Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

>> Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Στην Πλατεία Κολοκοτρώνη

Σε αντιφασιστική συγκέντρωση καλούν μεταναστευτικές, αντιρατσιστικές και πολιτικές οργανώσεις το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 2:00 μ.μ. στην πλατεία Κολοκοτρώνη, ως απάντηση στη «μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Αθήνα», που έχουν ανακοινώσει φασίστες, που το τελευταίο εξάμηνο έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 20 επιθέσεις.

Η είσοδος του ΛΑΟΣ στη βουλή και στις περισσότερες περιπτώσεις, η προκλητική ολιγωρία της αστυνομίας, αν όχι η συμμετοχή της, έχει επιδεινώσει την κατάσταση.

Το Δεκέμβρη 5 Πακιστανοί δέχονται επίθεση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Αιγάλεω (πορεία αλληλεγγύης) από ομάδα φασιστών, ενώ σε λιγότερο από ενάμιση μήνα γίνεται νέα επίθεση πάλι σε Πακιστανούς σε διπλανό σπίτι.

Επίθεση δέχθηκε και η Λέσχη Υπογείως της Καλιδρομίου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μέλη της Νεολαίας ΣΥΝ στο Παγκράτι το Σεπτέμβρη, ενώ πραγματοποιήθηκαν επιθέσειςτον Οκτώβρη μέσα σε μια βδομάδα σε φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη, και σε μετανάστες στο Σύνταγμα και στο Θησείο.

Δεν μένουν πίσω βέβαια και οι μπάτσοι: τον Οκτώβριο εξαπέλυσαν
επίθεση σε καταυλισμό Ρόμα στο Βοτανικό, ενώ αυτή τη βδομάδα ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση σκούπα στον καταυλισμό Αφγανών προσφύγων στο λιμάνι της Πάτρας.

Πηγή: indy.gr

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP