Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΤΩΡΑ!!! ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΣΩΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

>> Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ "ΒΟΜΒΕΣ",  "ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ (ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΑΠ), ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΩΟΥ!
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ: ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΜΕ  ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ: "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!  


ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ  INDYMEDIA:


"Ενημέρωση για το επικοινωνιακό τσίρκο
από - 7:36μμ, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 9:14μμ, Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010)

Θεώρησα στοιχειώδη υποχρέωσή μου να ενημερώσω μέσα από αυτό εδώ το μέσο, που πάντα στηρίζει τους αγώνες μας σαν εργαζόμενους. Παρακαλώ να μη δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά μου στοιχεία.

Εργάζομαι ως τεχνικός για τηλεοπτικό σταθμό. Πριν λίγο οι δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ ενημερώθηκαν ότι η ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζεται να κάνει εφόδους σε σπίτια και καταλήψεις κτιρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, θέλουν τα συνεργεία να είναι στημένα απ'έξω για να πάρουν πλάνα και από τη γενικότερη επιχείρηση και από τις εφόδους. Αυτό είναι μια διαφοροποίηση σε σχέση με προηγούμενες περιπτώσεις τέτοιων επικοινωνιακών κινήσεων.

Επειδή δεν εμπιστεύονται ούτε τον ίσκιο τους, η ειδοποίηση για να πάμε στα σημεία που έχουν προεπιλέξει από την ΕΛ.ΑΣ. θα έρθει τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο νεότερο θα ενημερώσω ή αν δε μπορώ εγώ, κάποιος άλλος συνάδερφος.

Δυστυχώς λόγω της εργασίας μας και των γενικότερων επισφαλών συνθηκών που επικρατούν, είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε αυτά που ζητάει η εργοδοσία, δηλαδή να πάμε στα σημεία όπου δήθεν υπάρχει "είδηση". Και το ζήτημα είναι ότι η εργοδοσία διψάει για ψέμα, διψάει για λαϊκισμό, όσο και η ΕΛ.ΑΣ.. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αδυναμία μας να σπάσουμε εντελώς αυτή την αλυσίδα. Σε καμία περίπτωση δε συμμετέχουμε με τη θέλησή μας σε όλα αυτά τα κάλπικα σόου."

..............................................
Παιδιά μέχρι στιγμής για σπίτια ξέρουμε μόνο τρεις γενικές περιοχές, χωρίς συγκεκριμένη διεύθυνση: Εξάρχεια, Καισαριανή και Ζωγράφου.

Για καταλήψεις κτιρίων ξέρουμε για τις πλατείες Εξαρχείων και Βικτώριας στην Αθήνα και τις οδούς Δαμαγρήτου, Εγνατίας και Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη δε μπορεί να βγει κατευθείαν κάλυψη λόγω των γενικότερων περικοπών. Ίσως παίξουν κάποια πλάνα με καθυστέρηση. Θα είναι κάπως δύσκολο να ξέρουμε άμεσα από εκεί κάτι αν προχωρήσει το πράγμα.

Για ΑΘήνα προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα και όταν μπορέσουμε θα ενημερώσουμε καλύτερα. Συγνώμη για τις γενικές πληροφορίες αλλά οι δημοσιογράφοι που ξέρουν τι γίνεται δεν μιλάνε για να μην τα σπάσουν με την αστυνομία.

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP