Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

Ποιούς ακριβως θέλει ο Λεωνίδας να στηρίξουμε;

>> Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Είδηση της τελευταίας στιγμής απο το tvxs.

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σ. Δαματόπουλος και οι δύο ανήλικοι νεαροί που συνελήφθησαν έξω το Φλοράλ στα Εξάρχεια. Το tvxs επικοινώνησε με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσα, ο οποίος μαζί με τον Μανώλη Γλέζο βρίσκεται στη ΓΑΔΑ. Όπως μας πληροφόρησε εντός ολίγου αναμένεται να αφεθούν και οι Δ. Παπαχρήστος και Σ. Ελληνιάδης.
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ομάδα 30 περίπου αστυνομικών που βρισκόταν στην πλατεία των Εξαρχείων συνέλαβε τον γνωστό συγγραφέα Δ.Παπαχρήστο. Ο άλλοτε εκφωνητής του Πολυτεχνείου διαμαρτυρήθηκε όταν η ομάδα των αστυνομικών συνέλαβε δύο νεαρούς μαθητές.
Την σύλληψη του Παπαχρήστου προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό του ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ Σωτηρη Δαματοπουλος, οπότε συνελήφθη και αυτός. Αυτή την στιγμή επικρατεί αναταραχή στην περιοχή.
Υπήρξε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δεκάδες προσαγωγές στην καφετέρια «Φλοράλ» στην πλατεία των Εξαρχείων.
Στην καφετέρια έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάρδαγλη, στην οποία ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας και ο δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης, οι οποίοι είχαν φύγει νωρίτερα από το χώρο.
Λίγο αργότερα, περίπου 50 αστυνομικοί χωρίς διακριτικά και φορώντας κράνη εισέβαλαν στην καφετέρια και περικύκλωσαν το χώρο. Ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε έντονα, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν συλλάβει δύο ανήλικα παιδιά.
Στη συνέχεια, συνέλαβαν και τον Στέλιο Ελληνιάδη, ραδιοφωνικό παραγωγό στο «Κόκκινο», επειδή τραβούσε φωτογραφίες. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του ρ/σ "Στο Κόκκινο", οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν κάνοντας το σήμα της νίκης.
Αυτή την ώρα, όλες οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποχωρήσει από την περιοχή.


Λοιπόν σύντροφε Λεωνίδα μ' αυτόν τον ...σοσιαλισμό εννοούσες να συνεργαστούμε;
Εμείς μάλλον δεν θα πάρουμε;
Όποιος άλλος θέλει, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, μέχρι και υπουργείο "προστασίας του πολίτη" (φουρτούνα στα μπατζάκια μας), μπορεί να του δώσουν!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Οκτ 2009, 2:55:00 π.μ.  

Ναι ρε λεβεντες μπεστε και σπαστε οτι μπορειτε...στο ονομα της Δημοκρατιας.Γιατι σε καμια αλλη χωρα δεν γινεται αυτο το χαλι?

Ανώνυμος 22 Οκτ 2009, 9:01:00 π.μ.  

Προς το παρών δεν προλαβαίνουμε...
Ότι είναι για σπάσιμο το σπάνε οι Πασοκόμπατσοι του Χρυσοχοίδη!

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP