Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

>> Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2008

Όλοι παρακολουθήσαμε τις πρώτες αντιδράσεις, όχι τόσο από την εκλογή Τσίπρα (στην προεδρία του Συνασπισμού) όσο από τις δημοσκοπήσεις που φαίνεται να καταγράφουν σοβαρή εκλογική μετατόπιση σαν αποτέλεσμα αυτής της εκλογής. Όπως είναι φυσικό οι εντονότερες αντιδράσεις προέρχονται από τους όμορους πολιτικά χώρους. Οι προσωπικές επιθέσεις του μαινόμενου Πάγκαλου και οι δηλώσεις περί «αναξιόπιστων κουραμπιέδων» της κ.Παπαρήγα, είναι χαρακτηριστικά της αμηχανίας η οποία επικρατεί στους χώρους τόσο του ΠΑΣΟΚ (το οποίο φαίνεται να χάνει ένα μεγάλο μέρος από το «αριστερό» τμήμα του), όσο και του ΚΚΕ (το οποίο δείχνει, προς το παρών, αδύναμο να υποδεχθεί αυτό το τμήμα).
Πέραν όμως των πρώτων αντιδράσεων, υπάρχουν γεγονότα τα οποία δείχνουν ότι ίσως το «φαινόμενο Τσίπρα» να ξεκινά μια μορφή χιονοστιβάδας θετικών εξελίξεων στους χώρους της ευρύτερης Αριστεράς. Σαν παράδειγμα θα αναφέρω δύο γεγονότα:
α) Πριν από λίγες ημέρες, η κ.Παπαρήγα εμφανίζεται σε life style εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Στην εμφάνιση της αυτή συνοδεύεται (μεταξύ άλλων) και από ομάδα νεαρών κοριτσιών. Πρόκειται για πρώην στελέχη της ΚΝΕ τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν προωθηθεί στο κόμμα (σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Παπαρήγα). Είναι εμφανής η προσπάθεια που καταβάλει, η γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, να παρουσιάσει τις νεαρές κοπέλες περίπου σαν νεαρές «Τσιπρούλες», το αντίβαρο του ΚΚΕ δηλαδή, στην εκλογή Τσίπρα. Στην ίδια εκπομπή και κατόπιν επίμονων ερωτήσεων της παρουσιάστριας, η κ.Παπαρήγα δεν αποκλείει αυτό που ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό (από τότε που έγινε εμφανής η αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων που έφερνε η εκλογή Τσίπρα). Την αλλαγή στην ηγεσία του ΚΚΕ, και την προώθηση του κ. Κουτσούμπα, μέλους του Π.Γ, στη θέση του γ.γ.
β) Το δεύτερο γεγονός έχει τοπικό χαρακτήρα. Έχει όμως πολύ μεγαλύτερη σημασία, αρκεί να μην πρόκειται για σπασμωδική αντίδραση αλλά να σηματοδοτεί κάποια (έστω και αμυδρή) αλλαγή αντιλήψεων στους χώρους της μη ριζοσπαστικής αριστεράς. Από τα Χιακά ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε ότι η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία (νομαρχιακή παράταξη ελεγχόμενη από το ΚΚΕ), διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα τα μεταταγμένα προϊόντα και εισηγητή τον γνωστό συμπατριώτη μας οικολόγο και βιοκαλλιεργητή, κ. Μιχάλη Κουλουρούδη. Τόσο το θέμα της εκδήλωσης όσο και η επιλογή του εισηγητή αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη (αλλά και μία ελπίδα για το μέλλον της αριστεράς) για τον κάθε καλόπιστο αριστερό. Από ότι θυμάμαι είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ ή κάποια οργάνωση ελεγχόμενη από αυτό, διοργανώνει εκδήλωση με ανάλογο (καθαρά οικολογικού χαρακτήρα) θέμα, στη Χίο τουλάχιστον. Μέχρι τώρα τέτοιου είδους θέματα αποτελούσαν ταμπού για τον συγκεκριμένο χώρο, τόσο για ιδεολογικούς όσο και για εντελώς πρακτικούς λόγους, αφού αυτή η θεματολογία αποτελεί πόλο δραστηριοποίησης της Ριζοσπαστικής και Οικολογικής Αριστεράς κυρίως, την οποία το ΚΚΕ έχει «αφορίσει» ως «οπορτουνιστική» και οπωσδήποτε δεν θα επιθυμούσε να φέρει σε επαφή τα μέλη του μαζί της . Από την άλλη πλευρά και η επιλογή του εισηγητή γίνεται από τον ευρύτερο «οπορτουνιστικό» χώρο. Ο κ. Κουλουρούδης είναι στέλεχος του κόμματος των Οικολόγων – Πράσινων (πράγμα το οποίο δεν αναφέρεται στο βιογραφικό που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι διοργανωτές), υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του εν λόγω κόμματος κατά τις τελευταίες εκλογές.
Να πρόκειται για κάποια τυχαία «παρασπονδία» της παράταξης; Μάλλον απίθανο για οργάνωση που ελέγχεται από το ΚΚΕ. Να πρόκειται για προσωρινή στρατηγική αναδίπλωση; Ίσως. Ακόμη και σαυτή την περίπτωση όμως το ΚΚΕ θα πρέπει να εξηγήσει στους οπαδούς του πράγματα αρκετά δύσκολα. Π.χ γιατί ενώ τόσον καιρό απορρίπτεται η συνεύρεση με τις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (του «οπορτουνισμού» σύμφωνα με την ορολογία του ΚΚΕ) σε συγκεκριμένα θέματα για τα οποία οι θέσεις είναι κοινές (που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ), τώρα αυτή τη συνεύρεση την επιδιώκει το ίδιο, δικαιώνοντας τους «οπορτουνιστές». Το στοίχημα έχει μεγάλο ρίσκο.
Αν – επαναλαμβάνω- τα γεγονότα αυτά, δεν αποτελούν σπασμωδικές αντιδράσεις (από την πλευρά του συντηρητικού τμήματος της αριστεράς) στην αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ, που καταγράφουν οι λογής- λογής δημοσκοπήσεις (και που στο κάτω – κάτω μπορεί και να μην απηχούν την πραγματικότητα), τότε η εκλογή Τσίπρα (άσχετα με την επιτυχημένη ή μη προεδρική θητεία του ίδιου) ίσως να αποτελέσει το σημαντικότερο μεταπολεμικό γεγονός για την Αριστερά. Όχι γιατί δικαιώνει τις θέσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς (πράγμα το οποίο άλλωστε επιδέχεται αρκετής συζήτησης), αλλά κυρίως γιατί «αναγκάζει» συντηρητικότερες δυνάμεις της αριστεράς, οι οποίες εκφράζονται κατά κύριο λόγω μέσα από το ΚΚΕ, να κινηθούν σε ριζοσπαστικότερες κατευθύνσεις. Στο βάθος αυτού του τούνελ ίσως να αρχίσει να αχνοφαίνεται το όραμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αριστερών. Μια μεγάλη Αριστερά με τις ιδεολογικές της διαφορές αλλά και τους κοινούς αγώνες στην πορεία για μία δίκαιη, ανθρώπινη και σοσιαλιστική κοινωνία.

5 σχόλια:

vecchio 29 Φεβ 2008, 5:13:00 μ.μ.  

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΠΟΣΤ" ΣΑΣ

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!"

Εύχομαι (και) με τα σχόλια μου που διασυνδέονται παρακάτω να αναγνωριστεί ευρύτερα αυτό το δικαίωμα/υποχρέωση στην ...ΣΚΕΨΗ

ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (KAI ΤΟΝ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ-ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ/ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ(υπό ελαφρά συγκάλυψη) ΝΟΘΕΣ "ΚΥΝΗΜΑΤΙΚΕΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που παραδειγματικά μόνον -χωρίς να εξαντλούνται ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ- αναφέρονται στο διασυνδεδεμένο πόστ και τα σχόλια του.

http://blogoperatispentaras.blogspot.com/2007/11/blog-post_06.html

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο "προφήτης" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ο σ. ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΥ

"με τους νόμους τους θα τους αντιπαλέψουμε..."

(...από ασθενούς μου μνήμης)

B.B.

vecchio 3 Μαρ 2008, 8:02:00 μ.μ.  

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΠΟΣΤ" ΣΑΣ

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!"

ΕΠΙΜΕΝΩ (και) με τα σχόλια μου που διασυνδέονται παρακάτω να αναγνωριστεί ευρύτερα αυτό το δικαίωμα/υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην ...ΣΚΕΨΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ( βλέπε
http://blogoperatispentaras.blogspot.com/2007/11/blog-post_06.html )


"ΑΣΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΣΑΣ
Κρατώ το: ...της παχυλής μας "άγνοιας"...αν και πατώντας πάνω στο όνομα vecchio αυτομάτως ανοίγει η πρωσοπική ιστοσελίδα του/της γράφοντος/γραφούσης...

Άλλωστε το φύλο ως πολιτισμική κατασκευή αναφέρεται παραδειγματικά(και αξιοποιείται σκωπτικά) στην ταυτόσημης ...

-"ιδιοκτησίας-ποντιακής και αριστερής δωρεάς σε αμετανόητο/η ζωνιανομυτιληνιό/α"

...του/της υπογράφοντος/ούσης ως Γνώριζε ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΩΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΠΤΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙ...

ΚΑΝΤΕ ΕΝΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΠΟ ...ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ(;) Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ:

"...Λυπάμαι προκαταβολικά
που δεν διαθέτω επιπλέον χρόνο για να βοηθήσω!..."

http://users.thess.sch.gr/veccio/MA/thea.html


Ή το άλλο: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"


Ο/Η ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ...
ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ "ΓΙΑΤΙ Ν΄ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ"

«Δυστυχώς και η γη με δικά μας έξοδα γυρίζει», λέει ο ποιητής και συνεχίζει με την οδηγία, «δίνε δωρεάν τον χρόνο σου, αν θέλεις να σου μείνει λίγη αξιοπρέπεια».

ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΕ Ο ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ...


Υ.Γ.

Anyway my name is Vassilis Vetsos and I am a human being/politic annimal not an "ARISTERO" metaneoteric individual.

HASTA LA VISTA
VIVA LA MUSICA LIBRE
PATRIA Y MUERTE


BU DUNYA CARKI FELEK
YASASASIN CHUMHURIETTI

Υ.Γ.2

Ας δούμε με ειλικρείνια ΚΑΙ μία (άραγε μόνο μία) εκ των “ΕΝΔΟΝ” ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ χάριν ΠΑΙΔΙΑΣ(;) ΤΗΣ ΕΚ-πεδεφτικής ΣΥΝ-δισκαλιΣτικής΄(άραγε θα της κοπεί ΣΥΡΙΖΑ ο μετανεωτερικός ψευδοπολιτικός-μολυσματικός βήχας;) της ποικίλης πιγιωτοπρεπούς βιβλιοπωλούσης/ψευδαποδομούσης ΜΕΤΑνεωτεριστικής της Δράσης;

http://www.protovoulia.net/arthra/stasi08b.htm
http://users.thess.sch.gr/szygouras/apom-syllog.htm

Ο Αλέξης δεν είναι ο Μύθος ούτε και βέβαια ο Ηρακλής του κινήματος…
Ο Ηρακλής είναι μέσα μας όπου κι αν έχουμε την προς απόδειξη δημοκρατική φωλεά μας (άν έχουμε) κι ας πάρει πια τα ρίσκα του.

Υ.Γ.3
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ν' ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ;;;

Βασίλης Βέτσος 8 Μαρ 2008, 1:06:00 μ.μ.  

Η πολιτική ως δημόσιο και ιδιωτικό έλλειμμαΤης Πέπης ΡηγοπούλουΜια φράση που έρχεται και ξανάρχεται στους διαξιφισμούς και τις δηλώσεις που έχουν να κάνουν με τις ωδίνες του τοκετού νέας ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αυτή που έχει να κάνει με το «έλλειμμα πολιτικού λόγου». Το έλλειμμα αυτό καταλογίζεται από τους «μονομάχους» στους ανταγωνιστές τους, στην πραγματικότητα όμως χαρακτηρίζει όχι μόνο το συγκεκριμένο κόμμα, καθώς και ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, αλλά και το σύνολο της ζωής μας. Και μάλιστα δεν πρόκειται για ελληνικό φαινόμενο, αλλά για κάτι που παρατηρείται τουλάχιστον και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές κοινωνίες.Με μια πρώτη και στενότερη, αλλά πολύ σημαντική, έννοια, πρόκειται για την απουσία πολιτικού διαλόγου με σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα στις πολιτικές αναμετρήσεις, τόσο στο Κοινοβούλιο όσο, πολύ περισσότερο, όταν ο λόγος αυτός έχει να κάνει με τα μπαλκόνια των τηλεπαράθυρων και βεβαίως των εκλογικών αναμετρήσεων. Και μόνον ο ρόλος που παίζουν τα ηλεκτρονικά μέσα και ειδικά η τηλεόραση στην έκβαση των αναμετρήσεων αυτών επιτρέπει να καταλάβουμε ότι η έλλογη αντιπαράθεση υποχωρεί σε δεύτερο και τρίτο πλάνο μπροστά στον εντυπωσιασμό. Όσα λέγονται από κάθε πλευρά είναι στην πραγματικότητα υπαγορευμένα από το πλαίσιο της εκφοράς τους, που δεν είναι άλλο από το ίδιο το κάδρο της τηλεοπτικής συσκευής. Στο πλαίσιο αυτό ο ξύπνιος υπερτερεί του έξυπνου και η συναισθηματική πανούκλα πλαστογραφεί το συναίσθημα και χλευάζει το επιχείρημα.Εκεί όμως όπου η εικόνα υπαγορεύει καταστάσεις και ο «εικονολόγος», όπως εύστοχα αποκαλούσε ο Κούντερα τους ίματζ μέικερ, γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, είναι αναπόφευκτο να ακολουθήσουν και μια σειρά από άλλες συνέπειες. Τα προγράμματα των κομμάτων και γενικότερα τα κείμενα γίνονται «χαρτιά», πράγμα που, σε μια λογική του τύπου «έργα και όχι λόγια», σημαίνει κουρελόχαρτα. Η «φωνή της βάσης» των κομμάτων χάνει την όποια σημασία της στη διαμόρφωση των στρατηγικών και ο καθημερινός άνθρωπος, ο «κύριος οποιοσδήποτε» γίνεται ο «κύριος κανείς». Κάποιος που νιώθει ότι η περίφημη δημόσια σφαίρα δεν έχει τίποτε να κάνει με το βίωμά του και ότι οι αποφάσεις που διαμορφώνουν τη ζωή του δεν τον λαμβάνουν υπόψη. Και ο πολιτικά σκεπτόμενος άνθρωπος καταλήγει να θεωρείται -και με μια έννοια να είναι- απολιτικός.Το πιο σημαντικό όμως είναι κάτι που ξεπερνά το πεδίο αυτού που συνήθως ονομάζουμε πολιτική. Στην πραγματικότητα το πολιτικό έλλειμμα επηρεάζει βαθιά και κάθε άλλο πεδίο της κοινωνίας, από το στοχασμό και την επιστήμη μέχρι την τέχνη, το περιβάλλον και την καθημερινότητα. Οι λέξεις πολιτισμός και πολιτική δεν έχουν τυχαία μια ηχητική συγγένεια. Από το ξεκίνημα του ευρωπαϊκού πολιτισμού ο λόγος, η τέχνη, η επιστήμη και η φύσις ήταν σε διάλογο με τον πολίτη. Οι ίδιοι οι θεσμοί της πόλεως δεν ήταν παρά κοινά συμφωνημένες μορφές εξασφάλισης αυτού του διαλόγου.Η θεωρητική σκέψη πολλών διανοουμένων του 20ού αιώνα είχε, είναι αλήθεια, συρρικνωθεί σε ιδεολογία είτε ακόμη πιο στενά σε έκφραση κομματικής στράτευσης, που και αυτή αποτελούσε από πολλές πλευρές άρνηση του πολιτικού. Η αντίδραση ήρθε με την καταγγελία των «ολιστικών» θεωρητικών σχημάτων, που μάλλον καταχρηστικά κάποιοι αποδίδουν στο ρεύμα σκέψης που αποκαλούμε μετανεωτερικότητα. Όμως αυτό που σήμερα συμβαίνει είναι η σχετικοποίηση βασικών εννοιών, όπως η αλήθεια, η δικαιοσύνη και το ωραίο. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνον ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό θεωρία και πολιτική έχουν γίνει ξεχωριστά πεδία. Είναι ότι η σκέψη ξεχνά πως το αληθινό και το δίκιο την αφορούν και αφήνει την πολιτική «να κάνει την δουλειά της» που είναι συνήθως βρώμικη και κρυφή.Η τέχνη, στις πιο δυνατές στιγμές της, δεν ήταν στρατευμένη αλλά και δεν πετούσε στον αέρα. Ηταν μια αισθητική απάντηση σε ιστορικά προβλήματα. Ο Σοφοκλής, ο Σέξπιρ, ο Ντοστογέφσκι και πολλοί πρωτοπόροι του 20ού αι. δεν συντάσσονται τυφλά με τους πολιτικούς και το πολιτικό στοιχείο, αλλά τους απαντούν. Σήμερα συναντούμε όλο και πιο συχνά μια τέχνη που όταν λειτουργεί «ανατρεπτικά», κλείνει το μάτι στην εξουσία που την τρέφει διευκρινίζοντας ότι οι ανατροπές της είναι για το θεαθήναι.Το έλλειμμα πολιτικού λόγου απλώνεται λοιπόν εκτός κομμάτων και εκτός καναλιών και οπωσδήποτε δεν υπάρχουν απλές συνταγές για να ξεπεραστεί. Μένει μόνον η υποψία ότι το δημόσιο αυτό έλλειμμα μας αφορά προσωπικά ή -για να παραφράσω τη γνωστή ρήση- ότι η πολιτική είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να την εγκαταλείπουμε στους πολιτικούς.Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 23/10/2007


ΚΑΙ http://www.protovoulia.net/

Εστιν Δίκης οφθαλμός... 14 Μαρ 2008, 1:45:00 π.μ.  

"...ένα δυναμικό κράμα κλειστοφοβίας και αγοραφοβίας, αριστερισμού και ρεφορμισμού..."

Πηγή: http://syriza.gr/dialogos-gia-tin-1i-panelladik-syskepsi-toy-syriza/syriza-enas-gigantas-me-plina-podia/

βλέπε και ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον κ. Θ.Α.
http://users.thess.sch.gr/veccio/MA/thea.html

Ξαναβλέπε και τα κλασικά δίφορα υπερκείμενα:

"Στου σ. Κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"

http://users.thess.sch.gr/veccio/MA/syriza.html
http://users.thess.sch.gr/veccio/lexolagnil/SYNASTEIAS.html

...

EΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ-ΦΟΡΤΩΝΕΙ (ΚΑΙ) ΤΑ ΕΝΔΑΛΛΟΤΡΙΑ Ο "Μπρεχτ"ολόγος... κ. Θοδωρής Α.;

*************************

ARISTERH ΣΥΡΙΖΟΚΩΜΩΔΙΑ

Θ.Α. -Πώς συλλαβίζεται ο αγώνας;
http://www.alfavita.gr/artra/artro20071119a.php

Ε.Α. -Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει…
http://www.parodos.net.gr/3onstrike.htm

Θ.Α. -Θεωρούμε ότι το δημοκρατικό ήθος επιτάσσει την απόσυρση του ανυπόγραφου σχετικού κειμένου ή έστω την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης μας.

http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=31652


Ευτυχώς … έστιν Δίκης οφθαλμός ός τα πάνθ’ ορά:

http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=31678

http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=31833

http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=32250

“ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ;;;” 14 Μαρ 2008, 3:56:00 μ.μ.  

Από

http://afmarx.wordpress.com/2008/03/14/tsip-tv-star/#comment-19904


Δεν ξέρω αν επαληθεύονται ή αν χρησιμοποιήθηκαν από τα υπερχρησιμοποιημένα (interraction γαρ ότι δίνεις παίρνεις…) τηλεοπτικά σενάρια που εξετάζονται παραπάνω.

Πάντως για REALITY METASYRIZA SHOW σε συνδισκαλιστικούς μπρεχτοντεμέκ καταπιασμένους πρωταγωνιστικούς κυνηματικούς ψευδοπολιτικούς όρους ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ (και ) εδώ μαζί με τα Λαμπρά κι Εύχρηστα μεταμουλουδένια βιβλιοεταιριακά μεταπαιδαγωγικά “κατσικίσια” ευτράπελα της εξαφανισθείσης Δ΄ΕΛΜΕΘΟΛΟΓΟΚΡΙΤΙΚΗΣ δίκην “Δ.Σ” ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ.

http://pontosandaristera.wordpress.com/2008/02/29/26-2-2008/#comment-9221

http://afmarx.wordpress.com/2008/02/13/tsiprobama/#comments

http://omadeon.wordpress.com/2008/02/29/antimanifestoblogs/#comment-2530

“ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ;;;”

Το “ΕΘΝΙΚΟ” Μόττο που βγάζει μάτι τώρα και στην ΠΑΝΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ…
(όχι βέβαια και ολιστική εκδοχή, η Λαϊκή Πάλη αντέχει και θα αντέχει μέσα και έξω από ασχημάτιστα σχήματα παρά τις ασχήμιες και την επίσημη …Σσσσσσιωπή )

Τα ποσοστά μετρώντας … την πάτησα ξεχνώντας … αυτό που δε θυμάμαι … ήσυχα να κοιμάμαιΤην έκανε κι ο Διονυσάκης ο Ροζαλίδης για κάλτσουρ στάντυς και μείναμε μονάχοι… Άσπρα Κόκκινα Κίτρινα Μπλέ, ρούχα μαζί που πλύθηκαν (πουλήθηκαν) και έχουν γίνει …ΡΟΖ

Εναπομείναντες ΣΥΝτροφοι … Αέρα …. τώρα που γυρίζει, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΓΑ

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP