Αναγνώστες

ANAPARASTASIS (ΤΡΕΙΛΕΡ)

ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ! ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!

>> Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Απο την ημέρα που ανέλαβε το Υπ. "Προστασίας του Πολίτη" (!!!!!!!!!), ο Χρυσοχοίδης έδωσε το στίγμα του: "Θα πατάξωμεν την ανομία".

Αν ανοίξουμε βέβαια το λεξικό "ανωμάλων πράξεων" της αστικής "δημοκρατίας, θα δούμε ότι σαν συνώνυμα της παραπάνω φράσης, μας παρέχονται τα λήμματα (ή λύματα) κλομπ, δακρυγόνα, προσαγωγή, βασανιστήρια κ.τ.λ.

Που να τα ξέρει όμως αυτά ένας ακραιφνής σοσιαλιστής όπως ο Μιχαλάκης μας! Και που να τα περιμένει το πουλάκι μου!

Έτσι λοιπόν παρ' όλο που επι μέρες το διαδίκτυο βοά για την αστυνομοκρατία (τα πρασινοΜΜΕ κουβέντα φυσικά!) στα Εξάρχεια, ο Μιχαλάκης ούτε είδε ούτε άκουσε!

Εκατοντάδες οι καταγγελίες από τούς κατοίκους και τούς θαμώνες της περιοχής. Νύχτα μπαίνουν τα μαντρόσκυλα με τα κράνη σε μαγαζιά και σπίτια. Τυφλώνοντας με ισχυρούς φακούς, ανυποψίαστους ανθρώπους, με ειρωνείες και ύβρεις.

Και να έκαναν άσχημα; Όχι βέβαια! Από το ίδιο λεξικό μαθαίνουν ελληνικά και αυτοί!  Άκουσαν "θα πατάξωμεν..." και έλαμψε το ματάκι τους. Τόσο καιρό στο φτύσιμο! Που να ξέρουν τώρα τον Παπαχρήστο, τον Μανιό, τον Ελληνιάδη; 

Να ήταν ο Ράμπο, ο Καρβέλλας, ο Ρέμος, ο Γκουσγκούνης βρε αδερφέ, να τον αναγνωρίσουν! Αλλα τώρα ο Παπαχρήστος...
Και την "έκαναν" του Μιχαλάκη. Ανάγκασαν κοντζαμάμ σοσιαλισταρά να γυρεύει συγγνώμη απ' τα φρικιά. Τούς Τσίπρες και τούς Παπαχρήστους!

Καλά τούς έκανε και τούς παραίτησε λοιπόν!

"Να φύγετε όλοι ρε! Θα τούς πατάξω μόνος μου! Ούστ!!!"


  © Blogger template Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP