ανώνυμος 4 Νοε 2010, 9:37:00 μ.μ.  

καλα μας επεισες και συ.εκανε η μυγα κολο κι εχεσε τον κοσμο ολο. αντατρτη της πορδης αντε ρουφα τ'αυγο σου.που σουνα τοσο καιρο ρε επαναστατη τησ βολεψιασ και του βισματοσ στο ναυτικο;για μαζεψου λιγακι γιατι θα πασ απο κει που ρθεσ εχοuμε ραματα για τη γουνα σου...
ανταρτη στον υπνο σου με τα λεφτα του μπαμπα

Ανώνυμος 6 Νοε 2010, 8:38:00 π.μ.  

αδελφες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια

Ανώνυμος 6 Νοε 2010, 9:33:00 π.μ.  

Πήξατε στους συνταξιούχους και από το θείο διορισμένους ανηψιούς στο δήμο σε Συνασπισμό και δεν έχει έστω ένα εργάτη για δείγμα στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ στη Χίο !!!!!
Αντάρτες της πράξης όχι στα λόγια

Ανώνυμος 6 Νοε 2010, 10:15:00 π.μ.  

Θέλω μάγκα οικοδόμο μπετατζή με μουστάκι και με τρίκυκλο.Ως εδώ με τους συνταξιούχους και τους δημόσιους αριστερούς.
αδελφή νοσοκόμα με 4Χ4.

Ανώνυμος 6 Νοε 2010, 11:57:00 π.μ.  

Εγώ δεν θέλω τον μπετατζή.Θέλω ένα συνασπισμένο δημόσιο υπάλληλο διορισμένο με ΑΣΕΠ.
Η Υψηλή Τεχνητή Διανόηση του Κοκκινο Πράσινου Δικτύου και 29 κατασκευαστές φιλοπασοκικών οργανώσεων συνιστούν Αλέξη γενικώς. Όσοι δεν ξέρουν τι τους περιμένει!

Blasis Dimitriadis 6 Νοε 2010, 3:30:00 μ.μ.  

Συκοφάντη της πορδής(αφού δεν μπορώ να σου απευθυνθώ με το όνομά σου), βλέπω παραμένεις ανώνυμος. Για τέτοια πολιτικά @@ που έχεις, καταλαβαίνω γιατί δεν αντιπαρατίθεσαι πολιτικά, παρά μόνο συκοφαντικά. Άρα καταλαβαίνω και τί παλιά καραβάνα είσαι στο χώρο του γραφειοκρατικού αυνανισμού(των διαδρόμων και του πεζοδρομίου) που πάντα χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί τέτοιους μηχανισμούς, ειδικά αγχωμένος και φοβούμενος προεκλογικά. Βιογραφικό για την κινηματική μου δράση σε Χανιά, Αθήνα και Χίο (στους δρόμους και όχι σε καρέκλες καλή ώρα) δεν θα δώσω σε σένα. Φτάνει για τον κόσμο που με ξέρει και θα με μάθει(εσύ από ότι φαίνεται με ξέρεις καλά, οπότε μάλλον το ίδιο κι εγώ...). Τα χαρτιά όταν πέρασα περιοδεύον και όταν έκοψα την αναβολή και το ποιο σώμα δήλωσα, υποθέτω οι ασφαλίτικες μέθοδοί σου θα μπορούν να σου τα εξασφαλίσουν, για να δεις ότι δήλωσα όλες τις φορές στρατό ξηράς. Όσο για τη δράση μου μέσα στο στρατό(συγγνώμη ναυτικό) δεν θα σου πω να ανατρέξεις στο Δίκτυο Σπάρτακος, άλλωστε μπορεί να με θυμάσαι κι από καμιά πορεία (στις οποίες πήγαινα όταν ήμουνα έξω), σίγουρα θα ήσουν κι εσύ εκεί. Τα βύσματα(που με ανάγκασαν λοιπόν να είμαι τόσο πολύ σκυφτός κατά τη διάρκεια του στρατού) καθώς και τα λεφτά του μπαμπά μου επίσης, θα μπορούσαν να μου βρουν και δουλειά υποθέτω αντί να είμαι άνεργος σε αυτήν την φάση (κάποιοι έχουν αξιοπρέπεια βλέπεις, αλλά εσύ κρίνεις εξ'ιδίων)και να σου πω ότι η γούνα μου ανυπομονεί να έρθεις να με ράψεις με κουκούλα ή χωρίς. Όπως έχεις συνηθίσει και προτιμάς. Τους ασφαλίτες και τους κουκουλοφόρους-ταγματασφαλίτες τους έχω φάει στη μάπα χρόνια τώρα, δεν με "σκιάζουν"! Σας περιμένω λοιπόν (γιατί από τη χρήση του πληθυντικού καταλαβαίνω ότι είστε παραπάνω από ένας) να με στείλετε από εκεί που ήρθα.. "Καλή σας τύχη"! Και που απάντησα αχρείαστο ήταν, απλά για να χαίρεσαι ότι ασχολείται και κάποιος μαζί σου, στους ηλεκτρονικούς σου μακιαβελισμούς.

Και πάλι επώνυμα: Βλάσης

Ανώνυμος 6 Νοε 2010, 9:11:00 μ.μ.  

η απολογια ενος πορδοανταρτη.
κουραδομαγκας

Ανώνυμος 7 Νοε 2010, 12:19:00 π.μ.  

Ασφαλίτες,κουκουλοφόροι,ταγματασφαλίτες,πορδοαντάρτες,συκοφάντες, κουραδόμαγκες,κοκκινοπράσινοι καβαλοκαλάμηδες και λοιποί συγγενείς του μικρόκοσμου της αριστεράς,ξεχάσατε πως αύριο είναι οι εκλογές
Το παραχέσατε!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP