Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ;

>> Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Για μία ακόμη φορά οι εγκέφαλοι της Κουμουνδούρου έπεσαν έξω!!!
Ούτε τώρα ο Αλέκος Αλαβάνος εξήγγειλε νέο κόμμα. Με ποιά δικαιολογία λοιπόν θα ζητήσουν απο τις δυνάμεις που συγκροτούν το Μέτωπο, να "απομακρυνθούν οικειοθελώς" απο τον ΣΥΡΙΖΑ;
Πάντως η σιγουριά τους είναι απίστευτη! Αγγίζει πλέον τα όρια της πολιτικής βλακείας! Παρά τα επανειλημμένα στραπάτσα, με διάψευση όλων των προβλέψεων τους (τελευταίο αυτό της συνάντησης με τούς ποταμούς των απογοητευμένων πασόκων που θα έρχονταν στην αγκαλιά του Τσίπρα μέσω της πριμαντόνας του Αυτιά!!!).
Έχουν σίγουρη την εξουδετέρωση του Μετώπου και έχουν ήδη ξεκινήσει για τον επόμενο στόχο! Και το όνομα αυτού; Λαφαζάνης!
Με δεδομένη την εικόνα που έχουμε για τούς "πολιτικούς" σχεδιασμούς της κλίκας Τσίπρα (τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τη Σακοράφα, τον Τσακνή, τον...Γλέζο;) είναι βέβαιο οτι και πάλι πέφτει έξω! Σε πλήρη διάσταση με την κοινωνία αλλά και με την κοινή λογική!

Δείτε εδω μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση αλλά και την τοποθέτηση του Αλέκου Αλαβάνου, απο την Παναττική συνδιάσκεψη του Μετώπου Α-Α. Απο την σελίδα της ΕΟΣ.

15 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Νοε 2010, 8:49:00 μ.μ.  

Η επιστροφή του Μετώπου στο σχήμα ΣΥΝ-Σ ακόμα κι αν γίνεται για λόγους τακτικής είναι μεγάλο λάθος στρατηγικής και πισωγύρισμα που αφήνει έκθετη τη βάση και τον ανένταχτο αριστερό κόσμο που το στηριξε.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΊΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΑΤΑΦΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΚΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ

Ανώνυμος 28 Νοε 2010, 8:56:00 μ.μ.  

Αλήθεια, ΚΚΕ και Ανταρσυα έχουν θετική η μή επιφυλακτική στάση απέναντι σε κάποια άλλη πολιτική δύναμη, πλήν του εαυτού τους; Για κατονόμασε μου μία έστω;
Ότι και να κάνει το Μέτωπο ή οποιαδήποτε άλλη δύναμη, η στάση τους είναι δεδομένη: ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ!
Έχει αλλάξει κάτι και δεν το καταλάβαμε;

Ανώνυμος 28 Νοε 2010, 10:07:00 μ.μ.  

Ακόμα κι έτσι νάναι για το ΚΚΕ,για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το χει αποδείξει έμπρακτα στο εργατικό κίνημα, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ σε καμιά περίπτωση ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ του Μετωπου και ειδικά του Α.Α σε σχήμα ΣΥΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-μεταξύ άλλων του προσθέτει περαιτέρω προβλήματα πολιτικής αξιοπιστίας- γιατί περί αυτού πρόκειται ο νέος; ΣΥΡΙΖΑ.Η σωστή ταχτική δεν είναι 1 βήμα εμπρός και 2 πίσω, αλλά το αντίστροφό του επί του βηματισμού.
Α,ρε...

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 9:40:00 π.μ.  

O οργασμός της αριστεράς 29/11/2010
από το blog ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

ANAMNHΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Η αριστερά -σε αντίθεση με την αγελάδα- δεν θέλει ξένο χέρι. Τελειώνει μόνη της.
Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο για μια καθωσπρέπει αριστερά όπως η δικιά μας, μετεκλογικά ζούμε τις συγκινητικότερες στιγμές. Οργασμός δραστηριοτήτων, διμερών και σχεδιασμών. Ακόμα κι αν εν γένει ξυνόμεθα, η μετεκλογική περίοδος ενεργοποιεί τις συνεδριάσεις μας, όπως το νέφτι στον πισινό ενεργοποιεί τον γάιδαρο.

Πρωτοπόρος όπως πάντα ο σ. Μπανιάς που πρόλαβε τους πάντες με μια πολυπληθή και ζωντανή μέχρις ροχαλητών συνεδρίαση του συντονιστικού της ΑΚΟΑ στις 20-21 Νοέμβρη. Ακολούθησαν ταυτόχρονα οι μέχρι πρότινος σύντροφοι Αλέξης, Αλέκος και Φώτης με τις παράλληλες συνεδριάσεις της ΚΠΕ του ΣΥΝ, του Μετώπου και της Δημοκρατικής Αριστεράς στις 27-28 Νοέμβρη. Έπεται η Ανάσα που δεν λέγεται πια Ανάσα, αλλά πρωτοβουλία 9 μελών της Γραμματείας του Σύριζα και 2 βουλευτών, η οποία και κλείνει τον κύκλο των παραγωγικών αυτών συνεδριάσεων στις 11 Δεκέμβρη

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 9:45:00 π.μ.  

. Πάντως για έναν δημοσιογράφο της αριστεράς θα ήταν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο: Σάββατο πρωί περνάς από τον Κουβέλη, μεσημέρι πας για κάνα τσίπουρο, απόγευμα περνάς από τον Αλαβάνο, αργά το βράδυ από τον Ψαριανό, και μισομεθυσμένος Κυριακή πρωί πας για καφέ, Εποχή και Αυγή στον Τσίπρα.

Ο περί ου ο λόγος πρόεδρος με μια εξαιρετική ομιλία στην ΚΠΕ επιπέδου νηπιαγωγείου, παρομοίασε την έξοδο από το ευρώ με το υποχθόνιο σχέδιο των γιαλαντζί μαρξιστών να εξαθλιώνεται η εργατική τάξη μπας κι έρθει πιο κοντά η εξέγερση. Η ανεπανάληπτη αυτή παρομοίωση άδειασε τον Λαφαζάνη. Ο σύντροφος Παναγιώτης είχε δηλώσει απερίφραστα ότι πρέπει να μείνει ενωμένος ο Σύριζα και παράλληλα πρέπει να βγούμε από το ευρώ.

Παραταύτα διαβεβαιώνω τον σύντροφο πρόεδρο ότι δεν πρέπει να ανησυχεί ούτε αυτός, ούτε η Μέρκελ για τη σταθερότητα του ευρώ, καθότι όπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε πηγαδάκι της ΚΠΕ, «έλα ρε μαλάκα, ο Παναγιώτης δεν μπορεί να βγάλει το Ρεύμα από τον ΣΥΝ, θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ;»

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 9:53:00 π.μ.  

Στη συνεδρίαση ο ΣΥΝ αποφάσισε “χαλαρή σχέση” με τον Σύριζα. Για όσους δεν το καταλάβανε, η “χαλαρή σχέση” στην πολιτική είναι σαν την “ελεύθερη σχέση” στο σεξ. Πας με την Σούλα. Δεν σ’ αρέσει; Πας με την Κούλα. Ούτε αυτή σ’ αρέσει; Πας με τον Κυριάκο κι ας είναι και κωλόπαιδο. Αβάδιστα και αβίαστα. Χωρίς προϋποθέσεις και δεσμεύσεις. Πηδάς και δεν έχεις ούτε τύψεις ούτε σκηνές. Βάσει της απόφασης, η ΚΠΕ πάει με όλους πλην Αλαβάνου. Σωστή η προφύλαξη, διότι σου λέει κάτσε μην κολλήσω τίποτα.

Κατά τα άλλα ο σύντροφος πρόεδρος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του στο διασπαστικό «Μέτωπο» του συντρόφου Αλέκου, προοιωνίζοντας μεγάλες εποχές ακόμα μεγαλύτερων συγκινήσεων, προγραφών και διαγραφών. «Τέρμα τα παιχνίδια», «τέρμα οι κουμπάρες», σημείωσε ο πρόεδρος. «Τέρμα και τα δίφραγκα» σημειώνω συνεπαρμένος κι εγώ. Προς τούτο και αλλάζω πάραυτα τον τίτλο του πτωχού πλην άτιμου παρόντος ιστολογίου σε «αναμνήσεις από τον Σύριζα». Στις ελεύθερες σχέσεις -άμα δεν έχεις συνηθίσει- πρέπει να φυλάς τον κώλο σου.

Το Μέτωπο σε μια κατώτερη των αναμενόμενων συνεδρίασή του αποφάσισε ότι δεν θα κάνει το χατίρι του προέδρου Αλέξη και δεν θα αποχωρήσει οικειοθελώς και αυτοβούλως από τον Σύριζα, διότι «ο Σύριζα δεν τεμαχίζεται, δεν διαιρείται, δεν κληρονομείται». Τόση παρέα με Ανδρεοπαπανδρεϊκούς, δεν πήγε χαμένη ένθεν κακείθεν.

Τούτων δοθέντων αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της επανίδρυσης του Σύριζα σε νέα βάση, που θα στεγάσει και τη σοσιαλιστική συνιστώσα των Χωραφά – Μαριά. Βέβαια τώρα τελευταία αγνοείται η τύχη αυτής της συνιστώσας. Αγνοείται έτι περισσότερο το αν θέλουν να γίνουν συνιστώσα. Στη θέση τους άμα ψείριζα τις έδρες στην Αττική, σιγά μην καθόμουνα μετά να χαλβαδιάζω με τον Μπανιά στην Βαλτετσίου.

Επειδή όμως πολλοί κατηγορούν τον Μπετόβεν των σχεδιασμών, τον Τσαϊκόφσκι των εκλογών, τον Σούμαν των συνεργασιών, τον Σκαλκώτα των επιτυχιών, τον φίλο και σύντροφο ξέρετε ποιον, ότι ο ΣΥΝ δεν εξέλεξε ούτε έναν περιφερειακό σύμβουλο σε αντίθεση με τον Αλαβάνο, τον Χάγιο και τον Ψαριανό, έχω να υπογραμμίσω το εξής:

Δεν πρόκειται επουδενί για αποτυχία της προεκλογικής γραμμής που έπεσε ανά την επικράτεια ότι «με τον Μητρόπουλα θα βγάλουμε ένα μάτσο στελέχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο». Πρόκειται αντίθετα για σχέδιο ραγδαίας ριζοσπαστικοποίησης του κόμματος: Ο ΣΥΝ γίνεται εξωκοινοβουλευτική αριστερά στην Αττική, αναδιαπαιδαγωγείται με «Συνελεύσεις – Καταλήψεις – Διαδηλώσεις» έξω από την Περιφέρεια και επανέρχεται εντυπωσιακά σαν την Ανταρσύα. Μπαίνει πανηγυρικά στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο με τη σωστή γραμμή που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Χωρίς κοινοβουλευτικές αυταπάτες για συμμετοχή στους θεσμούς. Αμέ.

Προσωπικώς μου άρεσε η συνέλευση του Αλέκου διότι αποφασίστηκε ότι το Μέτωπο είναι ανοικτό πολιτικό σχέδιο. Πολύ ανοικτό πολιτικό σχέδιο. Πιο ανοικτό κι από την ανοικτή θάλασσα, και από το ανοικτό Πανεπιστήμιο και από την ανοικτή διακυβέρνηση. Όποιος θέλει λέει ότι θέλει, κάνει ότι θέλει και πάει όπου θέλει. Άλλος θέλει να γυρίσει στον Σύριζα, άλλος θέλει να ξεμοναχιάσει την Ανταρσύα, άλλος θέλει κόμμα, άλλος θέλει ενότητα, άλλος θέλει διάσπαση. Οι συνιστώσες ΔΕΑ και ΚΟΕ θέλουν να καθυστερήσουν, η συνιστώσα Σαπουνάς θέλει να προχωρήσει, οι ανένταχτοι θέλουν να ψηφίσουν και ο Αλέκος θέλει να αγοράσει χρόνο. Γενικώς το Μέτωπο θυμίζει λίγο τον σύντροφο Μηλιώκα: «Βάμος αλάνια βάμος, δεν μας φτουράει ο γάμος».

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 10:18:00 π.μ.  

ε ρε γελια...

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 11:18:00 π.μ.  

το blog ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
εύτοχα μετανομάστηκε σε ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 11:22:00 π.μ.  

με υπότιτλο
…πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 1:34:00 μ.μ.  

Σχόλιο του διακεκριμένου συνεργάτη του blog Σκέψεις ή αναμνήσεις από τον Σύριζα και με υπότιτλο πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, Σώτου Τριανταφύλλου.
Είναι οπωσδήποτε ενδιαφέρουσα η ερμηνεία ότι είναι ερωτικό ένα κείμενο που εκθέτει το μαζικό αυτοερωτισμό τόσων νοματαίων και μάλιστα της συμπαθούς συνομοταξίας “ηγέτες της ανανεωτικής – ριζοΣΠΑΣΤΙΚΗΣ – καιτα συναφή αριστεράς”.
Οι αγαπητοί συνομιληταί ΚΚ (ρε μανία, όλο εκεί το νου μας…) ας μου επιτρέψουν εν τούτοις να σημειώσω ότι γιά κάθε συνεπή διαλεχτικό ματεριαλιστή (όπως είναι αναμφίβολα κάθε αναγνώστρια του παρόντος ιστολογίου) όλα αυτά τα πολιτικά ζητήματα έχουν την ύψιστη σοβαρότητα, ώστε να μην επιτρέπεται να τα υποβιβάζουμε στο επίπεδο του ερωτισμού. Ας το πούμε πόθο, νυφοπάζαρο ή ό,τι άλλο, είναι αδιάφορο. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα γιά να καθόμαστε κοτζαμάν μαρξιστές-λενινιστές να κοζάρουμε σε ποιόν κλείνει μάτι ο Ρούντι ή πόση προίκα έμεινε του Αλαβάνου ή γιά ποιάν θέλει να ξεκαρφωθεί ο Νταβανέλος. Σε σχέση με τον τελευταίο και την παρατήρηση της συντρόφισας Σου Κύρκου να προσθέσω ότι αυτό είναι απλά ένα νευρικό τικ του σύντροφου Αντώνη που τούρχεται όταν ακούει γιά ψηφοφορίες (θυμίζω την απείρου κάλους παρέμβαση στο κλείσιμο της 3ης πανελλαδικής το Νοέμβρη).

Δεν πρέπει πάντως να παίρνουμε ελαφρά ούτε να θεωρούμε ειρωνείες τις καίριες παρατηρήσεις ή μάλλον αναμνήσεις του συντρόφου συριζίτη. Είπαμε, εδώ μέσα είναι ιστότοπος πλέρια μαρξιστικός-λενινιστικός και γιά τους μαρξιστές-λενινιστές οι αναμνήσεις έρχονται από το μέλλον.

Από κει και πέρα δεν ξέρω αν ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα σε σχέση με τον πιό πολύφερνο γαμπρό του χώρου (ή νύφη, δεν έχουμε εμείς της ανααποτέτοιας αριστεράς τέτοια κολλήματα) Λαφαζάνη. Αυτός ο βλογημένος τη μιά έκανε νόημα του Αλαβάνου, την άλλη του ΚΚΕ και την παράλλη φάνηκε να χαμογελάει ντροπαλά στο Χάγιο. Ή τουλάχιστον αυτοί έτσι καταλάβαιναν ή έλεγαν ότι καταλαβαίνουν.

Σε αυτό το μεταξύ όμως:

1. μειώθηκε η προίκα του Παναγιώτη. Τούφυγε ο Γιάννης ο καθαρά χέρια και κρατάει το φανάρι του Τσιπρα, χάθηκε ο αγωνιστής Κουράκης μες τους καπνούς της εξάτμισης του καΐκιού γιά τη Γάζα και βασικά της Χάρλευ Νταίηβιντσον (άκου ρε, κουμμουνιστής άθρωπας τώρα…) και πήρε μαζί και την ΚΝΕ Θεσ/νίκης (ναι μαλάκα Τσολάκη, να τα βλέπεις αυτά να τραβάει βάσανα η ψυχή σου γιά όσα είχες καμωμένα στο μάταιο τούτο κόσμο, ήθελες να καθοδηγήσεις και τη Σαλονίκη κρετίνε, κρίμα τους βαθμούς στη ΚαΓκεΜπε), του την κοπανάνε και οι συνδικαλιστές αγάλι-αγάλι. Το μεγάλο εργατικό στελεχό Καλύβης, εχτός που συμμετέχει στα προεδρεία του Παναγόπουλου, κατέβηκε και στο ψηφοδέλτιο Μητρόπουλου. Εμ σκέφτηκε ο Αλέκος υπάρχουν τόσοι γιά φτύσιμο, δε θάχει μείνει σάλιο άμα έρθει η σειρά μου. Ο δε Χουντής δε χρειάζεται να φύγει από πουθενά, είναι απλά χαμένος.
Ε, τι φράξια να κάνει πιά κι ο Παναγιώτης, με τον Πριμηκήρη και τη Σόφη;

2. και βασικότερο. Η νύφη (ή γαμπρός, είπαμε αδιάφορο) Λαφαζάνης αποκαλύπτεται πλέον περίτρανα ότι είναι ταμένος του Κόμματος (όπως λέμε του Χριστού). Τι να κάνουμε, δε πα νάναι το μοναστήρι φτωχούλικο και μισερό, αυτό έχει ο Παναγιώτης, σ’ αυτό θα κάτσει. Τελεία και παύλα.

Ο Τσίπρας πάντως είναι μέγας. Μένεις μιλάμε κόκκαλο. Όπως όταν διάβαζε (!) τη βαρυσήμαντη δήλωση Σάββατο βράδυ. Και είπε ότι το Μνημόνιο συνιστά τη μεγαλύτερη επίθεση στην ελληνική κοινωνία μετά τον πόλεμο!!!! Ουτε εμφύλιος, ούτε χούντα, ούτε τίποτα! Ήθελα νάξερα ποιός του την έγραψε! Θα μου πεις, και ποιός ασχολείται με τι δηλώνει ο ένας κι ο άλλος, αφού δεν παίζεται εκεί. Εδώ είχε δηλώσει όταν έπιασαν οι μπάτσοι τον καραγκιόζη τον Παπαχρήστο και μετά του ζήταγε συγγνώμες ο Χρυσοχοΐδης, ότι τα Εξάρχεια γίναν σαν τη Γάζα. Την άλλη φορά θα πεί ότι τα Εξάρχεια γίνανε σαν το Ναγκασάκι και το Μνημόνιο είναι σαν την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.
(συνεχίζεται...)

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 1:37:00 μ.μ.  

Σου λέει, όλοι οι άλλοι όσο να ζυμώσουν θάχουν περάσει άλλες δυό τρεις εκλογές. Άστους να κάνουν συνελεύσεις περί του αν θα κάνουν συνέλευση. Εν τω μεταξύ, κάτι με το Μπανιά, κάτι με τους πρόθυμους, κάτι με θα κάνουμε και μεις μέλη όταν έρθει η ώρα μένουμε καβάλα στο παιγνίδι. Και το 3% τόχουνε σίγουρο, δε χρειάζεται ούτε μισή ψήφος παραπάνω. Διότι άμα είναι οι άλλοι ρετάλια, μεσ’ το χάος της μεγαλύτερης επίθεσης μετά τον πόλεμο βέβαια όλο και θα βρεθούν τρια τα εκατό να σιχτιρίσουν και να μας το χώσουν. Εδώ κινητοποιήθηκαν υπέρ του κόμματος ο πρώην πιό επιτυχημένος ευρωβολευτής, ο παίχτουρας γατόνι Παπαδημούλης και ο αίλουρος, σπινθηροβόλος δημηγέρτης νυν ευρωβολευτής Χουντής (που είναι τόσο, μα τόσο κρετίνος που νομίζει ότι έτσι θα του ξαναδώσου χρίσμα). Όλα νταξ. Επιπλέον έχει πέσει στη ζυγαριά υπέρ της τσιπροκατάστασης και το κύρος της ηγέτιδος Ρένας Δούρου! Ποιός μας πιάνει! Μόνο ο Στέργιος ο Πιτσιόρλας δεν ακούγεται αλλά δεν ανησυχώ. Κανείς καλός δε χάνεται.

Θέθελα πάντως ειλικρινά κάποιος να μου εξηγήσει όλη αυτή την τεράστια μάζα κυνισμού με την οποία τα πλείστα μέλη του Συνασπισμού καταφάσκουν την απίστευτα προκλητική στάση του εν λόγω κόμματος.

ΥΓ. Προσεχώς θα πιάσουμε συστηματικά το θέμα Γιαννάκης Μηλιός επ’ ευκαιρία των επαναστατικών απόψεων που σπρώχνει ώστε να δικαιολογήσει την εμμονή στην ΟΝΕ, στην Ευρωζώνη, στο ευρώ, στην ΕΕ, στο Συνασπισμό, στη συμμαχία με τα πασοκολαμόγια, σε όλα τέλος πάντων. Και εμπνέει τις επαναστατικές εξάρσεις της Νεολαίας Συν.

Ανώνυμος 29 Νοε 2010, 3:06:00 μ.μ.  

της Σου Κύρκου
Γουάου- που θά’λεγαν κι οι συνομήλικοι του (τ.)σ. Προέδρου! Και τώρα τα δύο τρίτα του αλήστου μνήμης ΚΚΕ (εσ) παρέα με τριάντα τρότσκες συν\πλην το ΄παιδί για τα θελήματα του Αυτιά και λοιπέ λαμογί δυνάμεις θα περιμένουν (και θα περιμένουν…) να… βρέξει πασοκοψηφοφόρους μπας και συμπληρώσουν τα κουκιά και μπουν ξανά στο τιμημένο Ελληνικόν Κοινοβούλιον. Εννοείται ότι σύσσωμο το πανελλήνιον θα κρατά την αναπνοή του αναμένοντας τις επόμενες μεγάλες στιγμές αυτής της επιθεώρησης- ούτε καν φάρσα, μια επιθεώρηση με Ψάλτη και Σεφερλή έχομεν γενεί. Εγώ πάλι με περισσή αγωνία θα αναμένω τις αποκαλύψεις του (σ.) Νταβανέλ ο οποίος, καθώς φαίνεται έχει έφεση στις ταινίες μυστηρίου (αυτές με τις αλάδωτες πόρτες που τρίζουν…). Εκείνη η φράση του: “σύντροφοι…μη…μην θέσετε σε ψηφοφορία την πρόταση του προεδρείου…υπάρχει λόγος…(κι άλλα πολλά αποσιωπητικα) ήταν όλα τα λεφτά του Μετωπομαραθώνιου…

Ανώνυμος 30 Νοε 2010, 9:22:00 π.μ.  

Χρήστος Κ Πρεπει να πεφτει μεγαλη αγαμια ρε παληκαρια για να χαλατε τοσο χρονο, για φαια ουσια δε το κοβω αυτο εχει χαθει εδω και καιρο μαλλον, για να γραφετε τα ευαγγελια σας. Κριμα που δε γινατε χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη. Κι απορω δηλαδη τοσο προχω αριστεροι και ναναι στην απεξω. Ατιμη κενωνια.
Απάντηση
Α,ρε... - 29/11/2010
oπα χρηστε κ. σιγα το χαλιφατο για να το ρεχτεις. οι αναμνήσεις απο το
συριζα ειναι για την ωρα οτι καλυτερο παιζει στη πιατσα.οντως πολυ προχω για αριστεροι γι αυτο ναι και στην αποξο.αν ειναι.και στο δια ταυτα καλλιο κακομοιρης παρα εμιρης στη κουμουνδουρα

Απάντηση
11. alexandra - 29/11/2010
Μεγάλη αγαμία δεν λες τίποτα Χρήστο Κ., αλλά εκτός από τα παληκάρια, σου ξέφυγαν οι λεβέντισες, που διαθέτει το παρόν, όρα Σου, Κούλα, Σούλα, Άπιστη την υποφαινόμενη, τον Κυριάκο κλπ.Χαλίφης ποιός είναι, για να έχουμε καλό ρώτημα? Τα ευαγγέλια δεν ήταν καν τα τέσσερα που και αντιφάσκουν και επισημοποιήθηκαν όταν η θρησκεία πήρε την εξουσία και τα’ ξανάγραψε αλλά και άλλα 10 τουλάχιστον τα’φαγε το μαύρο σκοτάδι. Προχώ αριστεροί, Allah korusun, όσο για την φαιά ουσία να έχει χαθεί από μόνη της, χωρίς τον εγκέφαλό μας, δύσκολο το βλέπω, δεν πετάει, ως γνωστόν, νεκροί δηλαδή?

Ανώνυμος 30 Νοε 2010, 10:12:00 π.μ.  

Χρηστος Κ. - 30/11/2010
Εχει κι αλλους η παρεα? Γιατι δε βλεπω να κανετε συνιστωσα αν εισαστε μονο 10. Υπαρχει καποια αντιπροσωπια ελευθερη ή θα συνεταιριστειτε με αλλους? Οι εξετασεις καθαρου κουμμουνισμου εχουν βγει ή απεργει το εργαστηριο? Τις μοναδικες αληθειες τις εκπεμπει μονο αυτο μπλογκ ή εχει κι αλλου μαγαζι ο Ναπολεων
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σώτος Τριανταφύλλου - 30/11/2010
Όλα καλά!
Πράγματι Χρηστάρα μου δικαιώνεται, μέχρι ώρας τουλάχιστο, η γραμμή Βούτση και λοιπών. Άμα έχουν 4,κάτι % αγάμητα ζώα, όπως ορθότατα λέγεις, να ανέχονται τα κόλπα τους είναι, όπως και να το κάνεις, μαγκιά. Εσύ αλήθεια γιατί το πράττεις;
Α, γιά να μην είσαι στην απέξω μεγάλε! Αμ πέστο από ξαρχής ντε.

Ανώνυμος 30 Νοε 2010, 12:23:00 μ.μ.  

Σώτος Τριανταφύλλου - 30/11/2010
... εγώ ομολογώ είμαι εδώ αποκλειστικά και μόνο γιά να σπάω πλάκα με την κουτοπονηριά της ηγεσίας μας και να θαυμάζω την ηρωική βάση μας (αλλά και τούμπαλιν).
Έχεις όμως αρπάξει λίγο; Όπως λέμε άρπαξε το πιστόνι, το τηγάνι, το μασγάλι. Προσοχή, όχι πιτσικάρει. Άλλη διαδικασία αυτή, αφορά π.χ. μεντεσέδες, λαμαρίνες, σιδεριές. Τις μεταφορές στα πολιτικά πράγματα μπορείς να τις κάνεις μόνος σου, δε χρειάζεται η βοήθειά μου.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP