Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΟΙ ΑΘΛ (ΗΛΙΘ) ΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

>> Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Για μία ακόμη φορά οι ορδές πανιβλάκων ρομποκόπ, του βρυκόλακα Χρυσοχοίδη, στους δρόμους!!!




Στό μικρό αυτό διάστημα της προκλητικής τους παρουσίας κατάφεραν πάρα πολλά!!!

Σταχυολογώ:


  1. Να βγάλουν ψεύτη τον ίδιο τον πολιτικό τους προϊστάμενο που προκλητικά είχε δηλώσει απο τηλεοράσεως οτι εφ' εξής οι μπάτσοι θα φέρουν διακριτικά οταν "δρουν", προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να καταγγείλουν τις αλητείες τους!
  2. Να πατήσουν (κυριολεκτικά) στο κεφάλι, με τις ρόδες της μοτοσυκλέτας,  μία 55χρονη που διαδήλωνε!
  3. Να πέσουν με τις μηχανές πάνω σε διαδηλωτές και να τραυματίσουν πολλούς απο αυτούς, σε μία επίδειξη Παγκάλιας κουραδομαγκιάς!
  4. Να προσάγουν εκατοντάδες πολίτες, χωρίς καμία αιτία ή στοιχείο!
  5. Να συλλάβουν δεκάδες ανθρώπους, επειδή στόν δημόσιο χώρο που έπιναν τον καφέ τους, βρέθηκαν ...άδεια μπουκάλια μπίρας! (σε καφενείο μπήκαν, άδεια μπουκάλια μπίρας βρήκαν! Αν έμπαιναν σε μπουρδέλο θα έβρισκαν άλλα πράγματα άδεια).
  6. Να βάλουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία χιλιάδων ανθρώπων που παρακολουθούσαν τον αγώνα Παναθηναϊκός - Απόλλωνας (μεταξι αυτών και πολλά παιδιά), κάνοντας άσκοπη χρήση τεράστιας ποσότητας χημικών, κατα....14 μπάχαλων!!!
  7. Γενικά να καταλύσουν κάθε έννοια νόμου και συντάγματος αλλά και να προκαλέσουν με την προκλητική παρουσία και συμπεριφορά τους, μεγάλης έκτασης υλικές ζημιές!

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουν αυτοί αλλά τι κάνουμε εμείς σύντροφοι!!!
Τι λέτε; Να τούς ασκήσουμε μιά....προγραμματική αντιπολίτευση που να τους κόψουμε τα ήπατα ή να τούς περιλάβουμε και αυτούς στη "μεγάλη δημοκρατική αριστερά" που ονειρεύονται κάποιοι;

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP