Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!

>> Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Σε λίγο οι ειδήσεις απο τα Εξάρχεια θα μοιάζουν με πολεμικά ανακοινωθέντα. Φαίνεται οτι μαζί με την νέα "πράσινη" ανάπτυξη μας προέκειψε και η "πράσινη" "προστασία του...πολίτη".
Εντωμεταξύ η επέτειος για την δολοφονία Γρηγορόπουλου πλησιάζει και οι άνοες Χρυσοχοίδης - Βούγιας δεν καταλαβαίνουν οτι το να οξύνουν την κατάσταση τώρα, είναι ότι χειρότερο!!!


Όλες οι επιθέσεις των συμμοριών του Χρυσοχοίδη, τις τελευταίες μέρες στα Εξάρχεια, είναι εντελώς απρόκλητες (η μία μάλιστα, η χθεσινή, σε συγκέντρωση που μίλαγε αρχηγός κόμματος της Βουλής).
Δεν έχουν άλλο σκοπό απο το να οδηγήσουν σε νέο κάψιμο της Αθήνας με προφανή σκοπό τόν αποπροσανατολισμό απο τα οξύτατα τρέχοντα!


Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών αλλά το λέμε απο τώρα που έχουμε Οκτώβρη! Αν συμβεί οτιδήποτε, ξέρουμε απο τώρα τούς ένοχους!


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 12.30 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Δ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (Συγγραφέα, στέλεχος του αντιδικτατορικού αγώνα) ΚΑΙ Ν. ΜΑΝΙΟ (γιατρό, επι χρόνια συνδικαλιστή της ΕΙΝΑΠ), ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "FLORAL", ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΑΦΕΘΗ ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

1 σχόλια:

kostasst 22 Οκτ 2009, 12:45:00 μ.μ.  

Για σκέψου τα πρωτοσέλιδα των Νεων, της Ελευθεροτυπίας και του Έθνους, αν το είχε κα΄νει η ΝΔ...

  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP